Dolapenie vraha
-
Marko5211
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
OK OK OK ja sa priznavam ja som to bol,bolo za mnou par znamich ze sa mam vyparit ze ide po mne nejaka veeelka ryba a ze ma chce dat sundat ale ja sa nedaaaam pocujete nedaaaam!!!on za to moze on na mna vytiahol noz a potom sa podkol ...25 krat som mu pomohol vstat ale ked ten idiot vkuse vyberal iny nozik ten ich tam mal asi 5...strasne nieco...a potomo este zacal
no co som mal robit???

-
Marko5211
Medium Professional
kamo akoze ty by si mal pisat SCI-FI romany a islo by ti to popi*i nieco nenormalne takto rozpravat 55rocneho teda uuuf ty kono akoze ak chces tak ti dam aj odporucanie ale taketo blbosti potit sa nehambis ty musis byt riadne zaklompleksovany z toho ze si sa ako maly pocikaval ale to asi kazdy neboj sa...ze ty sa pocikavas doteraz uuu no to je uz nieco ine ale no jeden dobry psycholog ti pomoze dam ti kontakt na mojho ten moj mi povedal ze by som mal prestat s tym co robim po tom ako som spachal ten atentat na dvojicky ...a ze kto som no predsa LADIN...

-
azimut3
Medium Expert
Re: Dolapenie vraha
Nie. Idioti su len rasisti a vsetci im podobny. Ja mam rad slovensko, ale za to nemusim mlatit kazdeho, kto je inej farby alebo narodnosti.Catlover napísal:ked ma niekto rad Slovensko, je automaticky idiot?
-
azimut3
Medium Expert
Les Les Les. Keby bola pravda co tu pises, hlasoval by som ze stebou suhlasim. Som tu sice novy, ale hned som si ta okukol. Takeho mega tupca asi uz tazko niekde najdeme. Tie kaleraby co tu tlacis do hlavy nam ostatnym nemaju nijaku hodnotu - ibaze by si nahradil Agenta WC 40. Ved keby to bola pravda, urcite by si ta uz niekto nasiel. SI OBYCAJNY LOLOLOLOLOLOLOLO 

zda sa mi to moc "rozpravkove", Les, nepoznam ta, takze ta tu nebudem sudit, ale aj tak si myslim, ze si vymyslas...no ale dajme tomu, ze je to pravda, hlasovala som za "suhlasim", pretoze mne tiez nie je jedno, ze ten vrah si beha na slobode...ale ci by som to riesila tak ako ty? no neviem, ja by som sa do toho radsej neplietla
-
Traktorista
Guru
-
Traktorista
Guru
-
Traktorista
Guru
ano, musim uznat ze nackovia uz nie su co byvali, vacsina zacala xlastat a sedi na guliach v puboch,... iba malo ich ostalo vernych,...Marko5211 napísal:sak su to obicajny magori a pivom vymlete hlavy nackovia jedny posraty!!! nech sa
a antifa? haha, nie su o nic lepsi, sedia si na guliach, xlastaju, tyckuju, sprejuju, robia bordel a ludia ich zato xvalia,... no LOL, deti kam sme sa to dostali???
-
azimut3
Medium Expert
Presne ta. Ja mam sice kratke vlasy, ale ked som siel s gitarou tak ma zacali nahanat taky zasrani, co boli provokatery a hned za nimi dobehli ich starsi kamosi, tak to su co za fasov. To nie su skini ale obycajna banda tupich hlav na odstrel. Robia nam vsetkim hanbu . . .Marko5211 napísal:to je tiez pravda ale aspon nezabijaju ludi len preto ze maju dlhe vlasy a gitaru na chrbte...kludne sa to mohlo stat aj tebe co ty vies...
-
Traktorista
Guru
presne toto robia cigani,... aj my sme sli raz s kamosom po ulici, a taky mali cigan (7 rokov) ze:"vy koko*i buze****, *ja som sa otocil ze na koho to krici* a on ze co sa otacas, prosto bol husty, ale som kukol zanho a banda ciganov (asi 5-7) tak som sa tvaril ze nic a sli sme dalej,...azimut3 napísal:Presne ta. Ja mam sice kratke vlasy, ale ked som siel s gitarou tak ma zacali nahanat taky zasrani, co boli provokatery a hned za nimi dobehli ich starsi kamosi, tak to su co za fasov. To nie su skini ale obycajna banda tupich hlav na odstrel. Robia nam vsetkim hanbu . . .
-
azimut3
Medium Expert
No vidis. Cigani a Skini su ti isty. Taka ista banda. Cest vinimkam.Traktorista napísal:presne toto robia cigani,... aj my sme sli raz s kamosom po ulici, a taky mali cigan (7 rokov) ze:"vy koko*i buze****, *ja som sa otocil ze na koho to krici* a on ze co sa otacas, prosto bol husty, ale som kukol zanho a banda ciganov (asi 5-7) tak som sa tvaril ze nic a sli sme dalej,...
kkti ste jebk*via jaky skini vsak skini nie su neo-nacisti trubice jezis za to bit palicou po hlave den nocazimut3 napísal:No vidis. Cigani a Skini su ti isty. Taka ista banda. Cest vinimkam.
Kód: Vybrať všetko
http://raptus.webpark.cz/main.htm-
azimut3
Medium Expert
Ci uz Skini, Neo-Nacisti alebo Fasisti - to je jedno. Je to ta ista banda, co robi bordel.sacek napísal:kkti ste jebk*via jaky skini vsak skini nie su neo-nacisti trubice jezis za to bit palicou po hlave den noc![]()
pre neznalcov radsej nech pozru tuto stranku !!
Kód: Vybrať všetko
http://raptus.webpark.cz/main.htm
-
Traktorista
Guru