Dreamer napísal: 23 aug 2026, 22:57
Lenze
to by nebola celkova marza obchodu, uz som to pisal,
vyrovnali by to premiove priplatky.
Písal si o tom, že by samoobslužné boli zadarmo a normálna pokladňa za príplatok a k tomu si dopísal, že pri väčších nákupoch by nemusela byť normálna pokladňa za príplatok, že by to šlo z marže obchodu.
Okrem toho si obchody beru z vlastnej marze akciami, napr. Kaufland dava na vecerny nakup 10% zlavy, prave preto, ze sa im to oplati, tiez dava tovar uplne zadarmo, za nazbierane body - to vsetko znamena, ze si berie z vlastnej marze, dobrovolne.
Nie, fakt ma nepoučuj o tom ako fungujú obchody, mňa čo som pre korporátny obchodný reťazec pracoval.
Bežnými akciami si z vlastnej marže neberú, pretože pri bežných akciách navyšujú objem nakúpeného tovaru od dodáveteľa, čím si u dodávateľa vyjednajú nižšiu nákupnú cenu a teda pri rovnakej marži je výsledná maloobchodná cena pre spotrebiteľa nižšia, teda akciová, obchod zostáva ziskový. Konkrétne s Kauflandom bola aféra, kde sa dodávatelia sťažovali, že až veľmi na nich tačil čo sa týka nákupných cien.
večerné zľavy/zľavy pred DMT/DS - tu si berú z vlastnej marže ale z dôsledku minimalizácie strát, pretože ak tovar nepredáš pred DMT/DS, tak ho len vyhodíš, čím vykážeš plnú stratu nákupná cena aj marža, ak tovar predáš za zníženú cenu, nákupná cena sa ti vráti a ešte aj zarobíš na nižšej marži.
tovar "uplne zadarmo" za body - je marketingový ťah, ktorý má za úlohu návrat zákazníkov späť do obchodu, lebo veď mám kupon/poukážku/zľavu, pointou je, že len veľmi málo ľudí príde do obchodu s tým, že nakúpi len veci, na ktoré má kupóny, nakúpiš aj iné veci, tým robíš tržby a teda obchod zarába.
Kosice a bolo to 10+ rokov, nejdem uz hladat clanky, ale bolo to zrejme kvoli tym dovodom, ktore pises.
Ako fakt ideš Košičanovi argumentovať Košicami? No redukovali sa a vieš koľko pindali na to ľudia? A koľko pindajú stále, že nemáme silnú MHD 21. storočia? Že nemáme vypudované zachytné parkoviská, že zachvíľu aj mestské časti začnú prechádzať na rezidentné parkovanie (centrum ho už má), že na niektorých linkách je interval 20 minut, čo je veľmi veľa na to, ak chceš ľudí dostať z áut do MHD, že v roku 2026 máme prvú klimatizovanú električku, aj to len zmodernizovanú komunistickú, lebo keď bol primátorom Riško Raši a nakupoval električky, tak povedal, že klimatizácie netreba, lebo aj tak sa často otvárajú dvere, ale zároveň nakúpil klimatizované autobusy. Do tých nastupujeme jak Harry Potter. A taká perlička, minule som priletel v nedeľu ráno z Prahy, keby som mal isť MHD, tak si hodinu a pol počkám na letisku na autobus, zobral som si taxik za 13€.
Ja nie som proti MHD, ja som len pisal, ze menej vodicov by muselo vstavat skoro rano.
Pri sucasnom rezime za 2 tyzdne chodia ludia do prace 10x, pri pracovnom/volnom tyzdni by za 2 tyzdne chodili do prace len 6x, takze by to mohlo umoznit menej rannych spojov, mozno nebudes suhlasit, ale podla mna by vo volnom tyzdni vsetci ludia nevstavali o 4-tej ci 5-tej rano, ak by nemuseli do prace.
K MHD by sa mozno mohla spravit samostatna diskusia, len by sa mali respektovat aj ine nazory a nie iba znevazovat a utocit.
To sme uz riesili, ja som za to, aby aj deti mali skolsky/volny tyzden, ale otvarat to iste uz nechcem, len strucne, ano, male deti sa nedokazu sustredit prilis dlho, aj na novy rezim by si museli zvyknut, ale na lepsie sa da zvyknut, ucit sa nemusia tak vela ako teraz, je to uz dlho trend, nememorizovat zbytocne vela, vyucba v exterieri a pod.
Ja som nechcel nic rusit, pisal som o moznosti redukovat spoje skoro rano, kedze by ludia cestovali menej do prace.
Bol to iba jeden priklad, kde by sa mohla redukovat nocna praca.
Celé toto narazí na problémy, že nikdy nezosúladíš všetko/všetky profesie/všetky zamestnania/všetky inštitúcie/podniky aby to časovo každému vychádzalo.
Nočnú prácu nikdy neeliminuješ úplne, podniky s nepretržitou prevádzkou (napr. USS/Nipon Steel), celý emergency systém štátu (RZP, urgent, hasiči, policajti, vojaci), zdravotnícvto (pacienti hospitalizovaní v nemociciach a starostlivosť o nich) ochrana objektov, čerpacie stanice, doprava (nočné vlaky/lety), zábava (bary/diskotéky), to všetko musí fungovať a títo ľudia sa nejako potrebujú dostať do/z práce či autom alebo aj MHD, neskorou veščernou/nočnou alebo skorou rannou.
Ďalej, ak si vezmem bežnú rodinu rodič1 pracuje pre jednu firmu, rodič2 má prácu v inej firme ako rodič 1, dieťa1 chodí na ZŠ, dieťa 2 chodí na SŠ. Chceš mi povedať, že všetci styria členovia rodiny by mali v rovnaký týžeň prádu/školu a v rovnaký volno? V drvivej väčšine prípadov nie, mali by to rozhádzané.
Čiže v konečnom dôsledku MHD, ktorá má slúžiť vo verejnom záujme káždému, by nemohla jazdiť menej vo volnom týždni, pretože ľudia by nemali volný a pracovný týždeň naraz ale striedavo, rovnako aj školáci a zároveň stále ostávajú profesie, kde sa nedá obmedziť nočná práca.
Tu ale nejde o mna, diskutujem vseobecne o tom, ze ludia su stale otroci a na tom trvam, samozrejme v urcitom pozmenenom vyzname.
Písal si o sebe v prvej osobe, že aká by bola vhodná práca pre teba, že teraz sa taká nájsť nedá a že kvôli tomu nemáš čas na to všetko, záľuby atd.
Tak ja ti hovorí, že aj teraz sa dá nájsť taká práca, kde máš dostaok voľného času na všetko, kde nie si "otrokom", kde si páno svojho času ty
Ty ignorujes, resp. nechces si uvedomit, ze ludia pracuju privela a zbytocne, obvinujes mna, ze chcem iny rezim prace, ale prehliadas, ked ti poviem, ze 4-dnovy pracovny tyzden som nevymyslel ja, ze uz niekde funguje a ma dobre vysledky, lepsiu produktivitu, lepsie fyzicke aj psychicke zdravie, lepsi sulad medzi pracovnym a sukromnym zivotom. Rovnako ignorujes, ked ti napisem, ze je vela pozicii, kde ludia pracuju na kratky/dlhy tyzden, kde prakticky pracuju spolu 7 dni a maju 7 dni volna, za 2 tyzdne, iba su tie dni inak prehodene - a dokonca pri tomto rezime zvladaju aj vychovavat deti, aj ked tie maju iny rezim -
Ja to neignoruje, ja ti odzačiatku hovorí, že to funguje na dobrovoľnej báze, že si to podniky sami nastavili, že neto nepotrebovali žiadne centrálne riadenie, ani usmernenie ale hlavne, že sa to nedá aplikovať všade.
co by pri mojom navrhu bolo jednoduchsie, kedze by sa pracovny tyzden zosuladil so skolskou dochadzkou.
nemyslitelné, pretože nedokážeš zosúladiť všetky podniky a všetky zamestnania do jedného a toho istého týždňa
Autoeditácia príspevku po 6 hod 24 min 59 sek:
Vidíš, ty sa zamýšľaš ako obmedziť nočnú prácu ale dopyt je skôr opačný.
V Košiciach v najbližšom období vznikne nonstop lekáreň, tvrdí Kamil Šaško. Spoločne s Bratislavou budú prvými mestami, kde tieto modely otestujú. Ak sa osvedčia, rezort zdravotníctva ich bude chcieť rozšíriť aj do ďalších regiónov.
„Na ministerstve sme spolu s partnermi v regióne hľadali konkrétne riešenie, ako zabezpečiť dostupnosť liekov 24/7. (…) V Košiciach pripravujeme nonstop lekáreň v spolupráci s Univerzitnou nemocnicou L. Pasteura, zatiaľ čo v Bratislave vzniká takýto projekt v spolupráci medzi krajom a farmaceutickou fakultou,“ priblížil Šaško.
Dodal, že v pondelok bude rokovať aj so Slovenskou lekárnickou komorou a Štátnym ústavom pre kontrolu liečiv. Diskutovať majú o ďalších možnostiach, aby mal každý kraj aj takúto cestu, ako zabezpečiť lieky pre pacientov v každom jednom momente.
Bratislavský samosprávny kraj (BSK) zriadi od 1. septembra v spolupráci s Farmaceutickou fakultou Univerzity Komenského (FaF UK) v Bratislave nonstop lekáreň. Fungovať bude na Ružinovskej ulici, v budove vedľa Polikliniky v Ružinove. Otvorená bude nepretržite, teda sedem dní v týždni vrátane víkendov a sviatkov. (tasr)