jackb napísal: 08 aug 2025, 21:32
Kto by ho stihal?
Akože teraz nikto, lebo máme políciu pod kontrolou SMEROHLASU a väčšina schopných vyšetrovateľov je buď v LIDL alebo trestne stíhaná. U vás v Británii ako? Šéfovia MI5, MI6, MI7 atď. sa tiež takto správajú alebo tam ani neviete, kto je riaditeľ bez ohladu na výmenu vlády (lebo to vedú ľudia s určitou hodnosťou a skúsenosťami v danej organizácii)?
heker napísal: 08 aug 2025, 23:32
V kuloaroch sa hovori, ze je mozne na tomto polozit vladu.
Toto si ja inak stále dookola vravím, prečo to Fico ďalej drží a o čo mu ide. Ja by som sa na jeho mieste už v roku 2019 pobalil aj so všetkými nakradnutými prachami a išiel by som niekde do zlatej vane do Vietnamu alebo do inej krajiny, odkiaľ na Slovensko nevydávajú zločincov.
Podľa mňa už fakt nie je psychicky v poriadku. Možno naozaj bude pravda, že nemá mobil a internety...keď tvrdil, že ruská ekonomika je výkonnejšia ako nemecká, tak podľa mimiky a haptiky tela mi to prišlo tak, ako keby si zrazu uvedomil, akú strašnú ko*ot trepe...otočil sa na Gašparovcov, tí mu prikývli, že dobre hovorí...tak Fico trepal ďalej tieto bludy. Na tej poslednej tlačovke mi pripadal ako starý dedko s demenciou, ktorého manipulujú vlastné deti, aby na nich prepísal majetok.
A dnes ma fakt pobavil minister zdravotníctva, ktorý mal tú svoju slávnu tlačovku, kde všetko vysvetlí a všetko objasní. K čomu ho vyzval aj predseda vlády. Politická poučka hovorí, že Šašek mohol proste na tlačovke povedať, že s týmto bordelom nechce mať nič spoločné a zajtra podá k rukám prezidenta demisiu (ako jeho predchodkyňa Dolinková) alebo pôjde HLAS do útoku a tender bude, inak odchádzajú z vlády a budú predčasné voľby. Lenže sa stalo niečo divné, minister zdravotníctva sa zahral na mentálne retardovaného, ktorému by mali zobrať občiansky...on o ničom nevie, ničomu nerozumie a netuší, čo robia jeho ľudia na ministerstve. Absurdné proste. Takže Šaško odpinkol loptičku späť Ficovi. Viem, čo by mal Fico urobiť. Sú na to 2 možnosti. Ale keďže Fico nie je mentálne v poriadku, podľa mňa sa stane niečo, čo si nevedia predstaviť ani hollywoodsky scenáristi na ketamíne...ale bude to fungovať a staré ropuchy budú ďalej milovať Fica.
heker napísal: 09 aug 2025, 0:57
Malik
No jaká náhodička, že bývalý viceprimátor z nemenovanej strany má práve tam pozemky pod strategickou štátnou investícou...toľké šťastie. Chcelo by to viac takýchto čestných a slušných ľudí vo vedení štátu a potom by sme sa všetci na Slovensku mali dobre.
harrison314 napísal: 08 aug 2025, 20:51
Inac nie je prezradzanie utajenych skutocnosti trestny cin?
Je. Ale keď si tú super tajnú operáciu vycucáš z prsta a prezradíš niečo, čo si si práve vymyslel. To nie je trestný čin.
mLuks napísal: 08 aug 2025, 22:50
Buď majú na súmračnej na mzdovom oddelení dovolenky a nemá kto urobiť pásky pre trollov...
Vietnamskí boti riadení čínskou AI asi berú menej prachov za príspevok ako curta. Tu konsolidujeme.