Nosite sirokeee gate ??? Siroke trickaaaa ???
-
frodimir1
Star
- Kontaktovať používateľa:
Nosite sirokeee gate ??? Siroke trickaaaa ???
no tak co ludia??? nosite neake+ mozte dat foto, pripadne napisat znacku
dam dake foto ako to mysliiim.....
A zdržte sa prosiiim poznaaamok na niekoho uuucet !!!
Tema je najmä pre ludiii, čo vedia čo znamená spojenie slov hip hopová kultúra............
dam dake foto ako to mysliiim.....
A zdržte sa prosiiim poznaaamok na niekoho uuucet !!!
Tema je najmä pre ludiii, čo vedia čo znamená spojenie slov hip hopová kultúra............
- Prílohy
-
- 1110307858132.jpeg (50.5 KiB) 1826 zobrazení
-
- PF-PKL5L135_Frost_dt.jpg (56.41 KiB) 1771 zobrazení
-
- PF-R512KS110_org_Mid_dt.jpg (55.36 KiB) 1780 zobrazení
-
- PF-R512PT104_ind_Indigo_dt.jpg (86.67 KiB) 1836 zobrazení
-
- PF-R512PT101_ind_Indigo_dt.jpg (64.24 KiB) 1967 zobrazení
-
jonathan.davis.com
Light Professional
No neco podobneho. Nosim americke vojenske kalhoty vz. 65. Mam rad spis siroke kapsace nez rifle a takove kalhoty cos uvedl na obrazcich.
Siroke tricka? Samozrejme. Jine bych asi neoblekl a po pravde ani se mi ta soucasna moda upnutych tricek na vyhublych telickach nelibi
Kdyz potkam nejakeho typka s nagelovanymi vlasy, kalhotama "do zvonu" a tricku pod kterym se mu daji spocitat zebra tak se vetsinou neubranim usmevu
EDIT:
Nasel jsem i fotku

Siroke tricka? Samozrejme. Jine bych asi neoblekl a po pravde ani se mi ta soucasna moda upnutych tricek na vyhublych telickach nelibi
Kdyz potkam nejakeho typka s nagelovanymi vlasy, kalhotama "do zvonu" a tricku pod kterym se mu daji spocitat zebra tak se vetsinou neubranim usmevu
EDIT:
Nasel jsem i fotku

-
aquafresh1
Star
-
Nymphested
Zablokovaný
mna siroke veci od znaciek phat farm,a vselijake veci z ghetto shopov brali.....ale teraz uz radsej nosim viac elegantne veci.....velmi sa mi paci sportovesako a k tomu sirsie rifle... alebo kosela a na to V pulovrik sal a tak....a siroke veco nosim iba ked idem hrat basket....vtedy si dam siroky dres a gate .....a ide sa.....aj kratke gate na basket nevyzeraju ako kratke
asi tak to vyzera u mna 
-
frodimir1
Star
Tak ludia vidiim, ze som tu nasiel spravnych ludiii 
Tu nejde len o to, ze ci take handry z teba spravia hip hopera, tu ide o to, ze nos co sa ti dobre nosiiiiii...... Teda ja sam uznavam hip hopovu kulturu, a vsade chodim obleceny tak ako sa patriii, teda najsirise gate ake mam kosielka XL
a tak triko L, nohavice sirka nernolmalna.... 
Ludia inak potrebujem helpnut, ak niekde uvidite tie veci od phat farm co som sem daval, tak mi povedzte !!!
DIKi
Tu nejde len o to, ze ci take handry z teba spravia hip hopera, tu ide o to, ze nos co sa ti dobre nosiiiiii...... Teda ja sam uznavam hip hopovu kulturu, a vsade chodim obleceny tak ako sa patriii, teda najsirise gate ake mam kosielka XL
Ludia inak potrebujem helpnut, ak niekde uvidite tie veci od phat farm co som sem daval, tak mi povedzte !!!
DIKi
-
Traktorista
Guru
heh, ja sa zas neubranim usmevu ked vidim tich tazkych hip hopacov co mavaju rukami v tych odevoch a ich chodza&gate mi hrozne pripomina ked vidim fetakov ktory si doslova nasrali do gati,...jonathan.davis.com napísal:No neco podobneho. Nosim americke vojenske kalhoty vz. 65. Mam rad spis siroke kapsace nez rifle a takove kalhoty cos uvedl na obrazcich.
Siroke tricka? Samozrejme. Jine bych asi neoblekl a po pravde ani se mi ta soucasna moda upnutych tricek na vyhublych telickach nelibi![]()
Kdyz potkam nejakeho typka s nagelovanymi vlasy, kalhotama "do zvonu" a tricku pod kterym se mu daji spocitat zebra tak se vetsinou neubranim usmevu![]()
EDIT:
Nasel jsem i fotku![]()
inak obtiahnute tricka, no, pravda nosia to taki viac pritepleni xlapci, ale pokial to nie je prehnane a je to nieco na TEXNO styl, preco nie,..
ako volne v poho, ale ked sa to prehana, tak to fakt ze sa smejem,...
a ja nenosim ziaden styl, normalne tricka z nohavice, co su v mode,...
2sace:antifak?
-
Traktorista
Guru
-
fuCKYou
Medium Professional
nic len plny suhlasjonathan.davis.com napísal:No neco podobneho. Nosim americke vojenske kalhoty vz. 65. Mam rad spis siroke kapsace nez rifle a takove kalhoty cos uvedl na obrazcich.
Siroke tricka? Samozrejme. Jine bych asi neoblekl a po pravde ani se mi ta soucasna moda upnutych tricek na vyhublych telickach nelibi![]()
Kdyz potkam nejakeho typka s nagelovanymi vlasy, kalhotama "do zvonu" a tricku pod kterym se mu daji spocitat zebra tak se vetsinou neubranim usmevu![]()
EDIT:
Nasel jsem i fotku![]()
-
jonathan.davis.com
Light Professional
2traktorista: nikde jsem nepsal, ze nosim neco na zpusob hip-hopove kultury. Kdyz uz to chcete srovnavat s hudbou tak bych sve obleceni prirovnal k HC stylu, ale k hip-hopu to ma rozhodne daleko
A s tema upnutyma trikama. No promin, ale kdyz se do toho navlece clovek, ktery vazi 40kg i s botama a z rukavu mu couhaji rucicky jak moje prsty a na vsechny strany se tvari strasne dulezite, protoze je IN, tak je to akorat tak na ten usmev
Tim nehazim vsechny do jednoho pytle, jen mluvim o tom co vidim. A popravde, nekdy to uz hranici s extremy ...

A s tema upnutyma trikama. No promin, ale kdyz se do toho navlece clovek, ktery vazi 40kg i s botama a z rukavu mu couhaji rucicky jak moje prsty a na vsechny strany se tvari strasne dulezite, protoze je IN, tak je to akorat tak na ten usmev
Tim nehazim vsechny do jednoho pytle, jen mluvim o tom co vidim. A popravde, nekdy to uz hranici s extremy ...
Radeji anti nez proTraktorista napísal:prask->zlomeny nos
-
Traktorista
Guru
jasan, ja to tak berem, sak tie nohavice cos ukazal maju od hip hopu daleko, asi ako ja od anti...jonathan.davis.com napísal:2traktorista: nikde jsem nepsal, ze nosim neco na zpusob hip-hopove kultury. Kdyz uz to chcete srovnavat s hudbou tak bych sve obleceni prirovnal k HC stylu, ale k hip-hopu to ma rozhodne daleko![]()
ano, kazdy sa ma obliekat do toho co mu najviac padne, vtedy myslim ze nikto voci nemu nic nema,... napr. ludom[hlavne mladym] ktory su viac *pri sebe* padne volnejsie oblecenie, a prave hip hop styl sa im asi najviac hodi,...jonathan.davis.com napísal:A s tema upnutyma trikama. No promin, ale kdyz se do toho navlece clovek, ktery vazi 40kg i s botama a z rukavu mu couhaji rucicky jak moje prsty a na vsechny strany se tvari strasne dulezite, protoze je IN, tak je to akorat tak na ten usmev
mam iny nazor, ale o tom tu nie je tento topicjonathan.davis.com napísal:Radeji anti nez pro