PHP
Preco si to myslis ?? podla mna to je celkom dobry napad ... nemusis vsade tahat zo sebou PC a ked chces iba odladit nejaky kus kodu nemusis zapinat PC ... podla mna to je dobry napad ...trizzo napísal:ty chces na mobilnom zariadeni vytvarat php stranky????? to je doobra pakovina....na to zabudni.
ak chces testovat pristup na vytvoreny web na lokalnej sieti, vytvor si siet s PDA (bluetooth, Wi-Fi) a pouzi Internet Explorer na prehliadanie a testovanie...
no....programatori a spravcovia maju stale so sebou notebook, remote access do systemu, notepad je v kazdom notebooku (windowsackom, emacs a pod. na linxe), upravia kod a pokracuju dalej....len tak pre informaciu....
som zvedavy ako do teho PDA narves cely rpojekt povedzme v Zend Studiu, ktory moze mat radovo megabajty a nasledne spustis.... sposob je moc komplikovany, pochybujem, ze sa niekto da na taketo programovanie... jo a este nieco...PDA platforma nebola nikdy stavana na vyvoj aplikacii, ale priblizit najnutnejsie veci z PC do ruky, teda do vrecka a nenosit notas alebo PC so sebou....ale vylucene nie je nic, casom sa to mozno uplatni...
ja osobne neviem ani o mobilnej verzii PHP a dokonca ZEND nad vyvojom ani neuvazuje....
som zvedavy ako do teho PDA narves cely rpojekt povedzme v Zend Studiu, ktory moze mat radovo megabajty a nasledne spustis.... sposob je moc komplikovany, pochybujem, ze sa niekto da na taketo programovanie... jo a este nieco...PDA platforma nebola nikdy stavana na vyvoj aplikacii, ale priblizit najnutnejsie veci z PC do ruky, teda do vrecka a nenosit notas alebo PC so sebou....ale vylucene nie je nic, casom sa to mozno uplatni...
ja osobne neviem ani o mobilnej verzii PHP a dokonca ZEND nad vyvojom ani neuvazuje....
-
jakub199
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: PHP
no tak to mozes pisat zdrojaky rovno v mobile by som bol zvedavi jak by sa ti pisalo na nieakom PDArackom napísal:Rad by som sa spytal ci neexistuje nieco ako Apache na PDA (na Win Mobile 2003) alebo nieco ine kde by som mohol testovat PHP stranky.
no a trizzo ma pravdu ze kazdy poriadni admin a programator ma uz vacsinov notebook tekze NENI problem