Pokroky v sociálnom živote
Re: Pokroky v sociálnom živote
Ak je to malé niekoľkomesacne stena, tak nerobit potrebu vnútri sa nauci do niekolkých mesiacov, sú to nervy, mozno zalezi aj od plemena a ake je male ked si ho zoberiete domov, bezne sa vraj majú brat po 12 tyzdni, niektorí chovatelia sa chcú steniat zbavit hned ako ich prestane krmit mama psica, co je niekedy okolo 6-7 tyzdna a to je skoro, jednak im chyba mama a jednak nemaju surodencov na hranie a vtedy chodia na potrebu skoro kazdu hodinu, proste ako male babo a su do istej miery mozno este narocnejsie na starostlivost, podla niektorých..
-
starysomar
Hardcore addict
Áno. Závisí hodne od mentality a ostatného konkrétneho jedinca. Niektorí sa naučia rýchlo - do dvoch-štyroch týždňov. Je to aj o motovácii, odmene. A chodiť často von najlepšie zo začiatku v pravidelnom čase.
Ale nepovedal akú rasu psa má. Každý má svoju energiu, temperament, či je to šťeňa strážneho psa alebo rodinný maznáčik.
Tam už bude úplne od začiatku výchovy záležať, aký vzťah si k nemu aj ten pes vybuduje a ak má Terepin ADHD nie je jedno aká rasa.
Tam už bude úplne od začiatku výchovy záležať, aký vzťah si k nemu aj ten pes vybuduje a ak má Terepin ADHD nie je jedno aká rasa.
Že to nebude robiť len v byte.
a nezlepsilo sa to za tu dobu?
Zlepšilo, ale dnu sa vyložil aj keď som s ním bol vonku.
ber to pozitiívne, proste sa mu u teba doma páči
Ok takže šteňa psa vrátené
Ohľadom psychiky ti je teraz lepšie na jeseň ?
Pes už s nami nie je. Vrátili sme ho po dvoch týždňoch.
Nečakal som že sa tu objavia aj pozitívne príspevky...
Bodaj by to tak fungovalo aj so ženami.
Bráško to ťa osud testoval s tym psom. Keby si testom prešiel, tak ťa čakal zástup nadrženych modeliek..
Ten pes sa nedal zvládnuť. Zničil mačací pelech, mačaciu fontánu (nová ma stála 110€), ošťal gauč a pokúsal kade-čo. Ak by som is ho nechal tak jediné, čo by ma čakalo, by bol život na ulici. A mne sa iní psíčkari vyhýbali a pes sa vyhýbal všetkému a každému, čiže aj počas venčenia som bol sám ako kôl v plote.gogo956 napísal: 03 okt 2026, 19:56 Bráško to ťa osud testoval s tym psom. Keby si testom prešiel, tak ťa čakal zástup nadrženych modeliek..![]()
Zase na druhej strane to prirovnanie nie je úplne mimo - aj nadržaná modelka by ma stála nervy a peniaze.
jasne ze sa mu nepacil macaci pelech, ked to bol pesTen pes sa nedal zvládnuť. Zničil mačací pelech, mačaciu fontánu (nová ma stála 110€), ošťal gauč a pokúsal kade-čo. Ak by som is ho nechal tak jediné, čo by ma čakalo, by bol život na ulici. A mne sa iní psíčkari vyhýbali a pes sa vyhýbal všetkému a každému, čiže aj počas venčenia som bol sám ako kôl v plote.
áno, pochopil si správne podstatuZase na druhej strane to prirovnanie nie je úplne mimo - aj nadržaná modelka by ma stála nervy a peniaze.
Čo pozitívne by si mu poradil ?