Tolko dristas o tom potapani sa EU, tolkokrat zdielas video ako sa ty, najinteligentnejsi, nedokazes napit z flase lebo EU, a stale nic. Co stavkove kancelarie, na kedy maju to potopenia sa naplanovane?
Je to este lepsie, ako si vyskrekoval, ze krvavy petrodollar nikto nechce pouzivat a uz ho nahradil "zlaty rusky orol". Ze sa nad sebou nezamyslis a nezachovas sa podla toho. A adorovat komunisticku Cinu je velmi krestanske.
Este ma zaujima, co maju Honda a Sony s EU?

Honda vyraba namiesto Trabantu v Zwikau a Sony v Istebnom, namiesto OTF?
Tak robil kňů kňů, ze sa uzivatelia nekonfotuju. Nedokaze reagovat na kritiku svojich propagandistickych prekrutenin.
\\ bol tu zastanca srbskych vojnovych zlocinov a konfrontovany za to nebol
https://dennikn.sk/5233226/vrazdy-priam ... a6e8bf546a
Po obnovení pojednávania sa o slovo prihlásil sudca Riad. Egypťan Fouad Abdel‑Moneim Riad mal vtedy 71 rokov a bohaté medzinárodné právne skúsenosti. „Možno mi môžete pomôcť pochopiť niečo, čo sa mi zdá veľmi mätúce. Máme tu najmenej desať záberov, pri ktorých by ma zaujímalo, ako vôbec vznikli. Ako môže človek, ktorý takýmto spôsobom zabíja, zobrať so sebou fotografa, aby to nafotil? Máte pre to nejaké vysvetlenie?“ opýtal sa sudca Riad.
Schvalovat rezim, ktory vycenzuruje otazku "co sa stalo na Namesti nebeskeho pokoja?" z odpovedatka, alebo posle do koncetrakov zomriet ludi pre ich etnicky povod, alebo pre podozrenie v ucesti na demonstracii v Honkogu, je ovela slabia kava ako sa nechat fotit pri vrazdeni, ale tiez to vyvolava otazky.
Ci to pri tych "dokumentoch" nebude ako pri influcenceroch od Ruska po Dubaj: musis nahravat len pozitivne a ked to nerobis, tak najlepsie pochodis len vyhodenim z krajiny.