Zenske reci
-
matus121
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Zenske reci
Ako to mysli dievca, ked vam povie, ze ste mily, nie ste na zahodenie,ale chce byt len dobrou kamaratkou. Uz tu bolo povedane, ze ju musite zaujat? Tak by som vas poprosil, napiste napr. ako by ste vy zaujali dievcata alebo nieco take...vopred dik 
-
wolfbb2000
Medium Expert
-
audiotrack
VIP
ako zaujať? to chce niečo originálne, čo sám vymyslíš. ja používam odje*y, alebo hoci čo čo ma napadne. proste keď mi niečo povie, niečo zapotiím, ona sa rozosmeje a už to pomaly ide.. musíš ju zabávať aby jej s tebou bolo dobre, a aby sa chcela aj nabudúce stretnúť. samozrejme, takto sa lahko hovorí, ale všetci vieme že baby sú nevyspytateľné...
-
Traktorista
Guru
presne tak, su nevyspytatelne, a hlavne je, ze kazda je ina, na kazdu zabera nieco ine,...audiotrack napísal:ako zaujať? to chce niečo originálne, čo sám vymyslíš. ja používam odje*y, alebo hoci čo čo ma napadne. proste keď mi niečo povie, niečo zapotiím, ona sa rozosmeje a už to pomaly ide.. musíš ju zabávať aby jej s tebou bolo dobre, a aby sa chcela aj nabudúce stretnúť. samozrejme, takto sa lahko hovorí, ale všetci vieme že baby sú nevyspytateľné...
prosto neexistuje sposob akym zbalit kazdu,...
neboj, ja mam obcas tiez take problemy, ale ako mi tu povedali, netreba sa nicoho bat, a treba vyuzit kazdu sancu co sa ti naskitne
a ved mas iba jeden zivot! treba si ho riadne uzit!!ale ak ju naozaj chces pridi za nou :
a ak nic tak
a ak ani to nepomoze tak vyskusaj
a skus vyskusat nieco ine... dalsiu slecnu 
to teda, že sú nevyspitateľné. Použijem citát mojej priateľky a úplne s ňou súhlasím: "Ženy si nerozumejú ani ony sami." Preto niet divu, že im nerozumieme my.audiotrack napísal:ako zaujať? to chce niečo originálne, čo sám vymyslíš. ja používam odje*y, alebo hoci čo čo ma napadne. proste keď mi niečo povie, niečo zapotiím, ona sa rozosmeje a už to pomaly ide.. musíš ju zabávať aby jej s tebou bolo dobre, a aby sa chcela aj nabudúce stretnúť. samozrejme, takto sa lahko hovorí, ale všetci vieme že baby sú nevyspytateľné...
-
ava
Medium Expert
no aj muzi to vedia. ale to o tych babach je dost individualne. a este stale tu pretrvava nazor, ze ked holka nieco skusi, je automaticky lahka zenska. tak si hold vyber. ty by si si co myslel? len si spominal partnera, a to je trochu tazsie. keby mi ide o nieco ine, vojdem do prveho baru a mam "nakupene". vas naozaj nie je tazke zbalit. ale nie vsetci ste taki chvalabohu.Commander napísal:ty si zena,vsak....tak zeny su take cielavedomejsie,lepsie prepracovana taktika a tak...vedia ako na to....aj tak muzi sa väcsinou nechaju "unasat prudom"