poradi mi niekto s icq
poradi mi niekto s icq
chcem sa spitat mam spv c500 instalol som si nan icq mam zaplateny program data start u t-mobile je tam 10mb predplatenych mesacne
chcel by som vediet ci to plati aj ked sa pripajam na icq cez wap alebo len cez internet,. diky
chcel by som vediet ci to plati aj ked sa pripajam na icq cez wap alebo len cez internet,. diky
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: poradi mi niekto s icq
http://wap.tjat.com/lofinko napísal:chcem sa spitat mam spv c500 instalol som si nan icq mam zaplateny program data start u t-mobile je tam 10mb predplatenych mesacne
tu na 100% mas tam aj iCQ aj msn
Hm a nepýtal sa na niečo iné nahodou ?? Ja si osobne myslím že ked sa prihlasuješ na icq tak asi niečo bude mobil odosielať a nečo prímať to asi budeš platiť ale asi málo pretože na compe sa ti prihlási rýchlo icq. Dalej asi icq robí nejaký refresh čiže to budú dalšie kb ale asi len málo, potom ked budeš odosielať správu tak asi to bude tiež vymienať nejaké dáta ale len máááálo pretože neodosielaš nejaký súbor no a platí sa asi rovnako pretože je to jeden operátor ak máš tých 10 mb predplatených neviem ako dlho si na icq na mobile ale asi sa ti to nazbiera ak ho budeš mať zapnuté neustále a posielať správy a odosielať súbory toto je moja aspoň moja teóriauplink napísal:http://wap.tjat.com/
tu na 100% mas tam aj iCQ aj msn
-
uplink
VIP
Ty si uplne mimo, alebo ano? Nemas co robit tak sa snazis strapnit tym ze pises debiliny? pytal sa ci mu to bude zrat data z tych 10 MB odpoved ano a som si isty ked pojde cez wap.tjat. Je to myslim si dost k teme, len na to treba trochu zdraveho rozumu, ktory niekomu evidentne chyba...tiez sa to vola dovtip. Inac velky pan teoretik mal som data nonstop a teraz mam data start/basic [ten 10 MB] a ficim cez 6230 cez ten wap.tjat a krasne to staci bohate prebohate. Cize ked nemas skusenosti tak radsej nepis vobec.Matej18 napísal:Hm a nepýtal sa na niečo iné nahodou ?? Ja si osobne myslím že ked sa prihlasuješ na icq tak asi niečo bude mobil odosielať a nečo prímať to asi budeš platiť ale asi málo pretože na compe sa ti prihlási rýchlo icq. Dalej asi icq robí nejaký refresh čiže to budú dalšie kb ale asi len málo, potom ked budeš odosielať správu tak asi to bude tiež vymienať nejaké dáta ale len máááálo pretože neodosielaš nejaký súbor no a platí sa asi rovnako pretože je to jeden operátor ak máš tých 10 mb predplatených neviem ako dlho si na icq na mobile ale asi sa ti to nazbiera ak ho budeš mať zapnuté neustále a posielať správy a odosielať súbory toto je moja aspoň moja teória
A navyse ked si zapnes na mobile iCQ tak tam asi nebudes vysiet 24 hodin denne, nie?
fici ti to na 6230 bez problemov? lebo mne to stale robi ze je pretazeny server a nech skusim iny mirror ale to je stale to iste...a to mi robi iba pri icq. msn mi na tej stranke slape bez problemovuplink napísal:Ty si uplne mimo, alebo ano? Nemas co robit tak sa snazis strapnit tym ze pises debiliny? pytal sa ci mu to bude zrat data z tych 10 MB odpoved ano a som si isty ked pojde cez wap.tjat. Je to myslim si dost k teme, len na to treba trochu zdraveho rozumu, ktory niekomu evidentne chyba...tiez sa to vola dovtip. Inac velky pan teoretik mal som data nonstop a teraz mam data start/basic [ten 10 MB] a ficim cez 6230 cez ten wap.tjat a krasne to staci bohate prebohate. Cize ked nemas skusenosti tak radsej nepis vobec.
A navyse ked si zapnes na mobile iCQ tak tam asi nebudes vysiet 24 hodin denne, nie?
tak ako uz napisali vsetci bude ti to brat z tych 10MB ci uz sa budes pripajat na ICQ cez WAP or GPRS ...
na "inteligentnom" mobile sa da na ICQ vysiet aj 24 hodin denne kedze na nich funguje minimalizovanie cize ICQ (JIMM) ti moze bezat aj na pozadi ... u obyc telefonov bez OS sa to minimalizovat neda preto je to nepohodlne mat pustene 24 hod denne ...
s tymi prenesenymi datami 10MB sa da rozbit velmi lahko ked bude pripojeny nonstop a budes aj veeelmi vela pisat ...
ale na to tvoj mob existuje myslim aj nejaka aplikacia v ktorej si nastavis kolko kB,MB maximalne ti moze preniest denne napr or celkovo a potom ti zablokuje net aby si nemusel vela platit ...
na "inteligentnom" mobile sa da na ICQ vysiet aj 24 hodin denne kedze na nich funguje minimalizovanie cize ICQ (JIMM) ti moze bezat aj na pozadi ... u obyc telefonov bez OS sa to minimalizovat neda preto je to nepohodlne mat pustene 24 hod denne ...
s tymi prenesenymi datami 10MB sa da rozbit velmi lahko ked bude pripojeny nonstop a budes aj veeelmi vela pisat ...
ale na to tvoj mob existuje myslim aj nejaka aplikacia v ktorej si nastavis kolko kB,MB maximalne ti moze preniest denne napr or celkovo a potom ti zablokuje net aby si nemusel vela platit ...
-
uplink
VIP
ved si to skus aj na nete [opera to supportuje]. Ide to bez problemov, teda este sa mi nestalo ze by to neslo.Marty22 napísal:fici ti to na 6230 bez problemov? lebo mne to stale robi ze je pretazeny server a nech skusim iny mirror ale to je stale to iste...a to mi robi iba pri icq. msn mi na tej stranke slape bez problemov
mne sa to uz par krat stalo....naposledy vcera, preto uz budem pouzivat len cmessenger...uplink napísal:ved si to skus aj na nete [opera to supportuje]. Ide to bez problemov, teda este sa mi nestalo ze by to neslo.
ten by som chcel pouzivat aj ja ale nejako im nefunguje stranka kde sa treba regnut a tak to nie je mozne...trizzo napísal:mne sa to uz par krat stalo....naposledy vcera, preto uz budem pouzivat len cmessenger...
Mam na Vas otazocku.. ci by ste mi vedeli poradit ohladom pripojenia na ICQ na Symbiane n6260.. pripojenie Orange World Mini..
..nuz skusil som si instalnut IM+ for Series60 v.1 version 5.36
..nainstaloval som, nastavil ICQ login + password + internetove pripojenie.. ostatne veci ako port a login.icq.com som nechal defaultne.. Ked dam connect, tak sa spusti spojenie, ale nic sa dalej nedeje.. akurat ikonka od ICQ mi blika (zelene/sive).. co to moze znamenat? Na domacej stranke o blikani ikonky nic nie je spomenute!
Cez tu uvadzanu stranku tjat.com sa napojim na ICQ v pohode.. ale cel by som racej nejakeho Messengera.
Nuz ak ma niekto tip na nejaky ICQ freeware pre Symbian.. budem vdacny.. 
..nainstaloval som, nastavil ICQ login + password + internetove pripojenie.. ostatne veci ako port a login.icq.com som nechal defaultne.. Ked dam connect, tak sa spusti spojenie, ale nic sa dalej nedeje.. akurat ikonka od ICQ mi blika (zelene/sive).. co to moze znamenat? Na domacej stranke o blikani ikonky nic nie je spomenute!
Cez tu uvadzanu stranku tjat.com sa napojim na ICQ v pohode.. ale cel by som racej nejakeho Messengera.
to ze ti blika je OK to sa ti pripaja na ICQbrm napísal:Mam na Vas otazocku.. ci by ste mi vedeli poradit ohladom pripojenia na ICQ na Symbiane n6260.. pripojenie Orange World Mini..
Cez tu uvadzanu stranku tjat.com sa napojim na ICQ v pohode.. ale cel by som racej nejakeho Messengera.Nuz ak ma niekto tip na nejaky ICQ freeware pre Symbian.. budem vdacny..
a aku dlhu chvilku treba cakat?ob3l1x napísal:to ze ti blika je OK to sa ti pripaja na ICQmusis chvilku pockat a potom ta napoji
ja to pouzivam tiez a je to asi ten najlepsi IM klient pre symbianove mobily
Som skusil aj jimma a stICQa.. a ani jeden program nejde napojit..
Na klasicky net napr. cez Operu for Symbian mi ide sa napojit:ob3l1x napísal:a mas dobre nastaveny internete ? malo by to blikat par sekund kym sa napoji ....
Nosic dat: GPRS
Nazov miesta pristupu: orangewap
Meno uzivatela: wap
Vyzadovat heslo: nie
Heslo: prazdne
Autentifikacia: normalna
Domovska stranka: http://wap.orange.sk
Rozsirene nastavenia:
IP adresa telefonu: Automaticka
Primarny DNS server: 0.0.0.0
Sekundarny DNS server: 0.0.0.0
Adresa proxy servra: 213.151.208.156
Cislo proxy portu: 8799
Mam tam nieco zle?
posli si odtialto nastavenia a ked ti to ani potom nepojde tak napis skusime este nieco ine
http://www.nokia.sk/support/settings.php#
Nastavenie Internetu pre aplikacie !
http://www.nokia.sk/support/settings.php#
Nastavenie Internetu pre aplikacie !