hej hejp4ra napísal:Pozri, hlavne je to, aby si bol vyrovnany sam so sebou a ako sa ty citis, to uz je tvoj problem.Ja si pripadam absolutne normalny.
Normalny clovek - aky by mal byt?
normalny clovek
neviem co si vy predstavujete pod pojmom "normalny clovek", ale ja si vzdy predstavim takych ludi ako stretavam napr. v meste a nicim na neoslovia, jednoducho prezivaju normalny bezny zivot a nevenuju sa nicomu co by bolo niecim odlisne...preto mam ja rada "takych normalnych cvokov", ale to ci je niekto "cvok" sa neda zistit len tak lahko, treba ich lepsie spoznat a potom ocenit, uz len preto, lebo sa vycnievaju z radu, mam velmi rada takych ludi
Re: Normalny clovek - aky by mal byt?
Normalny clovek je ten, ktory dodrzuje alebo aspon sa snazi dodrziavat vsetky zakony. Ked vsak niektori zo zakonov, schvalne ci z nedbanlivosti porusi, tak vie prijat za tento prestupok aj trest ako chlap. Medzi normalnych ludi patri clovek, ktory v nudzi pomaha druhym, bez ohladu na ich farbu pleti, narodnost, ci krajinu povodu. Takyto clovek je tolerantny voci inym nazorom a nebude "vrazdit" nikoho ineho pre svoj nazor. Ci spravny, alebo nie, to je bezpredmetne. Za velmi abnormalne povazujem cloveka, ktory kazdu nedelu chodi do kostola a potom cez tyzden nema ani stipku ludskosti v sebe.Catlover napísal:Tak, xcem vediet, aky je podla vas normalny clovek... co by mal robit, o co sa zaujimat a tak... jednoduxo, co je pre cloveka normalne...
-
Nymphested
Zablokovaný
mmmm, normalny clovek... no co mal by mat tmave vlasy... hnede az cierne oci... nausice moooze mat, ale nemusi.... ak chce moze mat aj pearsing na nose, aj na brade, aj v oboci... bolo by dobre keby mal 2 ruky ... 2 nohy... pohlavie je jedno... obleceny by mal byt cely v ciernom, a ak nahodou nie v ciernom tak v niecom pestrom... 
-
tomexx
King
- Kontaktovať používateľa:
Normalny clovek? To je taky ako ty, ja, ona, on a este asi 6mld dalsich...Catlover napísal:Tak, xcem vediet, aky je podla vas normalny clovek... co by mal robit, o co sa zaujimat a tak... jednoduxo, co je pre cloveka normalne...
-
uplink
VIP
z objektivneho pohladu. Zober to zo subjektivneho osobneho a mas presny opak. Ale de facto mas pravdu....teda aj de jure humanitas...ci akotomexx napísal:Normalny clovek? To je taky ako ty, ja, ona, on a este asi 6mld dalsich...
-
tomexx
King
Ano je to tak, mas pravdu.uplink napísal:z objektivneho pohladu. Zober to zo subjektivneho osobneho a mas presny opak. Ale de facto mas pravdu....teda aj de jure humanitas...ci ako![]()
![]()
blba latina
AD> Latinu mi ani nespominaj, som vcelku rad ze som ju mal "len" 2 roky...
-
m3thod-man
Star
....normalny clovek podla mna neexistuje..teda vsak pre kazdeho je normalne nieco uplne ine..pre mna je uplne normalne ked si pri mne niekto zapali a niekomu to nenormalne vadi a poklada to za nenormalne....ale ja by som nechcela byt normalna lebo by som si neuzila ziadnu srandu a to by zivot stal akurat za dve veci....
Normálne & nenormálne !
To čo je pre mňa normálne pre teba je nenormálne alebo naopak.Retsko napísal:Normalny clovek by sa mal spravat tak, aby bol sam so sebou spokojny a aby aj okolie bolo spokojne s nim. Pojem normalny clovek je subjektivna vec, vzdy ovplyvnena spolocnostou, v ktorej clovek vyrasta. Preto je pre kazdeho normalne nieco ine... Zaroven kazdy clovek povazuje sam seba za normalneho, inac by sa tak nespraval. Teda ak sa sam povazuje za normalneho, je teda normalny. To, ze je jeho spravanie chapane spolocnostou ako nenormalne, je len fakt, ze spolocnost ako taka si urcila pravidla normalneho spravania sa a podla toho hodnoti inych... Je trochu irelevantne bavit sa o normalnosti vzhladom k tomu co som napisal vyssie...