FreeCommander ma uz davno taby s pokrocilymi funkciami, podobne PSPad, okrem toho maju neporovnatelnu prisposobitelnost, skratky, funkcie.harrison314 napísal: 09 aug 2024, 21:06Za mna - Explorer ma taby, Notepad tiez. A to je taka featura, ze sa uz sa bez nej na 10-tke citim nesvoj. Za mna je to skor o takycto drobnostiach ako o nekaje killer feature.
Windows 10
Re: Windows 10
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Mne tie Comander aplikacie nikdy nesadli, proste ich nepouzivam.Dreamer napísal: 10 aug 2024, 18:02 FreeCommander ma uz davno taby s pokrocilymi funkciami, podobne PSPad, okrem toho maju neporovnatelnu prisposobitelnost, skratky, funkcie.
PSPad - ten som naposledy pouzil v roku 2010
-
starysomar
Hardcore addict
Zhodne nepoužívam Commandery, používam Notepad++
Hľadanie v novších Win je tragédia preto Everything.
No a pár ďaľších fičúr
Hľadanie v novších Win je tragédia preto Everything.
No a pár ďaľších fičúr
neviem ci pre niekoho kto neni administrator alebo programator to bude racionalny dovod ale v 11tke mozes konecne zmenit defaultnu commandline aplikaciu a tiez vo wsl2 vies pustat graficke x11 aplikacie.gogo956 napísal: 09 aug 2024, 20:39 ahojte, je nejaky racionalny dovod preco prejst z Win 10 na Win 11?
mozno vseobecnejsie, pokial mas ultra siroky monitor tak mat taskbar v strede je trochu lepsie ako uplne v roku vlavo.
inac to mas asi fuk. otazka je ze ked vies ze skor ci neskor budes musiet prejst z 10 na 11 tak preco to odkladat. realne ten windows nie je horsi, akurat je iny. zvyknes si. a ci si zvyknes teraz alebo o rok, neni to jedno?
tie commanderi už síce moc nepouzivam, ale mal som ich rád. Zvyknuti su nan hlavne ludia ktorí ešte tažili "dosovsku" éru, vtedy to bola revolucia oproti obycajnemu prikazovemu riadku. Ten commander zacal ponukat tolko funkcii ktora sa dali robit zrazu zrychlene že to bolo na tu dobu neuveritelne. A hlavne zrazu to malo normalny vizual, farby..
aacid
Ďakujem, bude stacit na plnohodnotnu instalaciu Win11 iba digitalna licencia /legit/ ?
aacid
Ďakujem, bude stacit na plnohodnotnu instalaciu Win11 iba digitalna licencia /legit/ ?
-
harrison314
Hardcore addict
Ako to myslis?gogo956 napísal: 11 aug 2024, 6:19 Ďakujem, bude stacit na plnohodnotnu instalaciu Win11 iba digitalna licencia /legit/ ?
- Ak mas na tom istom stroji Win 10, len upgradnes na 11, nic ine netreba.
- Ak novy instaluje sa rovnako ako 10-tka, ja som nedavno kupoval novy stroj, za 15 minut nainstalovane, dal som kluce, spravil update na pro verziu (11-tka uz automaticky sifruje disky), mal som pripraveny zoznam softveru, ktory pouzivam, spravil som si na to skript a vsteko nainstaloval cez win-get, co trvalo asi pol hodinu
mam original Win10harrison314 napísal: 11 aug 2024, 9:58 Ako to myslis?
- Ak mas na tom istom stroji Win 10, len upgradnes na 11, nic ine netreba.
- Ak novy instaluje sa rovnako ako 10-tka, ja som nedavno kupoval novy stroj, za 15 minut nainstalovane, dal som kluce, spravil update na pro verziu (11-tka uz automaticky sifruje disky), mal som pripraveny zoznam softveru, ktory pouzivam, spravil som si na to skript a vsteko nainstaloval cez win-get, co trvalo asi pol hodinu
-
harrison314
Hardcore addict
Tak v nastaveniach v Updatoch, by na to malo byt tlacidlo. Staci ho stlacit.
ja pouzivam Total Commander, dokonca som si ho po rokoch pouzivania aj zaplatilgogo956 napísal: 11 aug 2024, 6:19 tie commanderi už síce moc nepouzivam, ale mal som ich rád. Zvyknuti su nan hlavne ludia ktorí ešte tažili "dosovsku" éru, vtedy to bola revolucia oproti obycajnemu prikazovemu riadku. Ten commander zacal ponukat tolko funkcii ktora sa dali robit zrazu zrychlene že to bolo na tu dobu neuveritelne. A hlavne zrazu to malo normalny vizual, farby..![]()
-
starysomar
Hardcore addict
Pre toho, kto robí na rôznych PC (kamarátom, zákazníkom) výhoda.
Neviete v com moze byt problem? Na Slovensku uz Vam to ide?
Autoeditácia príspevku po 19 hod 24 min 21 sek:
Autoeditácia príspevku po 19 hod 24 min 21 sek:
Pardon za zbytočný koment, prihlásil som sa a už to je predĺžené.