Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
Re: Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
Som fakt zvedavý, či si tento telefón nájde svoje publikum..
https://www.techarena.cz/co-vam-jinde-n ... 6e/n-9871/
https://www.techarena.cz/co-vam-jinde-n ... 6e/n-9871/
Cena dosť pre strelená za to, čo ten mobil ponúka. Ale nemyslím si, žeby mal Apple nejaký väčší problém tento mobil predať.
tiez mi pride ta cena strasne moc. Lebo za tu cenu v podstate kupis iphone 15, ktory toho ponuka nasobne viacej. Skoda no. Ale ako vraveli, za tu cenu za bude malokedy predavat (v US) kde bude za nejaky cas vacsinou v nejakych akciach, ponukach kde budu zlavy 30-50% a vtedy to uz bude pouzitelne.
Zlacnie na rozumne peniaze a bude vhodna nahrada za 12 mini. Ja tym platim, mam tam listky, letenky, pocuvam z toho hudbu a som rad, ked to urobi decentnu fotku aj pri zlom svetle. A hlavne nech to ma podporu 4+ rokov, aby som to nemusel menit kazdy rok.
Za 12 mini? Tak tí, čo kupovali 12 mini chceli menšiu veľkosť, pri 16e to nedostanú, takže to určite nepovažujem za náhradu.
Súhlasím, ak cena klesne o nejakých 30% začne to byť zaujímavejšie. Ináč nevidím dôvod, prečo by si mal niekto kúpiť toto a nie iP15.
Možno firmy po tom pôjdu pre stredný management.
Súhlasím, ak cena klesne o nejakých 30% začne to byť zaujímavejšie. Ináč nevidím dôvod, prečo by si mal niekto kúpiť toto a nie iP15.
Možno firmy po tom pôjdu pre stredný management.
ale tak mensi iPhone uz nie je. a i15 je pre mna mimo hru, lebo starsi model a o to ma kratsiu podporu.
-
Sovjet
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Neviem či je to otázka priamo do tejto témy, mám 13 mini a odišiel mi dotyk, displej funguje. Viete mi odporučiť cenovo fajn servis v BA, prípadne má to zmysel skladať z lacnejších dielov ako OEM? Díkes
PC Expres. Nosím ku ním všetky IPhony čo som mal, pri starších idem aj do lacnejších dielov, majú na výber OEM alebo original, zvyčajne môj starší posúvam rodičom keď si ja beriem nový, čiže im nevadí, keď je tam nie origo baterka, či nie origo display.
Co hovorite na vcerajsi Keynote? Zaujalo vas nieco?
Ja asi skusim tie nove Airpodsky, dufam, ze mi tentokrat nebudu vypadavat z ucha ako pri Pro 2
Ja asi skusim tie nove Airpodsky, dufam, ze mi tentokrat nebudu vypadavat z ucha ako pri Pro 2
Mňa zaujala iba farba iPhone Pro
A som zvedavy na predaje Iphonu Air. Osobne si myslim že to bude prepadak za tu cenu.
A som zvedavy na predaje Iphonu Air. Osobne si myslim že to bude prepadak za tu cenu.
Jobs sa musí v hrobe obracať. Čo tie obdĺžniky na zadnej strane? A iOS ešte horšie. O chvíľu tam dajú 3D točiace sa ikony 
Za mňa OK, po rokoch konečne normálny UPGRADE hlavne teda základného modelu (always on display, 120 hz, 256 gb základ). AIRko je krásne, myslím si že by to mohol byť hit. S esim nemám skúsenosti, ale asi to bude trendom budúcnosti. Zaujalo ma že to miesto klasickej sim využili na to aby mal telefón väčšiu batériu
.
Som sám zvedavý či tieto veci prenesú aj napríklad do iPadov (120 hz a 256 GB aj základný iPad) a Macbookov (120 hz display).
Som sám zvedavý či tieto veci prenesú aj napríklad do iPadov (120 hz a 256 GB aj základný iPad) a Macbookov (120 hz display).
Na co je prosim ta komu 120Hz displej na telefone? Mam ho sice tiez, ale mam prepnute na dynamicke obnovovanie. Aj ked som to prepol na 60Hz, tak akurat to scrollovanie bolo trosku trhanejsie, ale zase na ukor baterie.
To ako sa to bude predavat bude podla mna diametralne odlisnejsie nez co vravi zdravy rozum.
- airpods pro 3 kupim, 1. generacia dosluhuje. Som zvedavy, ako moc moze byt ANC este ucinnejsie..
- apple watch/ultra - nulovy upgrade.
- iphone pro - upgrade senzoru pre tele photo. Inak nic. Ten ostrovcek pre objektivy je podla mna hnusny, prakticnost dizajnu nula. Pacili sa mi nasobne viac koncepty, kde objektivy boli v jednej rovine. A mrzi ma ze zrusili titan..
- iphone - asi najvacsi update - prave preto ma to utvrdilo ist do normalneho, lebo pro ma navyse len 1 objektiv, ktory mi je k nicomu, a jedno procesorove jadro. Inak absolutne nic.
Vsehovsudy jedina inovacia je ten stvorcovy senzor na prednej kamere pre vsetky iphony. Inak nic. absolutne. To kde tlacia vsetky tie peniaze? Alebo uz uplne ukoncili vyvoj?
A co sa tyka dizajnu noveho ios, tak to je strach a hroza stale, aj po poslednych updatoch. Hlavne teraz je vsetko tak strasne ocividne nekonzistentne, ze to neskutocne reze oci.. Tmavy rezim je absolutne hrozostrasne peklo, vsade su tie posrane biele "borders" akoze toho skla. Co bolo predtym dokonale, teraz to vyvolava epilepticky zachvat.. Hlavne ani ich aplikacie nie su upravene do noveho dizajnu, takze to vsetko posobi ako .. bordel.. neviem ako inak to opisat..
- airpods pro 3 kupim, 1. generacia dosluhuje. Som zvedavy, ako moc moze byt ANC este ucinnejsie..
- apple watch/ultra - nulovy upgrade.
- iphone pro - upgrade senzoru pre tele photo. Inak nic. Ten ostrovcek pre objektivy je podla mna hnusny, prakticnost dizajnu nula. Pacili sa mi nasobne viac koncepty, kde objektivy boli v jednej rovine. A mrzi ma ze zrusili titan..
- iphone - asi najvacsi update - prave preto ma to utvrdilo ist do normalneho, lebo pro ma navyse len 1 objektiv, ktory mi je k nicomu, a jedno procesorove jadro. Inak absolutne nic.
Vsehovsudy jedina inovacia je ten stvorcovy senzor na prednej kamere pre vsetky iphony. Inak nic. absolutne. To kde tlacia vsetky tie peniaze? Alebo uz uplne ukoncili vyvoj?
A co sa tyka dizajnu noveho ios, tak to je strach a hroza stale, aj po poslednych updatoch. Hlavne teraz je vsetko tak strasne ocividne nekonzistentne, ze to neskutocne reze oci.. Tmavy rezim je absolutne hrozostrasne peklo, vsade su tie posrane biele "borders" akoze toho skla. Co bolo predtym dokonale, teraz to vyvolava epilepticky zachvat.. Hlavne ani ich aplikacie nie su upravene do noveho dizajnu, takze to vsetko posobi ako .. bordel.. neviem ako inak to opisat..
A teraz čo?heker napísal: 10 sep 2025, 9:01 Na co je prosim ta komu 120Hz displej na telefone? Mam ho sice tiez,...
Mám prestať chodiť do roboty autom lebo mám nohy?
Som jednoducho za technológie ktoré patria aby boli v telefóne tej cenovej kategórie.
treba si uz zacat zvykat ze osial z mobilnych telefonov skoncil. prec su tie casy ked boli mobilne telefony v plienkach a kazdeho pol roka sa dalo prist s niecim novym, prevratnym co zaujalo.cinges napísal: 10 sep 2025, 9:21 Vsehovsudy jedina inovacia je ten stvorcovy senzor na prednej kamere pre vsetky iphony. Inak nic. absolutne. To kde tlacia vsetky tie peniaze? Alebo uz uplne ukoncili vyvoj?
mobilny telefon je proste spotrebic. kupis si ho, pouzivas ho a ked sa ti pokazi tak ho vymenis. tak ako pracka, chladnicka ci telka. nikto normalny nesleduje ake novinky sa objavili na trhu s prackami ze ci sa aj tento rok oplati vymenit stary model za novy.
skratka miesto toho aby si pozeral na nove telefony a hladal dovody preco si ho kupit treba pozerat na svoj aktualny mobil, co ti na nom chyba, nefunguje a ci ozaj potrebujes novy.
S aacidom musim suhlasit, vyvoj je uz tak daleko, ze tazke nieco prevratneho doniest. Samsung napriklad tiez tento rocne modely ledva upgradeoval.
Momentalne mam 13 Pro, jedine, co mi zacina vadit je vydrz baterie. Z roboty dochadzam domov s 20% baterkou, kym prve dva roky som maval vacsinou medzi 40%-50%, ale menit neplanujem kym sa nepokazi
Momentalne mam 13 Pro, jedine, co mi zacina vadit je vydrz baterie. Z roboty dochadzam domov s 20% baterkou, kym prve dva roky som maval vacsinou medzi 40%-50%, ale menit neplanujem kym sa nepokazi
Ale Samsungs ma aspoň ohybné telefony. Čo by som možno ja prijal je väčší foto senzor + pohyblivu clonu. Tak ako to ma teraz Xiaomi 14/15 Ultra. Ten rozdiel vo fotakch bol na moje počudovanie značný. Len ho trochu viac zapracovať do tela telefónu aby tak nevystupoval.
iphone zatiaľ sklamanie, od 14pro zatiaľ nevidím dôvod na upgrade vyššie. Cena 17 air je na habnu rovnako ako ten jeden foťáčik
Asi jediná normálna vec čo bola predstavená, tak sú nové airpody. Inak čína dávno utiekla applu a pokiaľ niekto na telefóne viac pracuje, tak Samsung foldy sú extrémne šikovné zariadenia.
Asi jediná normálna vec čo bola predstavená, tak sú nové airpody. Inak čína dávno utiekla applu a pokiaľ niekto na telefóne viac pracuje, tak Samsung foldy sú extrémne šikovné zariadenia.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
tá zadná strana za mňa otras. dizajn z poca za 150€