Čo vám vadí na Slovensku?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Čo vám vadí na Slovensku?

Politika
91
51%
Kalamita
2
1%
Príroda
4
2%
Smog
7
4%
Chudoba
58
33%
Nic
16
9%

Celkom hlasov: 178

Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

Co mi vadi naq slovensku? Krom dementych politikov hlavne neonacisti! :evil: to aby sa clovek bal ist vecer do mesta na prechadzku!
Retsko
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Retsko »

Myslim ze okrem tej politiky sa na nic z ankety nemozte stazovat... Kalamita je docasny stav prirody, za ktory nemoze nikto iba zem sama a ciastocne aj my sami... Smogu je tu myslim kusok malo v porovnani s niektorymi inymi zahranicnymi mestami... Chudoba? Pocitujete chudobu? Ak ano, zruste si internet, hned budete mat o 600,- viacej... Myslim ze tvrdit ze je na slovensku chudoba, je trochu odvazne a prehnane... V kazdej krajine najdete 2 strany mince a aj tu... Snad len na politiku sa mozte stazovat, ale aj tu by som mlcal, lebo politikov si nezvolil nik iny ako ludia... Vox populi, vox dei...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Retsko napísal:Myslim ze okrem tej politiky sa na nic z ankety nemozte stazovat... Kalamita je docasny stav prirody, za ktory nemoze nikto iba zem sama a ciastocne aj my sami... Smogu je tu myslim kusok malo v porovnani s niektorymi inymi zahranicnymi mestami... Chudoba? Pocitujete chudobu? Ak ano, zruste si internet, hned budete mat o 600,- viacej... Myslim ze tvrdit ze je na slovensku chudoba, je trochu odvazne a prehnane... V kazdej krajine najdete 2 strany mince a aj tu... Snad len na politiku sa mozte stazovat, ale aj tu by som mlcal, lebo politikov si nezvolil nik iny ako ludia... Vox populi, vox dei...
Co povedat? :smt023
Browser
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Browser »

spiderman 2 napísal:Co mi vadi naq slovensku? Krom dementych politikov hlavne neonacisti! to aby sa clovek bal ist vecer do mesta na prechadzku!
To sa asi "hezo" nepoteší.
JanoF
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa JanoF »

nasi papalasi, do jedneho by som ich vykopal zo slovenska a bez vynimiek :cry:
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Najviac mi vadi vysoky podiel volicov :smt067 :smt068 KSS az 5%
OMG ja viem v ostatnych krajinach je to viac (cesi okolo 20%) ale ajtak sa mi to zda moc...inak sa nestazujem :smt069
Browser
Expert
Expert

JanoF napísal:nasi papalasi, do jedneho by som ich vykopal zo slovenska a bez vynimiek
Keby si furt vykopával len najbohatších, to by si na koniec mohol vykopávať len zeleninu. :D
roman3x
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa roman3x »

Tomáš Mesároš napísal:Tá príde na um, až keď je človek smädný. :D
jakzoe som myslel tu vodu zivu od langerovej....ktora navzdy v nej zustava....tusim je to semeno :lol:
Browser
Expert
Expert

roman3x napísal:jakzoe som myslel tu vodu zivu od langerovej....ktora navzdy v nej zustava....tusim je to semeno
Ťažko povedať, môže to byť aj akvárko :D
JanoF
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa JanoF »

Tomáš Mesároš napísal:Keby si furt vykopával len najbohatších, to by si na koniec mohol vykopávať len zeleninu. :D
cooo? aku zeleninu? :)
Les
King
King

Príspevok od používateľa Les »

Na Slovensku mi vadi:
_

1. narodnostna neznasanlivost k mensinam, hlavne k Madarom

2. vselijake xenofobne a fasisticke organizacie a spolky

3. nepotrestani "velkogauneri" akymi su napr. V.Meciar, I.Lexa, general Lorenc a im podobni (tisice).

4. bolsevicke rozmyslanie a buranske spravanie sa

5. zakony nie su az take prisne, ake by mali byt.

6. zavist a zleprajnictvo v com su Slovaci svetovou spickou

7. ludia, ktori si nevedia najst pracu na rodnej hrudi, odidu pracovat trebars do Ciech, ale aj inde na Zapad a po prichode domov potom tie krajiny v ktorych pracovali a dala im moznost zarobit si, kritizuju.

Pridam aj, co sa mi paci na Slovensku, aby ste z toho prispevku mali aj dobry pocit :)
+

1. Dievcata, ale len vyzorom. A co je vo vnutri, to je uz o niecom inom... (cest vynimkam)

2. Ze sa tu rozsiruje siet americkych restauracnych zariadeni akymi su Mc Donald´s a Pizza Hut, kde cloveka aspon slusne obsluzia.

3. Policia uz konecne zasahuje tvrdsie proti spinavym skinom a roznej inej cvarge.

4. Ze ked sa mi nejaky "dobry Slovacisko" vlupe do domu, ze ho mozem s usmevom na tvari odprasknut.

5. Ze sa tu premietaju uz aj v televizii hodnotne americke filmy a nielen vas "vytunelovany" Janosik a podobne vyplody ludskej fantazie.

6. Ze su tu taki politici, aj ked je ich len par, akymi su Palko a Lipsic. A toto tvrdim ako neveriaci...

7. Ze ked si uz konecne 16 rokov po revolucii objednam kavu, tak mi uz vsade daju servitku.

8. Aj ked sa to niekedy nezda, ze uz konecne aj na Slovensku je cim dalej, tym menej xenofobie.

9. Konecne sa uz na uliciach hanbia "sellaci" a nie slusni ludia, ako ste to tu este mali pred 6-7 rokmi. "Sellak" si uz konecne uvedomil spolu s bolsevikom, ze kde je ich spolocenske postavenie. Vzdy ked nejakeho vidim, tak si v duchu odplujem. "Sellak" je "sellak" a "sellakom" aj ostane. Ani z bolsevika nikdy nebude Pan.
SHiFTeR
Star
Star

Príspevok od používateľa SHiFTeR »

Les: Ohladom tvojej neznasanlivosti v bode 1.. tiez neznasam Madarov a kazdy pravy Slovak neznasa Madarov. Ani ty by si si nenechal okupovat americke uzemie od Mexicanov.

Ohladom toho, co mas rad, tak akoze srdce sa mi dvakrat zastavilo pri bodoch 2 a 5.
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

Les napísal: 2. Ze sa tu rozsiruje siet americkych restauracnych zariadeni akymi su Mc Donald´s a Pizza Hut, kde cloveka aspon slusne obsluzia.

5. Ze sa tu premietaju uz aj v televizii hodnotne americke filmy a nielen vas "vytunelovany" Janosik a podobne vyplody ludskej fantazie.
to snad nemyslis vazne? obezity tu mame uz aj bez usa fastfoodov dost, okrem toho ceny v Mc Donald´s hmmm....za "velke" hranolky nehorazne peniaze, preto tam nechodim
o tych hodnotnych filmoch radsej pomlcim, europske filmy su o mnoho kvalitnejsie
SHiFTeR
Star
Star

Príspevok od používateľa SHiFTeR »

Sundevil: Tusim sme sa nezavisle od seba zhodli :D
sundevil
VIP
VIP

SHiFTeR napísal:Sundevil: Tusim sme sa nezavisle od seba zhodli :D
:wink:
a aby toto nebol offtopic, tak co mi vadi na Slovensku? Ze sa silou mocou xceme podobat zapadu, dobre beriem musime sa im vyrovnat, ale uplne staci ak to bude v tom dobrom, a nie preberat od nich aj zle veci, mali by sme sa od nich poucit, nie kopirovat so vsetkym
Les
King
King

sundevil napísal::wink:
a aby toto nebol offtopic, tak co mi vadi na Slovensku? Ze sa silou mocou xceme podobat zapadu, dobre beriem musime sa im vyrovnat, ale uplne staci ak to bude v tom dobrom, a nie preberat od nich aj zle veci, mali by sme sa od nich poucit, nie kopirovat so vsetkym
Kopirovat sa maju len dobre veci s tym s tebou suhlasim. Ako vidim, ty si uz na spravnej ceste, lebo tvoj nick je v anglictine. :)
stans
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa stans »

Les napísal:Na Slovensku mi vadi: bla, bla, bla, bla.....
Ja by som mohol Slovensku vyčítať, že je veľmi tolerantné k ľudom ako si ty. Maďarónom, ktorí napriek tomu, že sa tu narodili "kydajú" na Slovensko kade chodia, zveličujú každú maličkosť, tešia sa z každého neúspechu, z každej kauzy, z nejednotnosti slovenskej politiky a snívajú svoj sen o "Veľkom Maďarsku".

P.S. Ešte aj ten Jánošík ti ide na nervy - :lol:
Les
King
King

stans napísal:Ja by som mohol Slovensku vyčítať, že je veľmi tolerantné k ľudom ako si ty. Maďarónom, ktorí napriek tomu, že sa tu narodili "kydajú" na Slovensko kade chodia, zveličujú každú maličkosť, tešia sa z každého neúspechu, z každej kauzy, z nejednotnosti slovenskej politiky a snívajú svoj sen o "Veľkom Maďarsku".

P.S. Ešte aj ten Jánošík ti ide na nervy - :lol:
Som rad, ze sa ti nezastavilo srdce pri citani mojho prispevku, ako niektorym... Na tomto uzemi co sa dnes vola Slovensko boli Madari peknych par rokov pred tzv. Slovakmi. Ano, ja som sa narodil na Slovensku a ako vies, tak mam aj slovenske statne obcianstvo a to nesvedci o tom, ze by som nenavidel Slovensko... Jediny clovek, ktory sniva o "Velkom Madarsku" je mozno Duray a okrem neho mozno este dalsi dva-traja. Ale ty urcite chodis do postele z rozziarenymi ocami a snivas o "Velkom Slovensku". Uz si konecne uvedom, ze sme ludia vsetci a ste Europania a az potom ste Slovakmi, Madarmi, Nemcami a pod. Skratka Stans, aj taky ludia akym si ty su Europania. S tym uz nic nenarobis a takto to je aj spravne.
sundevil
VIP
VIP

Les napísal:Na tomto uzemi co sa dnes vola Slovensko boli Madari peknych par rokov pred tzv. Slovakmi.
tak to veru, že NIE :!:
450-550 - prichod Slovanov na dnesne uzemie Slovenska a Ciech
896 - prichod starych Madarov do Potisia
takze sa mylis
stans
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa stans »

Les napísal:Som rad, ze sa ti nezastavilo srdce pri citani mojho prispevku, ako niektorym... Na tomto uzemi co sa dnes vola Slovensko boli Madari peknych par rokov pred tzv. Slovakmi. Ano, ja som sa narodil na Slovensku a ako vies, tak mam aj slovenske statne obcianstvo a to nesvedci o tom, ze by som nenavidel Slovensko... Jediny clovek, ktory sniva o "Velkom Madarsku" je mozno Duray a okrem neho mozno este dalsi dva-traja. Ale ty urcite chodis do postele z rozziarenymi ocami a snivas o "Velkom Slovensku". Uz si konecne uvedom, ze sme ludia vsetci a ste Europania a az potom ste Slovakmi, Madarmi, Nemcami a pod. Skratka Stans, aj taky ludia akym si ty su Europania. S tym uz nic nenarobis a takto to je aj spravne.
Teší ma tvoj záujem o moje zdravie, ale také prízemné argumentovanie ako máš ty sa ma vôbec nedotýka. Vždy som bol strašne zvedavý, ako sú interpretované dejiny "Strednej Európy" v maďarských učebniciach dejepisu. Skrátka či sa učia to čo my (Slováci), alebo niečo iné. Ty si tu nepriamo, či už vedome alebo nie predviedol takú malú ukážku:
Na tomto uzemi co sa dnes vola Slovensko boli Madari peknych par rokov pred tzv. Slovakmi.
Mohol by si prosím ťa napísať stručný obsah toho čo si sa naučil v dejepise o pravlasti Maďarov? A ešte niečo - píš k veci - toto ma fakt zaujíma.
Napísať odpoveď