Ženy ma neľúbia

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
gogo956
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Ženy ma neľúbia

Príspevok od používateľa gogo956 »

curta napísal: 04 aug 2025, 15:38 Zbohatni a chémia sa vylepší. :)
určite že na časť žien to funguje, ale nie na všetky. Ono je to aj tak väčšinou sumár rôznych kritérií, či už u mužov tak u žien. Ženy su ale vo všeobecnosti vyberavejšie čo sa partnerov týka a je to evolučne podmniené, pretože pri pripadnom oplodnení nesu celu tarchu tehotenstva oni. Taketo spravanie je typické v podstate pre všetky cicavce.
To že ženy sa castokrat citia lepšie s partnerom ktory je financne zabezpeceny, je tiez len evolučná vec, ženy za to nemôžu. Proste je pre ne vyhodnejšie byt s clovekom ktory ma moznosti sa postarat o buducu rodinu ako byt s niekym kto ma holý zadok. Takisto prostitucia je uplne biologicka prirodzena: nielen u opíc ale aj inych zivocichov je bežné že samica da nakoniec tomu kto jej prinesie najväčší/najcennejsi dar. Niekedy je to postavené hniezdo, niekedy potrava/napr. u šimpanzov/.
chudoba
Expert
Expert

Príspevok od používateľa chudoba »

A čo sa chémie týka tak už od dávnych čias sú znéme príbehy typu: Princezná si to na tajňáša rozdáva so záhradníkom… A pasuje to aj na naše storočie keď sa zlatokopka vydá za boháča aby ju zabezpečil, ale občas si nájde milenca (sa to často parodizuke že poštár, kuriér, opravár, záhradník) ale to je to že prirodzene ju priťahuje ten záhradník, ale oficiálne je s princom ktorý ju zabezpečí. Aj keby som bol milionár tak by bola somnou ale nelúbila by ma naozaj. Iba by sa tvárila. V skutočnosti by lúbila niekoho úplne iného.
danodrevo
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa danodrevo »

chudoba napísal: 04 aug 2025, 23:22 A čo sa chémie týka tak už od dávnych čias sú znéme príbehy typu: Princezná si to na tajňáša rozdáva so záhradníkom… A pasuje to aj na naše storočie keď sa zlatokopka vydá za boháča aby ju zabezpečil, ale občas si nájde milenca (sa to často parodizuke že poštár, kuriér, opravár, záhradník) ale to je to že prirodzene ju priťahuje ten záhradník, ale oficiálne je s princom ktorý ju zabezpečí. Aj keby som bol milionár tak by bola somnou ale nelúbila by ma naozaj. Iba by sa tvárila. V skutočnosti by lúbila niekoho úplne iného.
Trepeš strašné chu**** v každej téme
chudoba
Expert
Expert

Pravdu. Tak jak to je. Treba byť realista.
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

gogo956 napísal: 04 aug 2025, 20:51 To že ženy sa castokrat citia lepšie s partnerom ktory je financne zabezpeceny, je tiez len evolučná vec, ženy za to nemôžu. Proste je pre ne vyhodnejšie byt s clovekom ktory ma moznosti sa postarat o buducu rodinu ako byt s niekym kto ma holý zadok.
Ale keď som to roky tvrdil ja, tak mi tu bolo vynadané, že ženy nazývam zlatokopky. :roll:
chudoba
Expert
Expert

Ja vysvetlím jak to je. Všimnite si kto obvykle nadáva lúzrom. Tí úspešní! Či už ide o prácu, ženy, politiku atď. Vždy sú to tí ktorým sa darilo. Nielen v parlamente ale aj v živote je to tak že určitý ludia ktorým sa menej darí budú vždy v opozícii.

Ale netreba ani ženy osočovat. Lebo tak ako my si vyberáme kto sa nám páči, tak si vyberajú aj ženy. Logicky je lepšie si vybrať úspešného a pohladného jedinca ako neúspešného a menej pohladného. Ale nie len tá výzorová krása ale to vyžarovanie čo buď máme v sebe alebo nie. Kedysi som dvoril žene ktorá si vybrala radšej plešatého škulavého namiesto mňa. Proste charizma. Ten magnetizmus, to čo ženy priťahuje, my v sebe nemáme. Niekto to v sebe má. Ďalší príklad: kamoš čo nijako na sebe nepracoval, nijak sa extra neobliekal, nijak sa extra o seba nestaral, len si tak existoval, a baby sa naňho lepili stále. Lebo proste mal v sebe to vyžarovanie, tú charizmu.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

AI:

Otázka „akí muži sú pre ženy príťažliví“ nemá jednu univerzálnu odpoveď, pretože sa miešajú biologické, psychologické a kultúrne faktory.
Ale výskumy a reálne skúsenosti ukazujú zopár vzorcov, ktoré sa často opakujú.

---

## 1️⃣ Fyzická príťažlivosť (biologické signály)

* **Zdravý vzhľad** – čistá pleť, upravené vlasy, držanie tela.
* **Symetria tváre** – podvedome spájaná so zdravím.
* **Výška a proporcie tela** – nie každá žena chce basketbalistu, ale mierne nadpriemerná výška a proporčne vyvážené telo sa spája s pocitom ochrany.
* **Hlas** – o niečo hlbší hlas sa často vníma ako mužný a sebavedomý.

---

## 2️⃣ Sebavedomie (nie arogancia)

* **Sebavedomý postoj** – vedieť stáť si za svojím, ale s rešpektom.
* **Pocit istoty zo seba** – nie je nutné byť „alfa samec“, ale žena cíti, že muž vie, kým je a čo chce.
* **Nezávislosť** – má svoj život, záujmy, ciele, nie je úplne závislý od jej pozornosti.

---

## 3️⃣ Inteligencia a humor

* **Schopnosť viesť rozhovor** – ženy často oceňujú mužov, s ktorými sa nenudia.
* **Zmysel pre humor** – smiech uvoľňuje a vytvára rýchlejšie spojenie.
* **Zvedavosť** – otvorenosť novým témam a skúsenostiam.

---

## 4️⃣ Spoľahlivosť a charakter

* **Čestnosť** – dôvera je základ.
* **Zodpovednosť** – dodržanie sľubov, schopnosť zvládať krízy.
* **Láskavosť** – paradoxne aj „drsní chlapi“ bodujú, keď ukážu starostlivosť a empatiu.

---

## 5️⃣ „X-faktor“

Niečo, čo sa ťažko meria – charizma.
Tá často vzniká kombináciou energie, ktorú človek vyžaruje, spôsobu komunikácie, reči tela a autentickosti.

---

💡 **Zaujímavosť z psychológie:**
Pri krátkodobých vzťahoch ženy častejšie uprednostnia mužnosť (výraznejšie črty, testosterónové signály). Pri dlhodobých vzťahoch sa viac prikláňajú k spoľahlivosti a starostlivosti.
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Inými slovami: je to subjektívne. Gratulujem - objavil si teplú vodu. A na toto si potreboval AI?
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Nepotreboval som nikdy radiť so ženami, niekedy by sa možno bolo zišlo - aby sa ma nesnažili (od)loviť. Nepríjemné to bolo najmä od doby, keď som už bol ženatý.
chudoba
Expert
Expert

Tu je príklad že, po staromsomárovi ženy išli aj keď bol ženatý. A po nezadanom ktorý by o to mal záujem nejdu. Lebo muž bezohladu na to či je zadaný má presne tieto veci:
* **Symetria tváre** – podvedome spájaná so zdravím.
* **Výška a proporcie tela** – nie každá žena chce basketbalistu, ale mierne nadpriemerná výška a proporčne vyvážené telo sa spája s pocitom ochrany.
* **Hlas** – o niečo hlbší hlas sa často vníma ako mužný a sebavedomý.
Toto je zhruba to o čom celý čas hovorím. Ak nejaký feťák, sockár, opojitel z krčmy bude mať od prírody nadelenú symetrickejšiu tvár, viac testosterónu, lepšie pomery na tele, tak ženská sa zalúbi do neho. Darmo jej bude nadbiehať aj síce slušný chalan ale nebude mať prírodou nadelenú tú mužnosť. O tomto hovorím a to tak je. Velakrát som na vlastné oči zažil.

Prídklad z pred pár dni. Sedeli sme v bistre pri stole ja, jeden chalan z dediny, a jedna baba z dediny. Obitraja nezadaní. Ten chalan bol mladší odomňa ale vyzeral staršie pôsobil tak “ujovsky” mal hrubý hlas, všade bol chlpatý (na hrudi, na rukách) opálený (robí na stavbe). Hádajte po kom z nás tá baba išla?
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

chudoba

takto sa to asi neda zovseobecnovat. Pretoze muži ktori maju skoro detsku tvar aj v 40tke a nevyzeraju extra mužne maju bežne partnerky a rodiny. Proste su ženy ktore su na vyslovene výrazné mužné typy a su ženy ktore naopak uprednostnuju skor typ "zajačik".
To je podobny rozdiel ako ked niektorym mužom sa viacej páčia vysoké ženy a inym nižšie ako je priemer. Niekomu "vychrtliny" iný vyhladava skor take co maju "rici aj cici".
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

chudoba mýliš sa aj v tomto. V tom to nieje.
Nemám súmernú tvár. Ani telo. Ani nie som bohatý. No ani socka. Nerobil som čo som chel a čo by ma bavilo. Vymieňal som čas (aj zdravie) za plat. Nehladujeme, máme všetci kde bývať, čo jesť a chodíme kedy chceme kam chceme - kľudne 20 km od bytu na zmrzlinu, lebo je tam najlepšia v okolí.

Je to možno o osobnosti, schopnosti viesť dialóg, netárať dve na tri.
O (všeobecnom) rozhľade, schopnosti orientovať sa v čase, priestore, pozorne si vypočuť druhú stranu, vedieť pevne stáť na nohách a tak.
Ono ak sa niekto nadmerne zapodieva sám sebou - nemá čím vnímať druhých.
chudoba
Expert
Expert

Proste vždy chceli druhých nie mňa. Tak niečo vo mne je také čo ženy odpudzuje. Ale neviem čo to je.
Proteus
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Proteus »

Tomáš Tomáš, ty nevieš, čím to je? Že by to bolo tým, aký si egoista, ako myslíš iba sám na seba? Ako nikdy nemáš peniaze, lebo všetko preješ, minieš, rozflákaš? Možno je to tým, že sa každej, ktorá čo i len nadviaže očný kontakt ideš prihovoriť a ideš ju baliť. Neviem, skús porozmýšľať, však sa posnaž. Skús hľadať problémy v sebe a nie na iných.
Jaj a ešte taká vec, čo by si chcel žene ponúknuť? Vodenie sa za ručičky pri Váhu? "Kutranie" sa vo vlasoch (tvoj slovný výraz), alebo že by ti robila doma slúžku? Však sa pochváľ tu na fóre aké máš nároky na ženy. Ako si ich označíš ako kusy dobytka. Ako predpokladáš, že prídeš domov a budeš mať navarené, poupratované, ty nemusíš nič robiť a len sa bude o teba starať tvoja frajerka. 43 ročný chlap, čo nevie variť, nevie zarobiť peniaze a nevie sa ani sám o seba poriadne postarať a preto musíš žiť u brata a báť sa každý deň, či ho odtiaľ nevyhodí. No? Čo ty pracujúcej, vyspelej žene chceš ponúknuť? Hlavne, že tu budeš mudrovať, aký strašný chudák si, ako ťa každá odmietne a ponúkaš porovnávania s rôznymi typmi ľudí. Nebuď už smiešny.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Správanie, povaha.
chudoba
Expert
Expert

Správanie, povaha, aj keď sú to vagabundi čo zmlátia ženu, chodia domov opití, ale majú niečo čo ja nemám. Však som single muž, tak jasné že oslovujem ženy a skúšam ich zbaliť. Veď na to sú.
Proteus
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Proteus »

Ešte raz, čo ty vieš ponúknuť žene. Ty nepozeraj na iných, čo oni robia, čo ponúkajú. Čo vieš ty konkrétne ponúknuť? Aké sú tvoje kvality, prednosti do života? Veď žena sa na teba nemôže spoľahnúť v ničom. Tvoje kutilské majstrovanie je na úrovni 5 ročného dieťaťa, tvoje schopnosti zarobiť a zabezpečiť rodinu sú nulové. Variť vieš? Nie. Už sa konečne preber, prestaň vyplakávať, čo iní vedia a prečo ty nemôžeš mať. Však povedz, ako si ty predstavuješ vzťah. Žena príde, uspokojí tvoje potreby z každej strany a potom nech ťahá domov, aby si ty mal pokoj.
Nie, ženy nie sú na balenie. Vidíš, berieš ich ako kusy materiálu. Si nímand, čo sa nepoučil za niekoľko rokov, čo existuje v online svete. Preto budeš večne len skúšať. Ako hovoríš niektorým ženám, hirošimy. Hlavne, že ty si model, že?
Vyjednávač
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Vyjednávač »

chudoba napísal: 06 aug 2025, 12:15 Správanie, povaha, aj keď sú to vagabundi čo zmlátia ženu, chodia domov opití, ale majú niečo čo ja nemám. Však som single muž, tak jasné že oslovujem ženy a skúšam ich zbaliť. Veď na to sú.
Ale žiadna sa nechce vláčiť s neschopným debilkom. Na koľkých fórach ty vlastne stále dookola melieš o tom istom?? Daj zoznam.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Darebák môže niektoré ženy zaujať. Lúzer nikdy.
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

Nikdy nehovor nikdy. Existujú ženy s úchylkou na lúzrov, postava Alana Harpera je nimi inšpirovaná.
Napísať odpoveď