poradi mi niekto s icq

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
lofinko
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

poradi mi niekto s icq

Príspevok od používateľa lofinko »

chcem sa spitat mam spv c500 instalol som si nan icq mam zaplateny program data start u t-mobile je tam 10mb predplatenych mesacne
chcel by som vediet ci to plati aj ked sa pripajam na icq cez wap alebo len cez internet,. diky
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: poradi mi niekto s icq

Príspevok od používateľa uplink »

lofinko napísal:chcem sa spitat mam spv c500 instalol som si nan icq mam zaplateny program data start u t-mobile je tam 10mb predplatenych mesacne
chcel by som vediet ci to plati aj ked sa pripajam na icq cez wap alebo len cez internet,. diky
http://wap.tjat.com/

tu na 100% mas tam aj iCQ aj msn ;)
trizzo
VIP
VIP

Príspevok od používateľa trizzo »

cmessenger by ti mal tiez fungovat, v SE T630 po malej zmene datoveho profilu funguje spolahlivo....
Matej18
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Matej18 »

uplink napísal:http://wap.tjat.com/

tu na 100% mas tam aj iCQ aj msn ;)
Hm a nepýtal sa na niečo iné nahodou ?? Ja si osobne myslím že ked sa prihlasuješ na icq tak asi niečo bude mobil odosielať a nečo prímať to asi budeš platiť ale asi málo pretože na compe sa ti prihlási rýchlo icq. Dalej asi icq robí nejaký refresh čiže to budú dalšie kb ale asi len málo, potom ked budeš odosielať správu tak asi to bude tiež vymienať nejaké dáta ale len máááálo pretože neodosielaš nejaký súbor no a platí sa asi rovnako pretože je to jeden operátor ak máš tých 10 mb predplatených neviem ako dlho si na icq na mobile ale asi sa ti to nazbiera ak ho budeš mať zapnuté neustále a posielať správy a odosielať súbory toto je moja aspoň moja teória :)
trizzo
VIP
VIP

moj.....cely mesiac na icq cez cmessenger a celkovo asi 4 mega za mesiac....takze mas dostatocnu rezervu v predplatenych datach...
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Matej18 napísal:Hm a nepýtal sa na niečo iné nahodou ?? Ja si osobne myslím že ked sa prihlasuješ na icq tak asi niečo bude mobil odosielať a nečo prímať to asi budeš platiť ale asi málo pretože na compe sa ti prihlási rýchlo icq. Dalej asi icq robí nejaký refresh čiže to budú dalšie kb ale asi len málo, potom ked budeš odosielať správu tak asi to bude tiež vymienať nejaké dáta ale len máááálo pretože neodosielaš nejaký súbor no a platí sa asi rovnako pretože je to jeden operátor ak máš tých 10 mb predplatených neviem ako dlho si na icq na mobile ale asi sa ti to nazbiera ak ho budeš mať zapnuté neustále a posielať správy a odosielať súbory toto je moja aspoň moja teória :)
Ty si uplne mimo, alebo ano? Nemas co robit tak sa snazis strapnit tym ze pises debiliny? pytal sa ci mu to bude zrat data z tych 10 MB odpoved ano a som si isty ked pojde cez wap.tjat. Je to myslim si dost k teme, len na to treba trochu zdraveho rozumu, ktory niekomu evidentne chyba...tiez sa to vola dovtip. Inac velky pan teoretik mal som data nonstop a teraz mam data start/basic [ten 10 MB] a ficim cez 6230 cez ten wap.tjat a krasne to staci bohate prebohate. Cize ked nemas skusenosti tak radsej nepis vobec.

A navyse ked si zapnes na mobile iCQ tak tam asi nebudes vysiet 24 hodin denne, nie?
Marty22
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Marty22 »

uplink napísal:Ty si uplne mimo, alebo ano? Nemas co robit tak sa snazis strapnit tym ze pises debiliny? pytal sa ci mu to bude zrat data z tych 10 MB odpoved ano a som si isty ked pojde cez wap.tjat. Je to myslim si dost k teme, len na to treba trochu zdraveho rozumu, ktory niekomu evidentne chyba...tiez sa to vola dovtip. Inac velky pan teoretik mal som data nonstop a teraz mam data start/basic [ten 10 MB] a ficim cez 6230 cez ten wap.tjat a krasne to staci bohate prebohate. Cize ked nemas skusenosti tak radsej nepis vobec.

A navyse ked si zapnes na mobile iCQ tak tam asi nebudes vysiet 24 hodin denne, nie?
fici ti to na 6230 bez problemov? lebo mne to stale robi ze je pretazeny server a nech skusim iny mirror ale to je stale to iste...a to mi robi iba pri icq. msn mi na tej stranke slape bez problemov
trizzo
VIP
VIP

cmessenger, pripadne jimm na 6230i musi fungovat a nebudes mat problem...a s datami sa v pohode zmestis do limitu...
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

tak ako uz napisali vsetci bude ti to brat z tych 10MB ci uz sa budes pripajat na ICQ cez WAP or GPRS ...
na "inteligentnom" mobile sa da na ICQ vysiet aj 24 hodin denne kedze na nich funguje minimalizovanie cize ICQ (JIMM) ti moze bezat aj na pozadi ... u obyc telefonov bez OS sa to minimalizovat neda preto je to nepohodlne mat pustene 24 hod denne ...
s tymi prenesenymi datami 10MB sa da rozbit velmi lahko ked bude pripojeny nonstop a budes aj veeelmi vela pisat ...
ale na to tvoj mob existuje myslim aj nejaka aplikacia v ktorej si nastavis kolko kB,MB maximalne ti moze preniest denne napr or celkovo a potom ti zablokuje net aby si nemusel vela platit ...
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Marty22 napísal:fici ti to na 6230 bez problemov? lebo mne to stale robi ze je pretazeny server a nech skusim iny mirror ale to je stale to iste...a to mi robi iba pri icq. msn mi na tej stranke slape bez problemov
ved si to skus aj na nete [opera to supportuje]. Ide to bez problemov, teda este sa mi nestalo ze by to neslo.
trizzo
VIP
VIP

uplink napísal:ved si to skus aj na nete [opera to supportuje]. Ide to bez problemov, teda este sa mi nestalo ze by to neslo.
mne sa to uz par krat stalo....naposledy vcera, preto uz budem pouzivat len cmessenger...
Marty22
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Marty22 »

trizzo napísal:mne sa to uz par krat stalo....naposledy vcera, preto uz budem pouzivat len cmessenger...
ten by som chcel pouzivat aj ja ale nejako im nefunguje stranka kde sa treba regnut a tak to nie je mozne... :cry:
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Mam na Vas otazocku.. ci by ste mi vedeli poradit ohladom pripojenia na ICQ na Symbiane n6260.. pripojenie Orange World Mini..

..nuz skusil som si instalnut IM+ for Series60 v.1 version 5.36

..nainstaloval som, nastavil ICQ login + password + internetove pripojenie.. ostatne veci ako port a login.icq.com som nechal defaultne.. Ked dam connect, tak sa spusti spojenie, ale nic sa dalej nedeje.. akurat ikonka od ICQ mi blika (zelene/sive).. co to moze znamenat? Na domacej stranke o blikani ikonky nic nie je spomenute! :(

Cez tu uvadzanu stranku tjat.com sa napojim na ICQ v pohode.. ale cel by som racej nejakeho Messengera. :roll: Nuz ak ma niekto tip na nejaky ICQ freeware pre Symbian.. budem vdacny.. :)
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

brm napísal:Mam na Vas otazocku.. ci by ste mi vedeli poradit ohladom pripojenia na ICQ na Symbiane n6260.. pripojenie Orange World Mini..

..nuz skusil som si instalnut IM+ for Series60 v.1 version 5.36

..nainstaloval som, nastavil ICQ login + password + internetove pripojenie.. ostatne veci ako port a login.icq.com som nechal defaultne.. Ked dam connect, tak sa spusti spojenie, ale nic sa dalej nedeje.. akurat ikonka od ICQ mi blika (zelene/sive).. co to moze znamenat? Na domacej stranke o blikani ikonky nic nie je spomenute! :(

Cez tu uvadzanu stranku tjat.com sa napojim na ICQ v pohode.. ale cel by som racej nejakeho Messengera. :roll: Nuz ak ma niekto tip na nejaky ICQ freeware pre Symbian.. budem vdacny.. :)
to ze ti blika je OK to sa ti pripaja na ICQ :) musis chvilku pockat a potom ta napoji ;-) ja to pouzivam tiez a je to asi ten najlepsi IM klient pre symbianove mobily ;)
brm
Darca
Darca

ob3l1x napísal:to ze ti blika je OK to sa ti pripaja na ICQ :) musis chvilku pockat a potom ta napoji ;-) ja to pouzivam tiez a je to asi ten najlepsi IM klient pre symbianove mobily ;)
a aku dlhu chvilku treba cakat? :) Dnes som to mal zapnute asi tri hodiny nonstop.. a furt blikalo.. :roll:

Som skusil aj jimma a stICQa.. a ani jeden program nejde napojit.. :(
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

brm napísal:a aku dlhu chvilku treba cakat? :) Dnes som to mal zapnute asi tri hodiny nonstop.. a furt blikalo.. :roll:

Som skusil aj jimma a stICQa.. a ani jeden program nejde napojit.. :(
a mas dobre nastaveny internete ? malo by to blikat par sekund kym sa napoji ....
brm
Darca
Darca

ob3l1x napísal:a mas dobre nastaveny internete ? malo by to blikat par sekund kym sa napoji ....
Na klasicky net napr. cez Operu for Symbian mi ide sa napojit:
Nosic dat: GPRS
Nazov miesta pristupu: orangewap
Meno uzivatela: wap
Vyzadovat heslo: nie
Heslo: prazdne
Autentifikacia: normalna
Domovska stranka: http://wap.orange.sk

Rozsirene nastavenia:
IP adresa telefonu: Automaticka
Primarny DNS server: 0.0.0.0
Sekundarny DNS server: 0.0.0.0
Adresa proxy servra: 213.151.208.156
Cislo proxy portu: 8799

Mam tam nieco zle? :roll:
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

posli si odtialto nastavenia a ked ti to ani potom nepojde tak napis skusime este nieco ine
http://www.nokia.sk/support/settings.php#
Nastavenie Internetu pre aplikacie !
brm
Darca
Darca

no poskusal som vsetky nastavenia si poslat.. a jedno (uz neviem, ktore presne).. pomohlo.. taze uz som ICQ online anywhere.. ;)

Diq za pomoc! :P
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

brm napísal:no poskusal som vsetky nastavenia si poslat.. a jedno (uz neviem, ktore presne).. pomohlo.. taze uz som ICQ online anywhere.. ;)

Diq za pomoc! :P
mohlo to byt jedine nastavenie APN :) coz je internet pre aplikacie ;-)
Napísať odpoveď