To bude asi ine video. Videl som jej video po referende a s argumentmi suhlasim, ale osobne si tiez myslim, ze videa kde na seba navzajom ako opozicia kydaju by mali minimalizovat.harrison314 napísal: 07 júl 2026, 8:29 No vyjadrila sa tak, ze na refendum netreba ist, lebo tym podporime Matovicovske maniere, len prede mi, ze jej momentalny postoj je definiciou Matovicovskych manierov. Co ma mrzi, lebo som plno jej nazormi suhlasil.
4. Ficova vláda (2023-202x)
Re: 4. Ficova vláda (2023-202x)
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Je to mozne, videl som to v nedelu.
A z ineho sudka. Bombic zas sikanuje zenu, tato mu ukazala prostrednik a nevyse upozornila na zaujimavu stranku:
https://www.facebook.com/helena.hudacek ... vRMwfLamml
A z ineho sudka. Bombic zas sikanuje zenu, tato mu ukazala prostrednik a nevyse upozornila na zaujimavu stranku:
https://www.facebook.com/helena.hudacek ... vRMwfLamml
A Bombič, ktory posielal ovcanov utocit na hygienicky, policajtov, vedcov, prezidentku ci novinarku spustil kňů kňů, ze Helena zranuje jeho pocity.
Tak isto vykňučieval na policii, ked mal vysvetlovat svoje reci o vrazde. Vraj “chcel pozornost”.
Tak isto vykňučieval na policii, ked mal vysvetlovat svoje reci o vrazde. Vraj “chcel pozornost”.
Nooo uz nikdy, pretoze Ficova vlada skratila premlcacie lehoty na ekonomicke trestne ciny a teda aj keby to co robil Dzurinda bolo tretstne, tak vdaka Ficovej vlade je to uz premlcane. Sach Mat dezolat a trollko. Podakuj sa Ficovi.curta napísal: 06 júl 2026, 22:43 Dôležitejšia správa je: kedy bude Dzurinda obvinený za ekonomickú vlastizradu?
ono vies, aj jeden a pol izbal si v 2014 kupil za 44 tisic (napr v KE) a dnes uz za 150 tisic, hovori sa tomu trhova ekonomika, aj predavacka v tescu kedysi robila za 500€ mesacne a stacilo jej to, dnes robi za 900. Ale tomu ty ani Michelko chapat nemozte lebo vase IQ je velmi nizke.Teraz Michelko spočítal a vo videu výborne vysvetlil, stručne: Dzurinda predal 66% elektrární za škandalóznych 838 miliónov eur a teraz má vláda kúpiť 17% elektrárni za 3 miliardy eur.
Gorila sa tyka aj tvojho milovaneho Robka Fica, preto sa ani za jednej jeho vlady nevysetrila. Ved predsa Robko v nej tvrdi, ze zohnal 40 mil na kampan "vlastnou hlavou". ( zapredal sa oligarchom a teraz ik to splaca). Keď však ide o kauzy ako Gorila či predaj Slovenských elektrární, zrazu nič nevidí a nepočuje a len ticho šúcha nohami."
A veci verejne to je tiez nejaky dezolatsky dennik? Vy ste tak stredne hlupi vsteci z tych troll fariem.
Mame tu nove grafy a opat raz je u nas vsetko skvele. Skoda, ze sa k tomu na FB neda vyjadrit, lebo liberali a progresivci na ministerstve zakazali komentare 
No neverim, ze by sucasna vlada, ktorej urad vlady si dal motto "respektujem iny nazor" vypinala/zakazovala/mazala komentare, ved predsa curta tvrdil, ze to len progresivci a liberali chcu vsetko cenzurovat.
Irony.
Irony.
To na mna vysokocilo vo vlaku pocas dovolenky. Vraj respekt. A tu zamestnanec zderu od svojho navratu vypisuje o strielani retardovanych liberalov a rozdava diagnozy.
Tak ako ma na haku papezov, tak ma na haku aj PR kampan.
By ma zaujimalo kde je respekt ku novinarke, o ktorej bradavicnata mafianska svina rozpravala svoje sexualne fantazie detom.
Tak ako ma na haku papezov, tak ma na haku aj PR kampan.
By ma zaujimalo kde je respekt ku novinarke, o ktorej bradavicnata mafianska svina rozpravala svoje sexualne fantazie detom.
Inak teda toto je zu tyzden stare, ale trochu mi to tu chyba: https://openiazoch.zoznam.sk/reality/60 ... nvesticie/
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Ako spravit z druheho piliera prvy pilier.Johnnny napísal: 08 júl 2026, 13:18 Inak teda toto je zu tyzden stare, ale trochu mi to tu chyba: https://openiazoch.zoznam.sk/reality/60 ... nvesticie/
Som si teraz na FB pozrel nejake videa od Matovica ako jazdi s tym robotom po slovensku a tiez nejake dva rozhovory s ludmi ktori volia Fica. Ako ... asi zverejnuje len tie uplne topky a zaroven clovek tak nejak tusi, ze volici koalicie nie su najbystrejsi, ale ked vidim tu argumentaciu v priamom prenose, az ma mrazi pri predstave, ze ti ludia rozhoduju o buducnosti tejto krajiny.