jin153 napísal:Tak to s tebou suhlasim vzdy sa podla mna treba pridat na nejaku stranu...
Ako sa hovori: "Aj jedno zrnko ryze moze prevazit misky vah."
Otazne je ci na oboch stranach vah neni len "utrpenie".
Su ale ludia ktorym to je jedno pretoze vedia ze im nepomoze ani jedna strana tych vah.....pripada my ze pri nasej politickej scene su vahy dost blby priklad.
Rubiki napísal:Su ale ludia ktorym to je jedno pretoze vedia ze im nepomoze ani jedna strana tych vah.....pripada my ze pri nasej politickej scene su vahy dost blby priklad.
To si len oni myslia, ze im nepomoze ani jedna strana. Ale pravda je tak, ze nebyt tychto stran, tak by sa im tu zilo ovela horsie a tasie. Podla mna im je len jedno ako to tu bude vyzerat, ked sa k moci dostane ta ci ona strana..... Think aboute it.
Rubiki napísal:Su ale ludia ktorym to je jedno pretoze vedia ze im nepomoze ani jedna strana tych vah.....pripada my ze pri nasej politickej scene su vahy dost blby priklad.
hmm... co by si dal ako iny priklad?? To ze su tu taky ludia, to je fakt... Ale mali by si uvedomit ze nejaky politicky subjekt ktory im, a aj ked nie priamo im, zabezpeci lepsiu prosperitu a ekonomicku situaciu v buducnosti...
Ak by ludia boli vzdy takyto flegmaticky a nezaujati voci politickemu dianiu este mame komunizmus!!
azimut3 napísal:To si len oni myslia, ze im nepomoze ani jedna strana. Ale pravda je tak, ze nebyt tychto stran, tak by sa im tu zilo ovela horsie a tasie. Podla mna im je len jedno ako to tu bude vyzerat, ked sa k moci dostane ta ci ona strana..... Think aboute it.
Ano ako si napisal myslia si to a kym ich neprsvedci niekto o tom ze si myslia zle tak volit nepojdu a to je to co tu chyba.
Rubiki napísal:Ano ako si napisal myslia si to a kym ich neprsvedci niekto o tom ze si myslia zle tak volit nepojdu a to je to co tu chyba.
Konecne s tebou mozem suhlasit. Lenze ludi o tom nikdy nepresvedcis, ze treba ist volit. Ved si nevedeli uvedomit ake dolezite volby boli do VUC. A preto su to, ako som uz pisal predtim, skor volby o stranach a moralke v stranach.
jin153 napísal:hmm... co by si dal ako iny priklad?? To ze su tu taky ludia, to je fakt... Ale mali by si uvedomit ze nejaky politicky subjekt ktory im, a aj ked nie priamo im, zabezpeci lepsiu prosperitu a ekonomicku situaciu v buducnosti...
Ak by ludia boli vzdy takyto flegmaticky a nezaujati voci politickemu dianiu este mame komunizmus!!
silne pochybujem ze pad totality u nas bol nejako specialne motivovany vnutornym politickym tlakom. Sak polovicka nasich "praviciarov" boli pravy nefalsovany laviciari a nebyt zjavneho upadania rezimu v ostatnych pripojenych krajinach cccp tak su nalavo veci doteraz. Politicka realita u nas a volebny system ktory tomuto pomaha bohuzial nuti ludi vybrat si mensie zlo pricom som presvedceny ze sa da vybrat aj progres len je to z kazdeho nieco. Priklad: miklos ako politik je pre mna celkom prijatelny napriklad aj na dalsie obdobie ale dzurindu a kukana by som najradsej poslal letom svetom a donevidenia. Otazka volit nevolit: podla mna nevolit znamena to iste ako vyjadrit lahostajnost k politickemu djaniu tak potom odporucam sa ani nestazovat. Ved ak mi to je jedno tak mi to je jedno. Plus kazdy moze byt zvoleny.