Definitivne nie. Pozri, tomuto, co ty hovoris ja absolutne rozumiem a stojim pri tebe. Je predsa neunosne, aby ludia zijuci na Slovensku nevedeli po slovensky. Vadi mi to a neskutocne. Ak aj chcu pouzivat svoj jazyk, tak nech je stale druhorady, ja im v tom nebranim a myslim si, ze nikto iny tiez. Cize, ked pridem do obchodu, tak chcem najprv pocut slovenske: "Prosim?" a az potom to madarske "Tesek?", ci ako sa to pise. Ja to hovorim takto, ked ja som sa dokazal za 11 rokov byvania na Slovensku naucit vas jazyk ovladat na vybornu, pisat na vybornu, tak to MUSI dokazat aj jeden clovek, kt. sa tu narodil a na to, nie je ziadne ospravedlnenie. Len mam dost casto pocit, ze ludia s k tejto problematike agresivne stavaju a to ma "znepokojuje" a vadi mi to.MS FRANKY napísal:Definuj pojem "normálna spoločnosť". To je taká spoločnosť že ked prídem do obchodu tak sa so mno po Slovensky nechce predavačka baviť? A okolonakupujuci ma považuju za veľmi drzé za to že hovorím po Slovensky? Takto si ty predtavuješ normálnu spoločnosť? Lebo ja nie..
Tymto pripustam, ze mozno sem-tam na niektore odpovede niektorych z vas reagujem velmi rychlo, zbrklo a potom to v skutocnosti nevyznie tak, ako to naozaj myslim. Dufam, ze tento prispevok vniesol trosku svetla na tuto problematiku, ako ju vidim ja.