Normalny clovek - aky by mal byt?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
fuCKYou
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fuCKYou »

p4ra napísal:Pozri, hlavne je to, aby si bol vyrovnany sam so sebou a ako sa ty citis, to uz je tvoj problem. :wink: Ja si pripadam absolutne normalny. :wink:
hej hej :) to je pravda ale ja sa nelubim ked osm normalny. akoze nerobi ze seba debila ale proste musim sem tam spravit v triede haluz ked je uz total nuda
sophie
Medium Star
Medium Star

normalny clovek

Príspevok od používateľa sophie »

neviem co si vy predstavujete pod pojmom "normalny clovek", ale ja si vzdy predstavim takych ludi ako stretavam napr. v meste a nicim na neoslovia, jednoducho prezivaju normalny bezny zivot a nevenuju sa nicomu co by bolo niecim odlisne...preto mam ja rada "takych normalnych cvokov", ale to ci je niekto "cvok" sa neda zistit len tak lahko, treba ich lepsie spoznat a potom ocenit, uz len preto, lebo sa vycnievaju z radu, mam velmi rada takych ludi
Les
King
King

Re: Normalny clovek - aky by mal byt?

Príspevok od používateľa Les »

Catlover napísal:Tak, xcem vediet, aky je podla vas normalny clovek... co by mal robit, o co sa zaujimat a tak... jednoduxo, co je pre cloveka normalne...
Normalny clovek je ten, ktory dodrzuje alebo aspon sa snazi dodrziavat vsetky zakony. Ked vsak niektori zo zakonov, schvalne ci z nedbanlivosti porusi, tak vie prijat za tento prestupok aj trest ako chlap. Medzi normalnych ludi patri clovek, ktory v nudzi pomaha druhym, bez ohladu na ich farbu pleti, narodnost, ci krajinu povodu. Takyto clovek je tolerantny voci inym nazorom a nebude "vrazdit" nikoho ineho pre svoj nazor. Ci spravny, alebo nie, to je bezpredmetne. Za velmi abnormalne povazujem cloveka, ktory kazdu nedelu chodi do kostola a potom cez tyzden nema ani stipku ludskosti v sebe.
Nymphested
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Nymphested »

podla mna nikto neni normalny :)
ale ja ked so svojou najdrahsou, najlepsou, najmilovanejsou laskou...
tak to som normalny a snazim sa o co najlepsie vysledky 8)
<M88>
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa <M88> »

NORMALNY to je kazdy sam pre seba a ak niekto neni spokojny sam so sebou tak to je zle.
tryagain1
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa tryagain1 »

mmmm, normalny clovek... no co mal by mat tmave vlasy... hnede az cierne oci... nausice moooze mat, ale nemusi.... ak chce moze mat aj pearsing na nose, aj na brade, aj v oboci... bolo by dobre keby mal 2 ruky ... 2 nohy... pohlavie je jedno... obleceny by mal byt cely v ciernom, a ak nahodou nie v ciernom tak v niecom pestrom... 8)
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

normalny clovek neexistuje pokial bude existovat subjektivny osobny nazor jednotlivca. Cize kazdy je svojim sposobom pakinko :).

Mozu sa len utvorit oddelene skupiny, v ktorych jej clenov spajaju spolocne zaujmy, ciele v zivote a nazory...
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomexx »

Catlover napísal:Tak, xcem vediet, aky je podla vas normalny clovek... co by mal robit, o co sa zaujimat a tak... jednoduxo, co je pre cloveka normalne...
Normalny clovek? To je taky ako ty, ja, ona, on a este asi 6mld dalsich... :wink:
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

tomexx napísal:Normalny clovek? To je taky ako ty, ja, ona, on a este asi 6mld dalsich... :wink:
z objektivneho pohladu. Zober to zo subjektivneho osobneho a mas presny opak. Ale de facto mas pravdu....teda aj de jure humanitas...ci ako :/ :D :D blba latina
Marko5211
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Marko5211 »

kludny s ktorym by mala byt sranda.tot vse a uplne suhlasim s uplinkom je to subjektivna vec...
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomexx »

uplink napísal:z objektivneho pohladu. Zober to zo subjektivneho osobneho a mas presny opak. Ale de facto mas pravdu....teda aj de jure humanitas...ci ako :/ :D :D blba latina
Ano je to tak, mas pravdu.
AD> Latinu mi ani nespominaj, som vcelku rad ze som ju mal "len" 2 roky...
magnum
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa magnum »

čo je v dnešnej dobe normalne je diskutabilne ale každy kto nema psychicku poruchu je normalny nie? aspon myslim a aky by mal byt? tak to fakt netušim :lol:
matus121
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matus121 »

Normalny??? to aj taky je??? Ved v podstate sme kazdi ini :)
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

Normálny....?! taký nie je.... :P Lebo sa nedá povedať čo je normálne a čo nie je. Pre každého niečo iné...Pre niekoho je normálne chodiť do krčmi a pre niekoho je to nenormálne.....
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Normalny clovek? Snad vacsina znas!! Podla mna slovo normalny znamena bezny, nijak sa nevymikajuci norme (moralke v spravani) cize my. Nenormalny je forest gump alebo moj nadrzany spoluziak.. :?
m3thod-man
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa m3thod-man »

byt normalny je relativny pojem.Niekto kto sa zda mne normalny,inemu sa moze zdat nenormalny a zas naopak.Takze vsetko moze byt pre niekoho nenormalne a zaroven pre niekoho normalne :lol:
barcica
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa barcica »

....normalny clovek podla mna neexistuje..teda vsak pre kazdeho je normalne nieco uplne ine..pre mna je uplne normalne ked si pri mne niekto zapali a niekomu to nenormalne vadi a poklada to za nenormalne....ale ja by som nechcela byt normalna lebo by som si neuzila ziadnu srandu a to by zivot stal akurat za dve veci....
nadl
Medium Star
Medium Star

Normálne & nenormálne !

Príspevok od používateľa nadl »

Retsko napísal:Normalny clovek by sa mal spravat tak, aby bol sam so sebou spokojny a aby aj okolie bolo spokojne s nim. Pojem normalny clovek je subjektivna vec, vzdy ovplyvnena spolocnostou, v ktorej clovek vyrasta. Preto je pre kazdeho normalne nieco ine... Zaroven kazdy clovek povazuje sam seba za normalneho, inac by sa tak nespraval. Teda ak sa sam povazuje za normalneho, je teda normalny. To, ze je jeho spravanie chapane spolocnostou ako nenormalne, je len fakt, ze spolocnost ako taka si urcila pravidla normalneho spravania sa a podla toho hodnoti inych... Je trochu irelevantne bavit sa o normalnosti vzhladom k tomu co som napisal vyssie...
To čo je pre mňa normálne pre teba je nenormálne alebo naopak. :roll:
safan
Star
Star

Príspevok od používateľa safan »

NORMALNOST NEEXISTUJE.povazuje sa za nu to,ci sa clovek podriaduje vacsine a ide v prude.akonahle nejde z davom stava sa nenormalnym.
Dipset
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Dipset »

normálny človek je ten ktorý vykonáva alebo má tieto životu potrebné veci-pohyb,respirácia,citlivost,rast,rozmnožovanie,vylučovanie,prímanie potravy
Napísať odpoveď