USA

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
t0m4s3
Admin
Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Tomasito napísal:Co je dobre v USA? Pre mna osobne napr. handry znacky Abercrombie & Fitch,... ktore sa vsak aj tak siju v Taiwane :)
pre mna takisto napr sluchatka znacky KOSS, bohvie kde ich davaju dohromady (ale amerika to urcite nebude)
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drakeman »

Retsko napísal::D:D:D heh trochu unahlene zavery, nemyslis??? A hlavne divne... Chvala slovenskym neznicitelnym a nepokazitelnym vyrobkom, ci ako?
slovenske vyrobky rulez :D, ale nie. nie vsetko je od nich zle, ale vacsina veci urcite. nech sa jedna o cokolvek
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

na amerike je vela veci dobrych, ked odmyslim veci ktore neovplivnuju priamo ludia ako priroda tak je dobre, ze sa tam investuje do vseljakych vyzkumov a pod. :D
Les
King
King

Príspevok od používateľa Les »

drakeman napísal:slovenske vyrobky rulez :D, ale nie. nie vsetko je od nich zle, ale vacsina veci urcite. nech sa jedna o cokolvek
A to odkial si zistil, ze je vacsina americkych vyrobkov zlej kvality? Napr. - vymenuj ake, rad zhodnotim ci je to naozaj tak. :)
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Les napísal:A to odkial si zistil, ze je vacsina americkych vyrobkov zlej kvality? Napr. - vymenuj ake, rad zhodnotim ci je to naozaj tak. :)
to je jedno, aj tak je vsetko z tajwanu :)
a co takto windows ?
DefeatNever VictoryForeve
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa DefeatNever VictoryForeve »

Súmrak Ameriky

A toto citat je fakt fun :D Oplati sa cele! :) Zážitky z najslobodnejšej krajiny na svete Nasmial som sa az az :lol:
stans
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa stans »

DefeatNever VictoryForeve napísal:Súmrak Ameriky

A toto citat je fakt fun :D Oplati sa cele! :) Zážitky z najslobodnejšej krajiny na svete Nasmial som sa az az :lol:
Fakt dobré - odporúčam ako povinné čítanie pre s.r.o. LES a spol. :lol:
Vysnívaná Amerika - hm, hm
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

USA: http://supermusic.sk/skupina.php?idpiesne=64271&sid= preklad Rammstein Amerika a myslim ze to all vystihuje, hlavne: "nechajte sa trochu kontrolovat, ukazem vam ako sa to robi spravne", alebo "A ten, kto nebude chcieť na konci tancovať ešte nevie, že bude musieť tancovať." hlavne politiku politiku az az...
a vyrobky? ako zaznelo v Armagedone: "Sučiastky ruske,suciatsky americke vsetko vyraba Taiwan"
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

DefeatNever VictoryForeve napísal:A toto citat je fakt fun :D Oplati sa cele! :) Zážitky z najslobodnejšej krajiny na svete Nasmial som sa az az :lol:
Otrasné medziľudské vzťahy

Rozprávať sa s ľuďmi sa tam dá iba z pozície sily – tlačiť na spolubesedníka a neprestajne klamať. Inému jazyku nerozumejú. A to nielen v oblasti politiky, ale aj pokiaľ ide o každodenný život.

Možno mi neuveríte, ale v Amerike je celkom normálne, že ak, povedzme, prídete do práce, musíte tam každému tlačiť kaleráby do hlavy, že ste prinajmenšom šľachtic, máte tri domy, účty vo všetkých bankách, jachtu a podobne. To je normálne. Stále sa treba na niekoho hrať, niečo predstierať. Pričom je zjavné, že človek klame, že sú to len bludy a dá sa tomu len zasmiať alebo povedať: „Čo keby si sklapol, už ma nebavíš”. Ale tam je to normálny štýl komunikácie...
Tak uz je mi konecne jasne, odkial si Les priniesol tu diagnozu patologickeho klamara/chvastuna. God Bless the USA :lol:
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

4 Les > uz viem co je u nich total na <>. ich filmy. vzdy vsetko zvladnu v poslednej chvili, hrdina je vzdy bez skrabnutia a ked sa mu daco stane, n akonci filmu je ako ryba.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

drakeman napísal:4 Les > uz viem co je u nich total na <>. ich filmy. vzdy vsetko zvladnu v poslednej chvili, hrdina je vzdy bez skrabnutia a ked sa mu daco stane, n akonci filmu je ako ryba.
nahodou americke filmy su jedny z "najnepredvidatelnejsich". Neraz sa mi stalo ked s priatelkou pozeram film na hbo/hbo2, ktory uz ona videla a nasleduje nejaka scena, ona spozornie a hovori: "Ted koukej ted to bude dobry". No a ja jej zhruba opisem co sa stane. Ona nechapavo: 'Ty jsi to uz videl?" a ja samozrejme "vidim to prvykrat v zivote, ale je to predsa americky film, nie?" To len taka mala odbocka, potvrdzujuca drakemnovu ideu.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

stans napísal:Fakt dobré - odporúčam ako povinné čítanie pre s.r.o. LES a spol. :lol:
Vysnívaná Amerika - hm, hm
Tie clanky, co si uvideol su take trapne a nerealne, ze tomu uveri tak debil a nie normalny clovek.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

p4ra napísal:Tie clanky, co si uvideol su take trapne a nerealne, ze tomu uveri tak debil a nie normalny clovek.
mozes nejak podlozit svoje tvrdenie? Preco su nerealne? Ci vsetko co kritizuje ameriku je trapne a neralne? A kazdy kto nema rad ameriku je debil?
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

t0m4s3 napísal:mozes nejak podlozit svoje tvrdenie? Preco su nerealne? Ci vsetko co kritizuje ameriku je trapne a neralne? A kazdy kto nema rad ameriku je debil?
Nie, vobec nie je debil ten, kto Ameriku rad nema. Debil je ten, kto ju odsudzuje, pritom tam v zivote nebol, nevie ani hovno o tom, ake to tam je, pritom si nazor utvara na zaklade "nejakych" tvrdeni a poznatkov inych, vlastne sorry, nie je debil, je asi len obmedzeny a pribrzdeny. Dalej, ten clovek, kt. to pisal je zakomplexovany a neexistuje prenho nic ine, len "zlate" Slovensko. A ten clanok napisal tak, aby sa snazil zaujat a uputat a to sa mu, ako vidim podarilo bravurne. Ak si to neprecital cele, tak to sprav, mozno prides na to, ze mam pravdu.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

p4ra napísal:Nie, vobec nie je debil ten, kto Ameriku rad nema. Debil je ten, kto ju odsudzuje, pritom tam v zivote nebol, nevie ani hovno o tom, ake to tam je, pritom si nazor utvara na zaklade "nejakych" tvrdeni a poznatkov inych, vlastne sorry, nie je debil, je asi len obmedzeny a pribrzdeny. Dalej, ten clovek, kt. to pisal je zakomplexovany a neexistuje prenho nic ine, len "zlate" Slovensko. A ten clanok napisal tak, aby sa snazil zaujat a uputat a to sa mu, ako vidim podarilo bravurne. Ak si to neprecital cele, tak to sprav, mozno prides na to, ze mam pravdu.
predstav si ze prave som to docital cele a vobec ti za pravdu nedavam. Takze podla utvorenie vlastneho nazoru na krajinu, kde clovek nebol a vytvara si nazory na zaklade informacii (media, clanky, knihy..), je obmedzenost a pribrzdenost?
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

t0m4s3 napísal:predstav si ze prave som to docital cele a vobec ti za pravdu nedavam. Takze podla utvorenie vlastneho nazoru na krajinu, kde clovek nebol a vytvara si nazory na zaklade informacii (media, clanky, knihy..), je obmedzenost a pribrzdenost?
Ano je, pretoze kazda kniha, clanok, media su posudzovane podla osobnej mienky a osobneho nazoru cloveka, cize to nikdy objektivne nebude. A mi nehovor, ze ten clanok je podla teba rozumne napisany preboha?
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

p4ra napísal:Ano je, pretoze kazda kniha, clanok, media su posudzovane podla osobnej mienky a osobneho nazoru cloveka, cize to nikdy objektivne nebude. A mi nehovor, ze ten clanok je podla teba rozumne napisany preboha?
zaujimave zmyslanie. Ano podla mna je ten clanok napisany perfektne.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

t0m4s3 napísal:zaujimave zmyslanie. Ano podla mna je ten clanok napisany perfektne.
Vdaka! Je moje a za tym si stojim. Btw. Kolko si hovoril, ze mas rokov, ak si to spominal? A navstivil si ine krajiny okrem Slovenska?
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

p4ra napísal:Vdaka! Je moje a za tym si stojim. Btw. Kolko si hovoril, ze mas rokov, ak si to spominal? A navstivil si ine krajiny okrem Slovenska?
21. Ano, navstivil, dokonca v jednej uz 4 roky "zijem".
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

t0m4s3 napísal:21. Ano, navstivil, dokonca v jednej uz 4 roky "zijem".
V kt. ak mozem vediet?
Napísať odpoveď