fajcil som do svojich 13 rokov az doteraz teraz sa mi uz cigarety hnusia.....dam si jeden sluk a dusim sa ako kkt.....a je mi zle jeden sluk a idem vracat....zaujimave aky odpor k nim mam....a to som mal abstaky tak 3 mesiace
dexxxy napísal:fajcil som do svojich 13 rokov az doteraz teraz sa mi uz cigarety hnusia.....dam si jeden sluk a dusim sa ako kkt.....a je mi zle jeden sluk a idem vracat....zaujimave aky odpor k nim mam....a to som mal abstaky tak 3 mesiace
do 13tich si fajcil ? a v 10 si prestal drogovat ze teraz ti je 14 a sex ta uz prestal bavit ludia ked neviete co z rozkose napisat tak nepiste nic ale nesnaste sa byt najmladsi or tak
ob3l1x napísal:do 13tich si fajcil ? a v 10 si prestal drogovat ze teraz ti je 14 a sex ta uz prestal bavit ludia ked neviete co z rozkose napisat tak nepiste nic ale nesnaste sa byt najmladsi or tak
ehmm akoze to je uplna pravda co som napisal....co je na tom????si tu riesis nejaky svoj komplex ze si este nemal v hube cigaretu alebo co????magor....
dexxxy napísal:ehmm akoze to je uplna pravda co som napisal....co je na tom????si tu riesis nejaky svoj komplex ze si este nemal v hube cigaretu alebo co????magor....
pocuj moj to ze si si v 13 zopar krat zapalil este neznamena ze si fajcil ...
ci si nebodaj zacal v 10 ? skatulku ti kupovala mamka na stanici ze ?
ob3l1x napísal:pocuj moj to ze si si v 13 zopar krat zapalil este neznamena ze si fajcil ...
ci si nebodaj zacal v 10 ? skatulku ti kupovala mamka na stanici ze ?
pocuwaj ty ma nevolaj ,,moj´´ a 13-15 som tahal tak 5 denne cize to je tvoja vec ci veris alebo nie.....mne je to tri....ako ze MF....a mal by si sa uz uvedomit....mas komplexy clovece....ver mi psycholog to spravi.....
dexxxy napísal:pocuwaj ty ma nevolaj ,,moj´´ a 13-15 som tahal tak 5 denne cize to je tvoja vec ci veris alebo nie.....mne je to tri....ako ze MF....a mal by si sa uz uvedomit....mas komplexy clovece....ver mi psycholog to spravi.....
hmm zaujimave par prispevkov pred tymto si napisal ze si v 13 prestal fajcit a zrazu si fajcil od 13 do 15tich 5 cigariet denne ? veeelmi zaujimave ci si myslel ze v 13 si prestal fajcit ine veci ako cigarety ?
ob3l1x napísal:pocuj moj ty vies co pises ? sa spamataj ...
po prve napisal si ze do 13 si fajcil ...
teraz mas kolko 14 ? lebo tvoje vyjadrovanie tomu nasvedcuje ...
takyto typkovia ako ty ma dokazu velmi pobavit