CX 75 or K700i

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mirak2 »

tomexx napísal:Ale aj s S65 fungoval fpoho a myslim, ze CX75 ma rovnaky konektor takze teoreticky by to mohlo fachat...
aj Noia 6230i ma stejny konektor a nejde..vyskusat mozes toto ti neviem povedat naisto ze hej abo ne ale skor sa priklanam ze ti ot nepojde..
gandus
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa gandus »

neviete ake budu mobily v novej akcii od orange-u?? ma sa zacat uz v januari
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomexx »

gandus napísal:neviete ake budu mobily v novej akcii od orange-u?? ma sa zacat uz v januari
No to by ma tiez zaujimalo, lebo idem menit mobil... ale zrejme velke zmeny nebudu...
gandus
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa gandus »

tomexx napísal:No to by ma tiez zaujimalo, lebo idem menit mobil... ale zrejme velke zmeny nebudu...
no nejde ani tak o tie zmeny, ale aby mali telefony...=) orange zacina zapachat cim dal viac ale stale ho mam rad prilis na to aby som isiel het...
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

gandus napísal:no nejde ani tak o tie zmeny, ale aby mali telefony...=) orange zacina zapachat cim dal viac ale stale ho mam rad prilis na to aby som isiel het...
asi tak... :)
Sherpa
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Sherpa »

mirak2 napísal:ale tipujem ze ten kabel ti nepojde...bo ja mam Nokiu 6610i a otec 6230i a uz mu nejde moj kabel...
Looool tak ty si husty. Taketo rady chod davat muflonom do Bojnickej ZOO.
Kabel ti samozrejme pojde, lebo obidva telefony maju rovnaky konektor.

A z tej dvojice je tazko vyberat, lebo tie telefony su dost odlisne a zavisi od toho co chces.
Siemens ma pamatove karty a je strasne velky (ale fakt velky)
Ericsson ma o triedy lepsi dislej a trosku horsi fotak a samozrejme 41MB priestoru, ktory uz nerozsiris
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Sherpa napísal:Looool tak ty si husty. Taketo rady chod davat muflonom do Bojnickej ZOO.

A z tej dvojice je tazko vyberat, lebo tie telefony su dost odlisne a zavisi od toho co chces.
Ericsson ma o triedy lepsi dislej a trosku horsi fotak a samozrejme 41MB priestoru, ktory uz nerozsiris
A co hovoris na tu V3ku?
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

Sherpa napísal:Looool tak ty si husty. Taketo rady chod davat muflonom do Bojnickej ZOO.

ne som husty len ti hovorim co si myslim podla mojich skusenosti, Nokia 6610i a 6230i su takmer ta ista rada takze clovekj by predpodladal ze datovy kabel bude sediet nie? kabel sadne ale 6230i je proste na vyssej urovni a potrebuje aj kabel vyssej typovej rady...tak tuna na mna nerozpravaj ze som husty...
Sherpa
Light Expert
Light Expert

tomexx napísal:A co hovoris na tu V3ku?
Pekny displej, zvonenia a prijemne tenky. Na druhej strane siroky a vysoky, funkcie ziadne a mne osobne sa moc nepozdava ani klavesnica. Proste imidzovy telefon. Najlepsie by bolo ujasnit si co od mobilu chces, lebo CX75, K700i a V3 su uplne odlisne telefony (vzhladovo, koncepcne, funkcne aj cenovo)
mirak2 napísal:ne som husty len ti hovorim co si myslim podla mojich skusenosti, Nokia 6610i a 6230i su takmer ta ista rada takze clovekj by predpodladal ze datovy kabel bude sediet nie?
Pokial viem tak oba telefony maju pop-port, takze kabel musi fungovat na oba mobily
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Sherpa napísal:Pokial viem tak oba telefony maju pop-port, takze kabel musi fungovat na oba mobily
Pred dvoma rokmi som si kupil S55ku najma preto lebo som sa nechal nalakat na vsemozne funkcie, ale pocas pouzivania som vyuzil snad len Bluetooth, Infraport a sem tam poznamky... Takze asi tak...
Ale paci sa mi na tom, ze je maly. No mozno by som radsej ozelel vysku a sirku a mal vo vrecku naozaj tenky telefon (V3)...
Sherpa
Light Expert
Light Expert

V3 nema infa, tak bacha na to. Este som zabudol ze ma pamat len 5,6MB, co je podla mna ubohe (za tak drahy mobil)
A ten telefon ides kupovat k pausalu alebo normalne v obchode?
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Sherpa napísal:V3 nema infa, tak bacha na to. Este som zabudol ze ma pamat len 5,6MB, co je podla mna ubohe (za tak drahy mobil)
A ten telefon ides kupovat k pausalu alebo normalne v obchode?
K pausalu... A ta pamat mi nejako nevadi, ved S55 nema ani len 1MB...
Sherpa
Light Expert
Light Expert

A T-mobile alebo Orange?
Treba si este uvedomit, ze S55 mala ovela mensi displej a nemala napr. MP3 zvonenia. Skus si porovnat, kolko midov a obrazkov s rozlisenim 101x80 sa vojde do 900kB a kolko mp3ek a obrazkov 176x220 sa vojde do 5,6MB... a to este nehovorim o tom, ze by si si tam chcel ulozit aj nejake fotky (aj ked ten fotak nestoji za moc)...
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Sherpa napísal:A T-mobile alebo Orange?
Treba si este uvedomit, ze S55 mala ovela mensi displej a nemala napr. MP3 zvonenia. Skus si porovnat, kolko midov a obrazkov s rozlisenim 101x80 sa vojde do 900kB a kolko mp3ek a obrazkov 176x220 sa vojde do 5,6MB... a to este nehovorim o tom, ze by si si tam chcel ulozit aj nejake fotky (aj ked ten fotak nestoji za moc)...
Orange. Fotak mam dost v pazi, fotim so svojim Lumixom FZ5 ;)... A obrazky? No tak par jpg pozadi sa zmesti do tych nejakych 500kB, nie? A par MP3 zvoneni (jedno tak 600kB) sa tam zmesti tiez... :wink: Len by ma zaujimalo ci dodavany USB kabel v pohode ide...
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Este by ma zaujimala kvalita zvuku CX75 oproti V3
slide
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa slide »

vcera si fotrik kupil CX 75 celkom v pohode mobil no a ja mam k 700 i tak si to mozem porovnat :)
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

slide napísal:vcera si fotrik kupil CX 75 celkom v pohode mobil no a ja mam k 700 i tak si to mozem porovnat :)
Tak porovnaj. Zaujima ma najma kvalita zvonenia. :wink:
slide
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa slide »

tomexx napísal:Tak porovnaj. Zaujima ma najma kvalita zvonenia. :wink:
dnes tam skusim dat nejake mp3 lebo to nemozem porovnavat s tymy zvukmi co su tam tak potom poviem
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

slide napísal:dnes tam skusim dat nejake mp3 lebo to nemozem porovnavat s tymy zvukmi co su tam tak potom poviem
Oki, diky
Sherpa
Light Expert
Light Expert

Zvuk ma CX75 trosku slabsi (reprak troska rezonuje ale nie je to nic strasne)
Zamknuté