4. Ficova vláda (2023-202x)

Diskusie na politické témy...
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: 4. Ficova vláda (2023-202x)

Príspevok od používateľa jackb »

harrison314 napísal: 04 aug 2025, 11:09 Drevo z Tatier konci v Rumunsku, lebo su to narodovci no devastovatSlovensku prirodu im nevadi
https://e.dennikn.sk/4770912/gps-ukazal ... -rumunsku/
Ved curta pri svojom navrate tvrdil, ze pravicova vlada ho vsetko predala. Snad by si ho neoznacil za patologickeho luhara ci vietnamskeho smerobota :nono:
post2407781.html#p2407781
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

ephramko napísal: 04 aug 2025, 18:26 Liberálka Anna :D
To nevies, ze vsetci su liberali? Ze zijeme v najliberalnejsej krajine na svete a konzervativna mensina je tu strasne utlacana.

Autoeditácia príspevku po 1 deň 10 hod 49 min 31 sek:
Po roku trestnej novely tu mame sumarizaciu (povodne od Zastavme korupciu), Ficova stvrta vlada pustila bez trestu cez 3000 zlocincov. A to tam nie su zahrnti ti co kradnu od jej schvalenia.
q2NktkpTURBXy85ZTIyOTM4NzNkZGQ2OTQ0OTU3YmFmMDZlMWIwMGVjYi5wbmeRlQLNB9AAwsM.jpg
https://www.aktuality.sk/clanok/pXBY6Ll ... -aj-mafii/
31. januára Robert Fico oznámil, že na Slovensku sa chystal puč. Hlavným aktérom mala byť Gruzínska légia a jej veliteľ Mamuka Mamulašvili.
O šesť mesiacov neskôr sa muž, ktorého Ficova garnitúra vykreslila ako démona, pred ktorým zachránila Slovensko tým, že mu sem zakázala vstup, posadil na lavičku pri úrade vlády a natočil video, v ktorom vysvetlil, aké nezmysly Fico a jeho blízki natárali
https://dennikn.sk/4782877/newsfilter-r ... u-karieru/
jackb
Redeemer
Redeemer

Mamuka tomu bradavicnatemu bravovi kopol do kolena a ked spadol na zem, tak mu z chuti poskakal po guliach. A zasluzi si take ponizenie absolutne uplne. Vacsie este bude, ked sa za vsetko co si dovolil urobit posadi na lavicu obzalovanych.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

jackb napísal: 06 aug 2025, 22:28 Mamuka tomu bradavicnatemu bravovi kopol do kolena a ked spadol na zem, tak mu z chuti poskakal po guliach. A zasluzi si take ponizenie absolutne uplne. Vacsie este bude, ked sa za vsetko co si dovolil urobit posadi na lavicu obzalovanych.
Ľuďom s 3ciferným IQ bolo jasné, že žiaden puč neprebiehal. Bola to len spravodajská hra Gašparovcov a SIS, aby diskreditovali protesty proti Ficovej vláde a aby Fico odsabotoval vyslovenie nedôvery jeho vláde. Lebo v tom čase mal rozhádanú koalíciu a reálne hrozilo, že pri hlasovaní by nemal dosť hlasov a jeho vláda padne.

Ale dokážeš vysvetliť starým Ficovým ropuchám, že ich Fico len strašil a sprosto ich zase oklamal? Puč prebieha, situácia je veľmi vážna, Fico zvoláva bezpečnostnú radu štátu, na ktorej je len on sám a Gašparovci, lebo počas prebiehajúceho puču prezident SR niekde vešia záclony a 90% Ficovej vlády si na profily pridáva fotečky z lyžovačiek a exotických dovoleniek. A teraz sa dozvieme, že organizátora toho údajného protificovského puču polícia ani len nekontaktovala a nevypočula. Proste totálna fraška. Ale ficovské ropuchy budú doteraz trepať o puči alebo o tom, ako Británia zmanipulovala slovenské voľby (tak že Fico vyhral).
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Bombic - ochranca bielej rasy a tradicnych krestankych hodnot, ochranca pre LGBT je podla vlastnych slov v odvolani satanista. :lol:

https://domov.sme.sk/c/23527906/bombic- ... atura.html
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

HLASu posledné dni nejako nejde karta... :D

Diabol-Satan sa vynoril z mora pri vile, ktorú určite nevlastní a na ministra zdravotníctva nemal pekného slova. Jeho status vyznel ako mafošská vyhrážka, že nakoniec ten minister bude ešte rád, keď podá demisiu a nestane sa mu niečo horšie. /// Inak keď ste niekde v zahraničí na dovolenke a niekto sa vás opýta, ako tam je...tak prvé čo vykríknete je veta "ja tu nič nevlastním"?? :D :D

Minister vnútra tvrdí, že oni tomu Gruzíncovi, ktorý organizoval vojenský prevrat proti vláde Roberta Fica, naschvál nezrušili prístup do Schengenu, aby ho mohli tajne sledovať. A túto super tajnú policajnú operáciu na úrovni boja proti kyberšikane pretekárov F1, vykecal na svojom facebooku.

A do toho sa objavujú ďalšie a ďalšie dôkazy, ako sa Pellegrini stal prezidentom vďaka volebnému podvodu. Moc tomu nepomáha ani jeho sestra, ktorej firma má obrat milión ročne, ale nikto tam nepracuje a kancelária je stále zamknutá. Navyše má ta jeho sestra šarm ako Šminkopičová... V normálnej krajine by takýto prezident okamžite rezignoval a boli by nové voľby. A to by bol ešte rád, že nejde do basy aj so svojou sestrou, z ktorej si ten zmrd spravil bieleho koňa a perie cez ňu špinavé peniaze.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

ephramko napísal: 08 aug 2025, 17:16 Minister vnútra tvrdí, že oni tomu Gruzíncovi, ktorý organizoval vojenský prevrat proti vláde Roberta Fica, naschvál nezrušili prístup do Schengenu, aby ho mohli tajne sledovať. A túto super tajnú policajnú operáciu na úrovni boja proti kyberšikane pretekárov F1, vykecal na svojom facebooku.
Ved to, nie len ze sa ukazalo, ze Fico zas klamal, ale ho aj ponizil. A potom prisiel Estok, co to zaklincoval a ukazal sa ako hlupak a ponizil aj SIS. Inac nie je prezradzanie utajenych skutocnosti trestny cin?
jackb
Redeemer
Redeemer

Kedy katolik curta napise, ze homosexualny prezident "je najcestnejsi Slovak"?

Kto by ho stihal? Ved predosla vlada ho nestihala ani za to, ze zdielal presnu polohu S300, aj pre pri tom bolo riziko, ze ruski saboteri ohrozia Slovakov. Kto ho stihal za korupciu je sikanovany do 15teho kolena.
mLuks
Addict
Addict

Príspevok od používateľa mLuks »

Curta napriek tomu, že je aktívny v iných témach, nepíše do tejto, neobhajuje aktuálne škandály Ficovej vlády, nezdieľa žiadne "fakty", je ticho ako voš pod chrastou.

Buď majú na súmračnej na mzdovom oddelení dovolenky a nemá kto urobiť pásky pre trollov, teda necinkli peniaze a trolli netrollujú, alebo majú dovolenky na oddelení propagandy a nemá kto trollom písať noty čo majú zideľať a ako reagovať, alebo žeby dostal curta ban na túto tému?

Každopádne situácia je celkom vážna, prázdniny plodné na škandály, na Fica sa to sype z každej strany a to ešte prídejte to najhoršie, ako odkomunikovať Konsolidáciu 2.0
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

V kuloaroch sa hovori, ze je mozne na tomto polozit vladu. V tejto situacii by politicke body uhral najma Smer. Oslabil by sa Hlas, do parlamentu by sa nedostala SNS (uz zacal aj Danko utocit, aby vytlkol dake body), ale dostala by sa Republika a KDH. Cize Smer by vedel posilnit svoju poziciu a zbavil by sa trulov z SNS. Ja tomu vsak sancu nedavam, ved na co by mali riskovat, tie predcasne volby by boli aj tak niekedy az na jar.

Inak uz zacali presakovat informacie, ktore "vyrusuju" viac ludi. Nie je to len tender na zachranky, ale v pozadi sa ukazuje vyrazne navysenie nemocnice v Martine, do toho sa pridali problemy v nemocnici v Poprade a problemove je aj verejne obstaravanie v Presove. Cize 3 kauzy idu za stranou Hlas, ale Presov je za stranou Smer. Dokonca aj ludia v Hlase vystrkuju rozky, najma ti, ktori boli od Dolinkovej a vyjadruju nespokojnost so Saskom.

V Martine sa rozprava o navyseni skoro 100 milionov eur, pretoze projektanti spravili nezmysli v statickych projektoch, kde sa plytva zelezom a betonom. Do toho sa pridali tazkosti s pozemkami, kde vyvlastnovali po 43 eur meter, ale byvaly viceprimator Martina dostal az 152 (ci 182 eur?) za meter, teda nieco cez 900 tisic eur. Tu vsak ministerstvo nezverejnilo znalecky posudok, co je podmienkou zmluvy a CRZ, aby bola zmluva platna. U ineho doslo k vyvlastneniu, aj ked znalec pochybil, porusil vyhlasku o znalcoch aj metodiku, dal najnizsi koeficient vseobecnej hodnoty pozemku ci spravil znalecky posudok podla starej neplatnej vyhlasky.
Ninx
Star
Star

Príspevok od používateľa Ninx »

heker napísal: 08 aug 2025, 23:32 byvaly viceprimator Martina dostal az 152
ktory?
heker
Redeemer
Redeemer

Malik

Autoeditácia príspevku po 2 min 36 sek:
182 eur/meter napokon podla zmluvy. Este si dali strasne aj zalezat a zamalovali udaje na zmluve. Tu je zmluva z webu CRZ - https://www.crz.gov.sk/zmluva/10631727/ ... 6768713863
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

jackb napísal: 08 aug 2025, 21:32 Kto by ho stihal?
Akože teraz nikto, lebo máme políciu pod kontrolou SMEROHLASU a väčšina schopných vyšetrovateľov je buď v LIDL alebo trestne stíhaná. U vás v Británii ako? Šéfovia MI5, MI6, MI7 atď. sa tiež takto správajú alebo tam ani neviete, kto je riaditeľ bez ohladu na výmenu vlády (lebo to vedú ľudia s určitou hodnosťou a skúsenosťami v danej organizácii)?
heker napísal: 08 aug 2025, 23:32 V kuloaroch sa hovori, ze je mozne na tomto polozit vladu.

Toto si ja inak stále dookola vravím, prečo to Fico ďalej drží a o čo mu ide. Ja by som sa na jeho mieste už v roku 2019 pobalil aj so všetkými nakradnutými prachami a išiel by som niekde do zlatej vane do Vietnamu alebo do inej krajiny, odkiaľ na Slovensko nevydávajú zločincov.

Podľa mňa už fakt nie je psychicky v poriadku. Možno naozaj bude pravda, že nemá mobil a internety...keď tvrdil, že ruská ekonomika je výkonnejšia ako nemecká, tak podľa mimiky a haptiky tela mi to prišlo tak, ako keby si zrazu uvedomil, akú strašnú ko*ot trepe...otočil sa na Gašparovcov, tí mu prikývli, že dobre hovorí...tak Fico trepal ďalej tieto bludy. Na tej poslednej tlačovke mi pripadal ako starý dedko s demenciou, ktorého manipulujú vlastné deti, aby na nich prepísal majetok.

A dnes ma fakt pobavil minister zdravotníctva, ktorý mal tú svoju slávnu tlačovku, kde všetko vysvetlí a všetko objasní. K čomu ho vyzval aj predseda vlády. Politická poučka hovorí, že Šašek mohol proste na tlačovke povedať, že s týmto bordelom nechce mať nič spoločné a zajtra podá k rukám prezidenta demisiu (ako jeho predchodkyňa Dolinková) alebo pôjde HLAS do útoku a tender bude, inak odchádzajú z vlády a budú predčasné voľby. Lenže sa stalo niečo divné, minister zdravotníctva sa zahral na mentálne retardovaného, ktorému by mali zobrať občiansky...on o ničom nevie, ničomu nerozumie a netuší, čo robia jeho ľudia na ministerstve. Absurdné proste. Takže Šaško odpinkol loptičku späť Ficovi. Viem, čo by mal Fico urobiť. Sú na to 2 možnosti. Ale keďže Fico nie je mentálne v poriadku, podľa mňa sa stane niečo, čo si nevedia predstaviť ani hollywoodsky scenáristi na ketamíne...ale bude to fungovať a staré ropuchy budú ďalej milovať Fica.
heker napísal: 09 aug 2025, 0:57 Malik
No jaká náhodička, že bývalý viceprimátor z nemenovanej strany má práve tam pozemky pod strategickou štátnou investícou...toľké šťastie. Chcelo by to viac takýchto čestných a slušných ľudí vo vedení štátu a potom by sme sa všetci na Slovensku mali dobre. :D
harrison314 napísal: 08 aug 2025, 20:51 Inac nie je prezradzanie utajenych skutocnosti trestny cin?
Je. Ale keď si tú super tajnú operáciu vycucáš z prsta a prezradíš niečo, čo si si práve vymyslel. To nie je trestný čin.
mLuks napísal: 08 aug 2025, 22:50 Buď majú na súmračnej na mzdovom oddelení dovolenky a nemá kto urobiť pásky pre trollov...
Vietnamskí boti riadení čínskou AI asi berú menej prachov za príspevok ako curta. Tu konsolidujeme. :D
heker
Redeemer
Redeemer

Viceprimator Malik kupoval pozemky v Martine tusim v roku 1998. Takze vtedy o nemocnici nemohol mat ani paru. Lenze ked ludia dostali 43 eur, preco on dostal 182 eur?

Uz na zaciatku leta boli informacie o tendri na zachranky. Informacie prudili od UZPC. Ich prijmatelom je zo zakona prezident, premier, predseda parlamentu, ministri, SIS a este niekto. UZPC ako jedina zlozka policie legalne odpocuva, teda vykonava odposluchy a inu ITP cinnost v ramci policie pre vsetky zlozky. Uz vtedy prudili informacie o tendri, o nemocnici. Lenze nebol zaujem to riesit. Az sa k tym informaciam nastastie dostali media a zverejnilo sa to.

Keby chcel Fico, tak uz v juni zatlaci a stopne tender, teda minimalne obmeni vyberovu komisiu. Ale to sa nestalo. A tak si UZPC rozpracoval svoju spravodajsku cinnost. Ako to napokon vypalilo, tak to vidime z medii.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

heker napísal: 09 aug 2025, 1:16 Viceprimator Malik kupoval pozemky v Martine tusim v roku 1998. Takze vtedy o nemocnici nemohol mat ani paru. Lenze ked ludia dostali 43 eur, preco on dostal 182 eur?
Istý občan Világi skupoval pozemky na južnom Slovensku roky predtým, ako sa istý občan Bugár ocitol v koalíció s Ficom, kde sa rozhodlo, že je potreba postaviť dialnicó z Bratislavy smerom na juh...a koľké šťastie to bolo, keď sa to náhodou stavalo na pozemkoch občana Világi a pozemky mu nevyvlastnili, ale štát mu dal cenu, akú Világi sám požadoval. A to si miestni Maďari povrávali, že ten Világi bude asi nejaký dement, keď skupuje pozemky v močiaroch a pod vodou, kde nikdy nevyrastie žiadna paprika ani paradajka.

To, že si niekto kúpil pozemky skôr, ako sa tam štát rozhodol investovať, nie je aliby. Na Slovensku je to skôr hlavný dôkaz korupcie. Aspoň teda podľa mňa to je príklad echt korupcie, keď osoba XY bez mandátu od občanov má vplyv na to, ako volení zástupcovia občanov rozhodnú, kde sa investujú peniaze daňových poplatníkov.

Autoeditácia príspevku po 7 hod 46 min 16 sek:
Tak nič. Fico dostal bobky, že mu padne vláda, keby ministra zdravotníctva zbavil funkcie... A Fico za to na svojom vlastnom sponzorovanom príspevku dostáva náklad od svojich vlastných voličov, ktorí požadujú, aby nielen vyrazil Šaška, ale HLASU rovno zobral aj celé ministerstvo.
Tender na záchranky sa dostal do tejto situácie vďaka amatérskej komunikácii so strany MZ SR a jeho podriadených zložiek. Namiesto toho, aby dnes HLAS-SD a celá vládna koalícia boli v politickej ofenzíve voči opozícii najmä pre britský škandál, táto koaličná strana čelí vážnym útokom zo strany opozície a médií a návrhom na odvolanie ministra.
Ak minister zdravotníctva nominovaný HLASOM-SD urobí v pondelok všetky potrebné kroky vedúce k zrušeniu tendra, nie je žiadny dôvod vyvodzovať politickú zodpovednosť za komunikačné chyby.
jackb
Redeemer
Redeemer

ephramko napísal: 09 aug 2025, 1:11 Akože teraz nikto, lebo máme políciu pod kontrolou SMEROHLASU a väčšina schopných vyšetrovateľov je buď v LIDL alebo trestne stíhaná. U vás v Británii ako? Šéfovia MI5, MI6, MI7 atď. sa tiež takto správajú alebo tam ani neviete, kto je riaditeľ bez ohladu na výmenu vlády (lebo to vedú ľudia s určitou hodnosťou a skúsenosťami v danej organizácii)?
Tajne sluzby su centrelizovane a asi nikto neprepiera, kto to riadi. Ani strany by si nedovolil dat tam debilov. Ono sa na to "kadre vychovavaju" tym, ako je policia v Anglicku decentralizovana na 41 teritorialnych policajnych sil. To je menej ako counties, lebo dole na juhu su pomaly kazde dve dediny[/i] vlastna -shire. Urcite maju ale jednotne koordinacne centrum, nie len na tie anglicke, ale aj na pre policajne zbory Skotska, Walesu a S. Irska. Kazda uzemna jednotka ma volby, kde si Police and Crime Commissioners volia obyvatelia. Teda kazdy, koho sa to tyka.
They act as a visible local leader in the fight against crime, providing the link between the police and communities and working to turn policing and crime reduction strategies into effective action.
No, a ked je taky miestny clovek za stranu a robi dobre robotu, lebo ho ludia stale priamo volia, tak ked pride na volby so zmenou po X rokoch, tak si mozu vybral cloveka s praxou. Ak policia, ktoru taky clovek manazoval rozprasila miestny gang ci ucinne vyhrala nad protispolocneskym konanim, tak je vacsia sanca, ze aj z lepsieho kresla bude robit kvalitnu robotu.
Iny system, ina kultura...

Napriklad sef MI6 je na svojom mieste 5 rokov. To bolo plno premierov a premierok od Tories a pred rokom aj zmena vlady. On je ale karierny MI6 clovek. Od oktobra to berie pani, ktora je tiez cely pracovny zivot v MI6. A podla wiki ma na sefku spionov kvalitnu rodinnu historiu. Ale tu by to bol spam. Cez Head of MI6 sa zaujemca doklika.

MI5 vedie tiez clovek s 20 rokomi praxe, konkretne protiterorizmus v S. Irsku a pocas olympiady v Londyne. Takze ziadni bratranci a sesternice ci deti, ktore do volieb robili nesuvisiace prace, v ktorej nevydrzali ani rok a zrazu su na cele tajnych sluzieb.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

jackb napísal: 08 aug 2025, 21:32 Kedy katolik curta napise, ze homosexualny prezident "je najcestnejsi Slovak"?
Nenapise, ako spravny SmeroBot pelegriniho obhajoval, len ked kandidoval za prezidenta, ovtedy sa o nom pozitivne nevyjadril.
Vlastne este stale nam neprezradil ani co Fico vyrokoval v Moskve.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Smiech cez slzy:
530386585_24545265888431238_3777601532895812771_n.jpg
curta
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa curta »

Haha. Tzv. liberáli vedú EÚ do záhuby, za chvíľu nás prevalcuje Čína, ale leboficovci aj tak budú točiť o Ficovi, ktorý je štvrtýkrát premiérom, ale podľa nich za to môžu boti a trolli a vládnuť by mal Sulík, Matovič a Šimečka. Na to je ťažko reagovať, psychopatov ako je väčšina tu na hojku a podobných vyprázdnených fórach, je v realite našťastie málo.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Bot a troll neodolal...

To je Tvoj vzor?

**Ekonomické problémy**
* **Zpomalení růstu HDP** – po dekádách rychlého růstu ekonomika zpomaluje, částečně kvůli přechodu od průmyslové výroby k službám a kvůli globálnímu oslabení poptávky.
* **Krize realitního sektoru** – velké developerské firmy (např. Evergrande, Country Garden) mají problémy splácet dluhy.
* **Vysoká nezaměstnanost mladých** – u lidí do 25 let byla oficiálně přes 20 %, poté Peking přestal tato čísla zveřejňovat.
* **Zadlužení provincií** – místní samosprávy mají vysoké dluhy a méně příjmů z prodeje půdy.

**Sociální a demografické problémy**
* **Stárnutí populace** – porodnost je na rekordním minimu, populace začala klesat.
* **Migrace do měst** – venkov se vylidňuje, což zatěžuje zemědělství a místní ekonomiky.
* **Cenzura a kontrola internetu** – omezuje svobodu projevu a inovace.

**Politické a mezinárodní problémy**
* **Napětí se Západem** – hlavně s USA kvůli obchodu, technologiím (např. čipy) a Tchaj-wanu.
* **Regionální spory** – Jihočínské moře, hranice s Indií.
* **Technologické sankce** – omezení dovozu pokročilých technologií zpomaluje vývoj v AI a polovodičích.
Napísať odpoveď