PHP

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
rackom
Medium Star
Medium Star

PHP

Príspevok od používateľa rackom »

Rad by som sa spytal ci neexistuje nieco ako Apache na PDA (na Win Mobile 2003) alebo nieco ine kde by som mohol testovat PHP stranky.
trizzo
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa trizzo »

ty chces na mobilnom zariadeni vytvarat php stranky????? to je doobra pakovina....na to zabudni.

ak chces testovat pristup na vytvoreny web na lokalnej sieti, vytvor si siet s PDA (bluetooth, Wi-Fi) a pouzi Internet Explorer na prehliadanie a testovanie...
rackom
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa rackom »

trizzo napísal:ty chces na mobilnom zariadeni vytvarat php stranky????? to je doobra pakovina....na to zabudni.

ak chces testovat pristup na vytvoreny web na lokalnej sieti, vytvor si siet s PDA (bluetooth, Wi-Fi) a pouzi Internet Explorer na prehliadanie a testovanie...
Preco si to myslis ?? podla mna to je celkom dobry napad ... nemusis vsade tahat zo sebou PC a ked chces iba odladit nejaky kus kodu nemusis zapinat PC ... podla mna to je dobry napad ...
trizzo
VIP
VIP

Príspevok od používateľa trizzo »

no....programatori a spravcovia maju stale so sebou notebook, remote access do systemu, notepad je v kazdom notebooku (windowsackom, emacs a pod. na linxe), upravia kod a pokracuju dalej....len tak pre informaciu....

som zvedavy ako do teho PDA narves cely rpojekt povedzme v Zend Studiu, ktory moze mat radovo megabajty a nasledne spustis.... sposob je moc komplikovany, pochybujem, ze sa niekto da na taketo programovanie... jo a este nieco...PDA platforma nebola nikdy stavana na vyvoj aplikacii, ale priblizit najnutnejsie veci z PC do ruky, teda do vrecka a nenosit notas alebo PC so sebou....ale vylucene nie je nic, casom sa to mozno uplatni...

ja osobne neviem ani o mobilnej verzii PHP a dokonca ZEND nad vyvojom ani neuvazuje....
jakub199
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Re: PHP

Príspevok od používateľa jakub199 »

rackom napísal:Rad by som sa spytal ci neexistuje nieco ako Apache na PDA (na Win Mobile 2003) alebo nieco ine kde by som mohol testovat PHP stranky.
no tak to mozes pisat zdrojaky rovno v mobile by som bol zvedavi jak by sa ti pisalo na nieakom PDA
no a trizzo ma pravdu ze kazdy poriadni admin a programator ma uz vacsinov notebook tekze NENI problem
WiZard
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

php

Príspevok od používateľa WiZard »

podla mna to je dobra vec, aj ja nieco take zhanam, takze ak sa daco objavi, tak mi pls napiste....ked uz moze byt ICQ, skype a podobne veci... tak preco nie PHP server...
Napísať odpoveď