Ktoru politicku stranu by ste volili? + Povolebna diskusia!
Kde sú peniaze – Dzurindova vláda......azimut3 napísal:Lenze ten dlh sa stale znizuje. DEFICIT sa znizuje. Uz sa uvedom. Si predsa dospely ci nie?
Kde sú peniaze za výpredaj majetku Slovenska v hodnote 500 miliard, za sedem rokov jeho tureckeho bačovania s financiami...?!!!
Kde su peniaze vo vyske 600 miliard, ktorymi sa Slovensko zadĺžilo v zahraničí, za sedem rokov jeho tureckeho bačovania s financiami...?!!!
Kto nesie zodpovednost a kedy bude zodpovedat za kurzovu stratu vo vyske viac ako 8 miliard korun pri zlodejskom vypredaji SPP, a.s. Bratislava...?!!!
Pytajte sa pana ministra, ako nalozil s 50 mil. korunami, ktore mu ako pozicku na propagandu "uspechov" Dzurindovej vlady, nariadila organizácia The World Bank...
Pytajte sa, kde vlastne je ten uspech tejto vlady...?!, ktora preživala len za cenu vypredaja slovenskeho majetku...?!!!
Výsledky práce SMK v Curindovej vláde:p4ra napísal:SMK
Splnili hrdinsky statočne a nadplán Serešom stanovenú kvôtu v ožobračovaní Slovákov:
* kšefty s drevom z tatranskej kalamity
* prideľovanie fondov z EÚ pre spriaznené a vlastné firmy
* poľnohospodárske dotácie "našim"
* inkasovanie všimného za pridelenie poľnohospodárskych a stavebných dotácií a dotácií pre životné prostredie pre iných ako "našich"
* za peniaze daňových poplatníkov vybudovanie protislovenskej univerzity v Komárne, kde zo slovenských peňazí sú platení učitelia z Maďarska
* dosadením do lukratívnych vládnych a ostatných miest verejnej správy vlastných politických blbečkov, ktorí toto všetko robili na regionálnej úrovni
-
azimut3
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Tak v tomto som zajedno aj s tebou aj so STANSom. SMK tu nema co hladat. Mat mi Slovaci takeho politika ako je Bugar na nasej strane a v Madarsku - pekne by sme ich vyprasili. Za to ho uznavam, ale je to riadne svinstvo, ze sa pchaju, kde nemaju. Prec z MADARMIMarko5211 napísal:akoze nic proti madarom ani nieco take ale co sakra robia madari v slovenskej vlade???
-
azimut3
Medium Expert
Mam spoluziaka Madara a je v poho. Ak si aj ty Madar nic proti tebe nemam. Je jasne, ze budes podporovat svojich. len nech je to v Madarskej vlade a nie nasej. Ved preco si Poliaci, Ukrajinci, Cesi alebo Rakusania nerobia u nas politicke strany a nechcu zahranicne preukazy? Lebo je to SLOVENSKY STAT.p4ra napísal:Nie, absolutne nie. A nebudem to tu rozvadzat preco, lebo sa zase "inteligenti" do mna naviazu a nemam chut sa tu s niekym dotahovat, mam na to vlastny pohlad a ten mi staci.
-
Marko5211
Medium Professional
bingo a p4ra pls pripoj sa na ICQ nech si to vieme rozdebatovat zaujima ma totizto tvoj nazor...azimut3 napísal:Mam spoluziaka Madara a je v poho. Ak si aj ty Madar nic proti tebe nemam. Je jasne, ze budes podporovat svojich. len nech je to v Madarskej vlade a nie nasej. Ved preco si Poliaci, Ukrajinci, Cesi alebo Rakusania nerobia u nas politicke strany a nechcu zahranicne preukazy? Lebo je to SLOVENSKY STAT.
-
t0m4s3
Admin
ak aj niekomu SDKU nevyhovuje, ale predstavte si situaciu ze sa k moci dostane niekto uplne iny. Zacne robit vlastne reformy, vlastne zakony, prip. rusit tie ktore vytvorila terajsia koalicia. Co z toho bude? Bordel a 8 rokov "zahodenych". Ja osobne na 90% budem volit SDKU - nevidim ziadnu inu perspektivnu stranu na Slovensku. A nebudem ich volit s pocitom, ze volim mensie zlo.
-
mastermind
VIP
-
p4ra
Redeemer
Nie. Nie som Madar. Ale mne sa paci ich politika a smer, kt. sa uberaju, len mnohi si to trosicku zle vysvetlujete. A takisto sa mi paci SDKU, ale nechcem sa o tom viac rozpisovat.azimut3 napísal:Mam spoluziaka Madara a je v poho. Ak si aj ty Madar nic proti tebe nemam. Je jasne, ze budes podporovat svojich. len nech je to v Madarskej vlade a nie nasej. Ved preco si Poliaci, Ukrajinci, Cesi alebo Rakusania nerobia u nas politicke strany a nechcu zahranicne preukazy? Lebo je to SLOVENSKY STAT.