pre mna takisto napr sluchatka znacky KOSS, bohvie kde ich davaju dohromady (ale amerika to urcite nebude)Tomasito napísal:Co je dobre v USA? Pre mna osobne napr. handry znacky Abercrombie & Fitch,... ktore sa vsak aj tak siju v Taiwane
USA
-
DefeatNever VictoryForeve
Amateur
Súmrak Ameriky
A toto citat je fakt fun
Oplati sa cele!
Zážitky z najslobodnejšej krajiny na svete Nasmial som sa az az 
A toto citat je fakt fun
Fakt dobré - odporúčam ako povinné čítanie pre s.r.o. LES a spol.DefeatNever VictoryForeve napísal:Súmrak Ameriky
A toto citat je fakt funOplati sa cele!
Vysnívaná Amerika - hm, hm
USA: http://supermusic.sk/skupina.php?idpiesne=64271&sid= preklad Rammstein Amerika a myslim ze to all vystihuje, hlavne: "nechajte sa trochu kontrolovat, ukazem vam ako sa to robi spravne", alebo "A ten, kto nebude chcieť na konci tancovať ešte nevie, že bude musieť tancovať." hlavne politiku politiku az az...
a vyrobky? ako zaznelo v Armagedone: "Sučiastky ruske,suciatsky americke vsetko vyraba Taiwan"
a vyrobky? ako zaznelo v Armagedone: "Sučiastky ruske,suciatsky americke vsetko vyraba Taiwan"
DefeatNever VictoryForeve napísal:A toto citat je fakt funOplati sa cele!
Tak uz je mi konecne jasne, odkial si Les priniesol tu diagnozu patologickeho klamara/chvastuna. God Bless the USAOtrasné medziľudské vzťahy
Rozprávať sa s ľuďmi sa tam dá iba z pozície sily – tlačiť na spolubesedníka a neprestajne klamať. Inému jazyku nerozumejú. A to nielen v oblasti politiky, ale aj pokiaľ ide o každodenný život.
Možno mi neuveríte, ale v Amerike je celkom normálne, že ak, povedzme, prídete do práce, musíte tam každému tlačiť kaleráby do hlavy, že ste prinajmenšom šľachtic, máte tri domy, účty vo všetkých bankách, jachtu a podobne. To je normálne. Stále sa treba na niekoho hrať, niečo predstierať. Pričom je zjavné, že človek klame, že sú to len bludy a dá sa tomu len zasmiať alebo povedať: „Čo keby si sklapol, už ma nebavíš”. Ale tam je to normálny štýl komunikácie...
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
nahodou americke filmy su jedny z "najnepredvidatelnejsich". Neraz sa mi stalo ked s priatelkou pozeram film na hbo/hbo2, ktory uz ona videla a nasleduje nejaka scena, ona spozornie a hovori: "Ted koukej ted to bude dobry". No a ja jej zhruba opisem co sa stane. Ona nechapavo: 'Ty jsi to uz videl?" a ja samozrejme "vidim to prvykrat v zivote, ale je to predsa americky film, nie?" To len taka mala odbocka, potvrdzujuca drakemnovu ideu.drakeman napísal:4 Les > uz viem co je u nich total na <>. ich filmy. vzdy vsetko zvladnu v poslednej chvili, hrdina je vzdy bez skrabnutia a ked sa mu daco stane, n akonci filmu je ako ryba.
-
p4ra
Redeemer
Nie, vobec nie je debil ten, kto Ameriku rad nema. Debil je ten, kto ju odsudzuje, pritom tam v zivote nebol, nevie ani hovno o tom, ake to tam je, pritom si nazor utvara na zaklade "nejakych" tvrdeni a poznatkov inych, vlastne sorry, nie je debil, je asi len obmedzeny a pribrzdeny. Dalej, ten clovek, kt. to pisal je zakomplexovany a neexistuje prenho nic ine, len "zlate" Slovensko. A ten clanok napisal tak, aby sa snazil zaujat a uputat a to sa mu, ako vidim podarilo bravurne. Ak si to neprecital cele, tak to sprav, mozno prides na to, ze mam pravdu.t0m4s3 napísal:mozes nejak podlozit svoje tvrdenie? Preco su nerealne? Ci vsetko co kritizuje ameriku je trapne a neralne? A kazdy kto nema rad ameriku je debil?
-
t0m4s3
Admin
predstav si ze prave som to docital cele a vobec ti za pravdu nedavam. Takze podla utvorenie vlastneho nazoru na krajinu, kde clovek nebol a vytvara si nazory na zaklade informacii (media, clanky, knihy..), je obmedzenost a pribrzdenost?p4ra napísal:Nie, vobec nie je debil ten, kto Ameriku rad nema. Debil je ten, kto ju odsudzuje, pritom tam v zivote nebol, nevie ani hovno o tom, ake to tam je, pritom si nazor utvara na zaklade "nejakych" tvrdeni a poznatkov inych, vlastne sorry, nie je debil, je asi len obmedzeny a pribrzdeny. Dalej, ten clovek, kt. to pisal je zakomplexovany a neexistuje prenho nic ine, len "zlate" Slovensko. A ten clanok napisal tak, aby sa snazil zaujat a uputat a to sa mu, ako vidim podarilo bravurne. Ak si to neprecital cele, tak to sprav, mozno prides na to, ze mam pravdu.
-
p4ra
Redeemer
Ano je, pretoze kazda kniha, clanok, media su posudzovane podla osobnej mienky a osobneho nazoru cloveka, cize to nikdy objektivne nebude. A mi nehovor, ze ten clanok je podla teba rozumne napisany preboha?t0m4s3 napísal:predstav si ze prave som to docital cele a vobec ti za pravdu nedavam. Takze podla utvorenie vlastneho nazoru na krajinu, kde clovek nebol a vytvara si nazory na zaklade informacii (media, clanky, knihy..), je obmedzenost a pribrzdenost?