aj Noia 6230i ma stejny konektor a nejde..vyskusat mozes toto ti neviem povedat naisto ze hej abo ne ale skor sa priklanam ze ti ot nepojde..tomexx napísal:Ale aj s S65 fungoval fpoho a myslim, ze CX75 ma rovnaky konektor takze teoreticky by to mohlo fachat...
CX 75 or K700i
Looool tak ty si husty. Taketo rady chod davat muflonom do Bojnickej ZOO.mirak2 napísal:ale tipujem ze ten kabel ti nepojde...bo ja mam Nokiu 6610i a otec 6230i a uz mu nejde moj kabel...
Kabel ti samozrejme pojde, lebo obidva telefony maju rovnaky konektor.
A z tej dvojice je tazko vyberat, lebo tie telefony su dost odlisne a zavisi od toho co chces.
Siemens ma pamatove karty a je strasne velky (ale fakt velky)
Ericsson ma o triedy lepsi dislej a trosku horsi fotak a samozrejme 41MB priestoru, ktory uz nerozsiris
-
tomexx
King
- Kontaktovať používateľa:
A co hovoris na tu V3ku?Sherpa napísal:Looool tak ty si husty. Taketo rady chod davat muflonom do Bojnickej ZOO.
A z tej dvojice je tazko vyberat, lebo tie telefony su dost odlisne a zavisi od toho co chces.
Ericsson ma o triedy lepsi dislej a trosku horsi fotak a samozrejme 41MB priestoru, ktory uz nerozsiris
-
mirak2
Hardcore addict
ne som husty len ti hovorim co si myslim podla mojich skusenosti, Nokia 6610i a 6230i su takmer ta ista rada takze clovekj by predpodladal ze datovy kabel bude sediet nie? kabel sadne ale 6230i je proste na vyssej urovni a potrebuje aj kabel vyssej typovej rady...tak tuna na mna nerozpravaj ze som husty...Sherpa napísal:Looool tak ty si husty. Taketo rady chod davat muflonom do Bojnickej ZOO.
Pekny displej, zvonenia a prijemne tenky. Na druhej strane siroky a vysoky, funkcie ziadne a mne osobne sa moc nepozdava ani klavesnica. Proste imidzovy telefon. Najlepsie by bolo ujasnit si co od mobilu chces, lebo CX75, K700i a V3 su uplne odlisne telefony (vzhladovo, koncepcne, funkcne aj cenovo)tomexx napísal:A co hovoris na tu V3ku?
Pokial viem tak oba telefony maju pop-port, takze kabel musi fungovat na oba mobilymirak2 napísal:ne som husty len ti hovorim co si myslim podla mojich skusenosti, Nokia 6610i a 6230i su takmer ta ista rada takze clovekj by predpodladal ze datovy kabel bude sediet nie?
-
tomexx
King
Pred dvoma rokmi som si kupil S55ku najma preto lebo som sa nechal nalakat na vsemozne funkcie, ale pocas pouzivania som vyuzil snad len Bluetooth, Infraport a sem tam poznamky... Takze asi tak...Sherpa napísal:Pokial viem tak oba telefony maju pop-port, takze kabel musi fungovat na oba mobily
Ale paci sa mi na tom, ze je maly. No mozno by som radsej ozelel vysku a sirku a mal vo vrecku naozaj tenky telefon (V3)...
A T-mobile alebo Orange?
Treba si este uvedomit, ze S55 mala ovela mensi displej a nemala napr. MP3 zvonenia. Skus si porovnat, kolko midov a obrazkov s rozlisenim 101x80 sa vojde do 900kB a kolko mp3ek a obrazkov 176x220 sa vojde do 5,6MB... a to este nehovorim o tom, ze by si si tam chcel ulozit aj nejake fotky (aj ked ten fotak nestoji za moc)...
Treba si este uvedomit, ze S55 mala ovela mensi displej a nemala napr. MP3 zvonenia. Skus si porovnat, kolko midov a obrazkov s rozlisenim 101x80 sa vojde do 900kB a kolko mp3ek a obrazkov 176x220 sa vojde do 5,6MB... a to este nehovorim o tom, ze by si si tam chcel ulozit aj nejake fotky (aj ked ten fotak nestoji za moc)...
-
tomexx
King
Orange. Fotak mam dost v pazi, fotim so svojim Lumixom FZ5Sherpa napísal:A T-mobile alebo Orange?