Politika
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Politika
A neskutocne lacna pracovna sila s velmi malimi pravami a je to diktatura.
Ale to vstekosom uz spominal v nedavnom rozhovore v teme o Socializme/komunizme. No hadajte co? Uplne to odignoroval.
Ale to vstekosom uz spominal v nedavnom rozhovore v teme o Socializme/komunizme. No hadajte co? Uplne to odignoroval.
harrison314
o tej lacnej sile to už úplne neplatí. Na vidieku ešte áno, ale vo velkých mestách su príjmy niektorých profesii už vyššie ako v Ba.
Preto mnoho firiem presuva nizkokvalifikovane pozicie do lanejsich okolitych krajin /Vietnam, Tajsko, Bangladeš/
o tej lacnej sile to už úplne neplatí. Na vidieku ešte áno, ale vo velkých mestách su príjmy niektorých profesii už vyššie ako v Ba.
Preto mnoho firiem presuva nizkokvalifikovane pozicie do lanejsich okolitych krajin /Vietnam, Tajsko, Bangladeš/
Dnes ako zdielal ten propagandistickych paskvil zo Lzi, tak tam mali medzi "naj" clankami aj o prepustani stoviek tisic zamestnancov v tej automobilke.
Oni normalne publikuju co im zaplatia a hned to neguju. A krutizana zdiela kym nezmazu.
Áno, ale to je úspech súdruhov z Číny, že dokázali presvedčiť miliardu ľudí, že práca je hodnota.
Liberáli v západnej civilizácii akurát dokázali spraviť z práce niečo podradné.
Podobne v Indii je tiež vyše miliarda ľudí, ale v tom ich kastovom systéme je práca tiež za trest.
Liberáli v západnej civilizácii akurát dokázali spraviť z práce niečo podradné.
Podobne v Indii je tiež vyše miliarda ľudí, ale v tom ich kastovom systéme je práca tiež za trest.
To ta museli velmi dostat, tak si sa tu uvidol tym, ze "pracovat nebudem, ale nech mi platia ako za 8 hodinovy den". Pre nikoho nie je praca nieco podradnejsie ako pre teba.
Ale to, ze si o uspechoch cinskej ekonomiky, ktore sa nikdy nestali vedome luhal, zase nic
Len sa zase do pysku brat liberalov. Uplny Festival Chorobna.
curta napísal: 01 apr 2023, 20:44 Hlasoval som za 4 hodiny denne. Samozrejme za rovnakú mzdu ako doterajších 8 hodín denne.
Pokrok za posledné desaťročia bol taký, že naozaj stále robiť 8 hodín je zdieranie. Načo je technologický pokrok, keď ľudia robia stále 8 hodín?
To isté keď sa vyplakáva v mediách, že nebude na dôchodky, lebo dôchodcov bude viac.
To že bude menej ľudí pracovať na väčší počet dôchodcov má vykryť práve pokrok, efektívnejšia výroba, nové technológie, takže tých menej ľudí v pohode uživí viac dôchodcov.
Problém je to hlúpe prerozdelenie bohatstva.
Ale to, ze si o uspechoch cinskej ekonomiky, ktore sa nikdy nestali vedome luhal, zase nic
-
harrison314
Hardcore addict
Ano ludi lahko presvedcis, ked im das zbran ku hlave, alebo ked vedia, ze za nesuhlas skoncia ako exponant v Human Body.curta napísal: 04 máj 2026, 16:13 Áno, ale to je úspech súdruhov z Číny, že dokázali presvedčiť miliardu ľudí, že práca je hodnota.
Ak MAGA stratí moc v USA a toto začne vyšetrovať FBI, som zvedavý, kto všetko skončí v base.
Amici su na stock market dost citlivi. Vsak oni ho vybudovali a rozsirili do celeho sveta. Podla mna budu padat hlavy.
To su akcieove trhy. No ku tomu este ojeklamy na tom webe so stavkami na vojnyephramko napísal: 07 máj 2026, 16:17 Ak MAGA stratí moc v USA a toto začne vyšetrovať FBI, som zvedavý, kto všetko skončí v base.
https://www.theguardian.com/world/2026/ ... s-concerns
Tych clankov bolo viac. Ci uz pred utokom na Iran, ci uz pred ohlasenim urokovych sadzieb FED, ci pri menovani sefa FEDu. Vsetko nasvedcuje tomu, ze je to niekto z blizkosti Trumpa, lebo obchod za 600 milionov dolarov bol len par minut pred tlacovou konferenciou. Takze niekto na tom pekne zarobil.
Dnes mal Trump veľkolepé privítanie v Číne
Pred časom keď som písal, že s poctami vítali Fica, a Leyenovú a liberálov z Bruselu len presunuli autobusmi bez privítania, tak vraj preto, že prišli v noci. Trumpa vítajú aj v noci.
Pred časom keď som písal, že s poctami vítali Fica, a Leyenovú a liberálov z Bruselu len presunuli autobusmi bez privítania, tak vraj preto, že prišli v noci. Trumpa vítajú aj v noci.
No parada teda. Este ze v tej komunistickej Cine, kde sa porusuju ludske prava a vladne cenzura, tak mladeznici privitali Trumpa, ktory uvalil na Cinu 100, 125 a 145% cla. To urcite vsetkych mladych ludi v Cine tesi. Konkurenciu tejto nasilne privezenej mladezi na privitanie Trumpa je uz len Jednota dochodcov u nas, kde sudruh Kotian prepoziciava dochodcov na oslavy 1.maja ci na mitingy Smeru a Hlasu. A nech aj tych liberalov a progresivcov slahne od hnevu, ze sa u nas za pivo a gulas dochodcovia raduju z Fica.
Ako povedal Trump chce s Čínou zarobiť (čiže na situácii s ropou), zatiaľ EU na to dopláca, veď mu tlieskali keď si ho degresívny USA ľud zvolil.
Orbánovo tučné odstupné poputuje na sirotčinec na Ukrajině
https://www.novinky.cz/clanek/zahranicn ... .seznam.cz
https://www.novinky.cz/clanek/zahranicn ... .seznam.cz
Ukradol si z FB Smeru. Nenapisal. Aj obrazky sa daju vyhladavat, nie len textycurta napísal: 13 máj 2026, 23:37 Dnes mal Trump veľkolepé privítanie v Číne
luhar vs google
Pritom je normalne ked sa clovek neda uctievat ako poloboh, hlavne ked je to retardovany curak, o ktorom netusia kto je a odkial je. Potom mu hovoria "prezident Juhoslavie".
Kym ty, komunista, obdivujes divadielke pre "elity", tak demokraticky zvoleny Peter Magyar a ini dusevne zdravi politici, vratane ceskeho prezidenta Petra Pavla, cestuju medzi beznymi ludmi.
To je na obdiv a nie umele a falosne blbosti pre chore ega.
Ale prid aj nabuduce, aby som ti ukazal ako uboho luzes.
Tiez je pozoruhodne, ako mas vsetkych uzivatelov za debilov, ked si myslis, ze nikto nevidi kam tie linky smeruju. Mozes ich davat normalne.
Jasneze. Kym kapitalistom zalezalo na zivotoch a zdravi pracovnej sily a mysleli na take "liberalne nezmysly" ako detekcia koncentracie banskych plynov, tak rok 2026, Cina pracujuceho ludu:
https://www.reuters.com/world/china/fou ... 026-05-22/
Detto ako dekontaminacia pre vyse 6 rokmi.
https://www.noviny.sk/slovensko/1210765 ... -poslancov
Grohlinga nominovali na cenu hoamofog roka. My sme fakt beznadejne strateny narod a je uplne jedno ktori tabor si clovek vyberie.
Grohlinga nominovali na cenu hoamofog roka. My sme fakt beznadejne strateny narod a je uplne jedno ktori tabor si clovek vyberie.
Dobra blbost. Vsak to povedal len kvoli buducej spolupraci s KDH pripadne nutnej spolupraci s OLANO.
Nazyvat ho kvoli tomu homofob je prehnane si myslim.
Nazyvat ho kvoli tomu homofob je prehnane si myslim.
No prave. Toto mi uz naozaj hlava neberie a "prehnane" je teda hodne slabe slovo.
-
harrison314
Hardcore addict
Toto mi tiez pride prehnane, ale zas pri tej konkurencii nema sancu vyhrat,
Mna skor trapi, ze ani v tabore kde som v to dufal si zjavne plne neuvedomuju, v akej situacii sa ako krajina nachadzame a co su pri. To Grohlingove vyjadrenie je uplne validne.