Dolapenie vraha
-
Traktorista
Guru
- Kontaktovať používateľa:
-
Traktorista
Guru
-
Traktorista
Guru
-
Traktorista
Guru
-
Traktorista
Guru
-
Traktorista
Guru
-
Traktorista
Guru
To radsej nie, to by si bol povinny to nahlasit, inak by si mohol byt tiez stihany, ci ni.. ?Traktorista napísal:les, ked ti poviem ze poznam chalana co pozna vraha tupeho aj tak mi neuveris, tak potom preco chces aby sme ti mi verili taketo bludy?
Inak ako suvisi to ci bol vrah nacko, hool, anarchista, homeless, atd.. so samotnou vrazdou. Vsak ta vrazda nebola spachana z nejakeho ideologickeho presvedcenia ale z cisteho k0kotizmu
hm, hm, hm,.....
človek, ktorý by zorganizoval niečo také, čo tu popisuješ Les, by bol natoľko inteligentný, že by sám veľmi dobre vedel, že urobil správnu vec, a nemusel by sa pýtať na náš súhlas/nesúhlas, a podobné keci,
podľa mňa si strelil vedľa, alebo capa???
aj ako novoročná "kačica" je to úbohé
človek, ktorý by zorganizoval niečo také, čo tu popisuješ Les, by bol natoľko inteligentný, že by sám veľmi dobre vedel, že urobil správnu vec, a nemusel by sa pýtať na náš súhlas/nesúhlas, a podobné keci,
podľa mňa si strelil vedľa, alebo capa???
aj ako novoročná "kačica" je to úbohé
-
Traktorista
Guru
podla mna za tym stoji nasa spolocnost,... je hrozne vela aspektov ktore ovplyvnuju prave tu genialnu vlastnost cloveka zvanu "jedinecnost".Marko5211 napísal:politici, ich rodicia(vrahov)pocasie...vsetci cele slovensko ...je to proste tak nikto sa o nikoho nezaujima...
ale kedze sa k roznym extremistickym hnutiam pridavaju hlavne mladi ludia, musim povedat ze ich asi najviac ovplyvni skola,... mozno v tom zmysle ze v nej (v ucebnych osnovach, v pristue ucitelov/profesorov,...) nenachadzaju dostatocnu oporu a hlavne ich z mojho pohladu nenaplna po ich potencionalnej stranke....
tym myslim ze kazdy clovek ma nejaky potencial, kazdy je "iny", a preto nikdy jednotnost/jednotvarnost (nemyslene v zmysle "drzime spolu ako jednota", ale v zmysle ze vsetko je rovnake pre kazdeho) nemoze vyhovovat kazdemu,...
nemozeme vo vseobecnosti povedat, ze to, ci sa clovek prida ku extremistickej alebo hocijakej inej skupine ovplyvnuju prave rodicia, pretoze poznam dost pripadov u ktorych by to neplatilo,...
navyse intelekt a vseobecne nazory vela ludi ktori sa zaraduju do vyssie spominanych "skupin" ja osobne hodnotim ako velmi "vyzrete" nazory,...
a prave toto je pre mna chrobakom v hlave, ako je mozne ze aj ludia s tak pre mna "vyzretymi" nazormi sa priclenia ku skupine, ktora je z globalneho hladiska odsudzovana, ci zu za svoje ciny, alebo za svoje nazory