Čo vám vadí na Slovensku?
Myslim ze okrem tej politiky sa na nic z ankety nemozte stazovat... Kalamita je docasny stav prirody, za ktory nemoze nikto iba zem sama a ciastocne aj my sami... Smogu je tu myslim kusok malo v porovnani s niektorymi inymi zahranicnymi mestami... Chudoba? Pocitujete chudobu? Ak ano, zruste si internet, hned budete mat o 600,- viacej... Myslim ze tvrdit ze je na slovensku chudoba, je trochu odvazne a prehnane... V kazdej krajine najdete 2 strany mince a aj tu... Snad len na politiku sa mozte stazovat, ale aj tu by som mlcal, lebo politikov si nezvolil nik iny ako ludia... Vox populi, vox dei...
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Co povedat?Retsko napísal:Myslim ze okrem tej politiky sa na nic z ankety nemozte stazovat... Kalamita je docasny stav prirody, za ktory nemoze nikto iba zem sama a ciastocne aj my sami... Smogu je tu myslim kusok malo v porovnani s niektorymi inymi zahranicnymi mestami... Chudoba? Pocitujete chudobu? Ak ano, zruste si internet, hned budete mat o 600,- viacej... Myslim ze tvrdit ze je na slovensku chudoba, je trochu odvazne a prehnane... V kazdej krajine najdete 2 strany mince a aj tu... Snad len na politiku sa mozte stazovat, ale aj tu by som mlcal, lebo politikov si nezvolil nik iny ako ludia... Vox populi, vox dei...
-
JanoF
Medium Expert
-
JanoF
Medium Expert
Na Slovensku mi vadi:
_
1. narodnostna neznasanlivost k mensinam, hlavne k Madarom
2. vselijake xenofobne a fasisticke organizacie a spolky
3. nepotrestani "velkogauneri" akymi su napr. V.Meciar, I.Lexa, general Lorenc a im podobni (tisice).
4. bolsevicke rozmyslanie a buranske spravanie sa
5. zakony nie su az take prisne, ake by mali byt.
6. zavist a zleprajnictvo v com su Slovaci svetovou spickou
7. ludia, ktori si nevedia najst pracu na rodnej hrudi, odidu pracovat trebars do Ciech, ale aj inde na Zapad a po prichode domov potom tie krajiny v ktorych pracovali a dala im moznost zarobit si, kritizuju.
Pridam aj, co sa mi paci na Slovensku, aby ste z toho prispevku mali aj dobry pocit
+
1. Dievcata, ale len vyzorom. A co je vo vnutri, to je uz o niecom inom... (cest vynimkam)
2. Ze sa tu rozsiruje siet americkych restauracnych zariadeni akymi su Mc Donald´s a Pizza Hut, kde cloveka aspon slusne obsluzia.
3. Policia uz konecne zasahuje tvrdsie proti spinavym skinom a roznej inej cvarge.
4. Ze ked sa mi nejaky "dobry Slovacisko" vlupe do domu, ze ho mozem s usmevom na tvari odprasknut.
5. Ze sa tu premietaju uz aj v televizii hodnotne americke filmy a nielen vas "vytunelovany" Janosik a podobne vyplody ludskej fantazie.
6. Ze su tu taki politici, aj ked je ich len par, akymi su Palko a Lipsic. A toto tvrdim ako neveriaci...
7. Ze ked si uz konecne 16 rokov po revolucii objednam kavu, tak mi uz vsade daju servitku.
8. Aj ked sa to niekedy nezda, ze uz konecne aj na Slovensku je cim dalej, tym menej xenofobie.
9. Konecne sa uz na uliciach hanbia "sellaci" a nie slusni ludia, ako ste to tu este mali pred 6-7 rokmi. "Sellak" si uz konecne uvedomil spolu s bolsevikom, ze kde je ich spolocenske postavenie. Vzdy ked nejakeho vidim, tak si v duchu odplujem. "Sellak" je "sellak" a "sellakom" aj ostane. Ani z bolsevika nikdy nebude Pan.
_
1. narodnostna neznasanlivost k mensinam, hlavne k Madarom
2. vselijake xenofobne a fasisticke organizacie a spolky
3. nepotrestani "velkogauneri" akymi su napr. V.Meciar, I.Lexa, general Lorenc a im podobni (tisice).
4. bolsevicke rozmyslanie a buranske spravanie sa
5. zakony nie su az take prisne, ake by mali byt.
6. zavist a zleprajnictvo v com su Slovaci svetovou spickou
7. ludia, ktori si nevedia najst pracu na rodnej hrudi, odidu pracovat trebars do Ciech, ale aj inde na Zapad a po prichode domov potom tie krajiny v ktorych pracovali a dala im moznost zarobit si, kritizuju.
Pridam aj, co sa mi paci na Slovensku, aby ste z toho prispevku mali aj dobry pocit
+
1. Dievcata, ale len vyzorom. A co je vo vnutri, to je uz o niecom inom... (cest vynimkam)
2. Ze sa tu rozsiruje siet americkych restauracnych zariadeni akymi su Mc Donald´s a Pizza Hut, kde cloveka aspon slusne obsluzia.
3. Policia uz konecne zasahuje tvrdsie proti spinavym skinom a roznej inej cvarge.
4. Ze ked sa mi nejaky "dobry Slovacisko" vlupe do domu, ze ho mozem s usmevom na tvari odprasknut.
5. Ze sa tu premietaju uz aj v televizii hodnotne americke filmy a nielen vas "vytunelovany" Janosik a podobne vyplody ludskej fantazie.
6. Ze su tu taki politici, aj ked je ich len par, akymi su Palko a Lipsic. A toto tvrdim ako neveriaci...
7. Ze ked si uz konecne 16 rokov po revolucii objednam kavu, tak mi uz vsade daju servitku.
8. Aj ked sa to niekedy nezda, ze uz konecne aj na Slovensku je cim dalej, tym menej xenofobie.
9. Konecne sa uz na uliciach hanbia "sellaci" a nie slusni ludia, ako ste to tu este mali pred 6-7 rokmi. "Sellak" si uz konecne uvedomil spolu s bolsevikom, ze kde je ich spolocenske postavenie. Vzdy ked nejakeho vidim, tak si v duchu odplujem. "Sellak" je "sellak" a "sellakom" aj ostane. Ani z bolsevika nikdy nebude Pan.
to snad nemyslis vazne? obezity tu mame uz aj bez usa fastfoodov dost, okrem toho ceny v Mc Donald´s hmmm....za "velke" hranolky nehorazne peniaze, preto tam nechodimLes napísal: 2. Ze sa tu rozsiruje siet americkych restauracnych zariadeni akymi su Mc Donald´s a Pizza Hut, kde cloveka aspon slusne obsluzia.
o tych hodnotnych filmoch radsej pomlcim, europske filmy su o mnoho kvalitnejsie
SHiFTeR napísal:Sundevil: Tusim sme sa nezavisle od seba zhodli
a aby toto nebol offtopic, tak co mi vadi na Slovensku? Ze sa silou mocou xceme podobat zapadu, dobre beriem musime sa im vyrovnat, ale uplne staci ak to bude v tom dobrom, a nie preberat od nich aj zle veci, mali by sme sa od nich poucit, nie kopirovat so vsetkym
Kopirovat sa maju len dobre veci s tym s tebou suhlasim. Ako vidim, ty si uz na spravnej ceste, lebo tvoj nick je v anglictine.sundevil napísal:![]()
a aby toto nebol offtopic, tak co mi vadi na Slovensku? Ze sa silou mocou xceme podobat zapadu, dobre beriem musime sa im vyrovnat, ale uplne staci ak to bude v tom dobrom, a nie preberat od nich aj zle veci, mali by sme sa od nich poucit, nie kopirovat so vsetkym
Ja by som mohol Slovensku vyčítať, že je veľmi tolerantné k ľudom ako si ty. Maďarónom, ktorí napriek tomu, že sa tu narodili "kydajú" na Slovensko kade chodia, zveličujú každú maličkosť, tešia sa z každého neúspechu, z každej kauzy, z nejednotnosti slovenskej politiky a snívajú svoj sen o "Veľkom Maďarsku".Les napísal:Na Slovensku mi vadi: bla, bla, bla, bla.....
P.S. Ešte aj ten Jánošík ti ide na nervy -
Som rad, ze sa ti nezastavilo srdce pri citani mojho prispevku, ako niektorym... Na tomto uzemi co sa dnes vola Slovensko boli Madari peknych par rokov pred tzv. Slovakmi. Ano, ja som sa narodil na Slovensku a ako vies, tak mam aj slovenske statne obcianstvo a to nesvedci o tom, ze by som nenavidel Slovensko... Jediny clovek, ktory sniva o "Velkom Madarsku" je mozno Duray a okrem neho mozno este dalsi dva-traja. Ale ty urcite chodis do postele z rozziarenymi ocami a snivas o "Velkom Slovensku". Uz si konecne uvedom, ze sme ludia vsetci a ste Europania a az potom ste Slovakmi, Madarmi, Nemcami a pod. Skratka Stans, aj taky ludia akym si ty su Europania. S tym uz nic nenarobis a takto to je aj spravne.stans napísal:Ja by som mohol Slovensku vyčítať, že je veľmi tolerantné k ľudom ako si ty. Maďarónom, ktorí napriek tomu, že sa tu narodili "kydajú" na Slovensko kade chodia, zveličujú každú maličkosť, tešia sa z každého neúspechu, z každej kauzy, z nejednotnosti slovenskej politiky a snívajú svoj sen o "Veľkom Maďarsku".
P.S. Ešte aj ten Jánošík ti ide na nervy -
Teší ma tvoj záujem o moje zdravie, ale také prízemné argumentovanie ako máš ty sa ma vôbec nedotýka. Vždy som bol strašne zvedavý, ako sú interpretované dejiny "Strednej Európy" v maďarských učebniciach dejepisu. Skrátka či sa učia to čo my (Slováci), alebo niečo iné. Ty si tu nepriamo, či už vedome alebo nie predviedol takú malú ukážku:Les napísal:Som rad, ze sa ti nezastavilo srdce pri citani mojho prispevku, ako niektorym... Na tomto uzemi co sa dnes vola Slovensko boli Madari peknych par rokov pred tzv. Slovakmi. Ano, ja som sa narodil na Slovensku a ako vies, tak mam aj slovenske statne obcianstvo a to nesvedci o tom, ze by som nenavidel Slovensko... Jediny clovek, ktory sniva o "Velkom Madarsku" je mozno Duray a okrem neho mozno este dalsi dva-traja. Ale ty urcite chodis do postele z rozziarenymi ocami a snivas o "Velkom Slovensku". Uz si konecne uvedom, ze sme ludia vsetci a ste Europania a az potom ste Slovakmi, Madarmi, Nemcami a pod. Skratka Stans, aj taky ludia akym si ty su Europania. S tym uz nic nenarobis a takto to je aj spravne.
Mohol by si prosím ťa napísať stručný obsah toho čo si sa naučil v dejepise o pravlasti Maďarov? A ešte niečo - píš k veci - toto ma fakt zaujíma.Na tomto uzemi co sa dnes vola Slovensko boli Madari peknych par rokov pred tzv. Slovakmi.