Zenske reci

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
matus121
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Zenske reci

Príspevok od používateľa matus121 »

Ako to mysli dievca, ked vam povie, ze ste mily, nie ste na zahodenie,ale chce byt len dobrou kamaratkou. Uz tu bolo povedane, ze ju musite zaujat? Tak by som vas poprosil, napiste napr. ako by ste vy zaujali dievcata alebo nieco take...vopred dik :)
Slizko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Slizko »

Pravdopodobne ta nexce, a nexce ta urazit!". :wink:
Treba sa snažiť, možno ti to pomôže!". 8)
wolfbb2000
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa wolfbb2000 »

:? hmm no co povedat, ak o nu naozaj velmi stojis tak sa snaz stale dookola ale jemnymi nevtieravymi sposobmi............(kaleraby "s mierou") hlavne netlacit na pilu to je to najhorsie co by si mohol urobit

vela stastia :wink:
matus121
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

wolfbb2000 napísal::? hmm no co povedat, ak o nu naozaj velmi stojis tak sa snaz stale dookola ale jemnymi nevtieravymi sposobmi............(kaleraby "s mierou") hlavne netlacit na pilu to je to najhorsie co by si mohol urobit

vela stastia :wink:
dik,ale tie kaleraby"s mierou" pocujem po prvykrat
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

ako zaujať? to chce niečo originálne, čo sám vymyslíš. ja používam odje*y, alebo hoci čo čo ma napadne. proste keď mi niečo povie, niečo zapotiím, ona sa rozosmeje a už to pomaly ide.. musíš ju zabávať aby jej s tebou bolo dobre, a aby sa chcela aj nabudúce stretnúť. samozrejme, takto sa lahko hovorí, ale všetci vieme že baby sú nevyspytateľné...
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

audiotrack napísal:ako zaujať? to chce niečo originálne, čo sám vymyslíš. ja používam odje*y, alebo hoci čo čo ma napadne. proste keď mi niečo povie, niečo zapotiím, ona sa rozosmeje a už to pomaly ide.. musíš ju zabávať aby jej s tebou bolo dobre, a aby sa chcela aj nabudúce stretnúť. samozrejme, takto sa lahko hovorí, ale všetci vieme že baby sú nevyspytateľné...
presne tak, su nevyspytatelne, a hlavne je, ze kazda je ina, na kazdu zabera nieco ine,...
prosto neexistuje sposob akym zbalit kazdu,...
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

myslim ze Slizko ma pravdu ;-) vypustil by som z hlavy akukolvek myslienku na nu...
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

pokial ti uz povie nieco take ze chce byt s tebou len kamaratka tak je to strata casu nieco s nou skusat riesit.. tam uz nepomoze nic.. mozno plastika..
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mishenko »

Slusne ta poslala do zadku, tak naco to viac riesis ? Je to najzakladnejsia zenska veta, ktora sa da prelozit ako : hes~, ks~a, hus~ :)
mambo55
Star
Star

Príspevok od používateľa mambo55 »

neboj, ja mam obcas tiez take problemy, ale ako mi tu povedali, netreba sa nicoho bat, a treba vyuzit kazdu sancu co sa ti naskitne 8) a ved mas iba jeden zivot! treba si ho riadne uzit!!ale ak ju naozaj chces pridi za nou : :aasmile6: a ak nic tak :aasmile10: a ak ani to nepomoze tak vyskusaj :smt039 a skus vyskusat nieco ine... dalsiu slecnu :D
matus121
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

t0m4s3 napísal:myslim ze Slizko ma pravdu ;-) vypustil by som z hlavy akukolvek myslienku na nu...
to co povedal slizko si myslim ja ze ma pravdu bohuzial :cry: ,ale co zivot ide dalej :)
nellio
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa nellio »

audiotrack napísal:ako zaujať? to chce niečo originálne, čo sám vymyslíš. ja používam odje*y, alebo hoci čo čo ma napadne. proste keď mi niečo povie, niečo zapotiím, ona sa rozosmeje a už to pomaly ide.. musíš ju zabávať aby jej s tebou bolo dobre, a aby sa chcela aj nabudúce stretnúť. samozrejme, takto sa lahko hovorí, ale všetci vieme že baby sú nevyspytateľné...
to teda, že sú nevyspitateľné. Použijem citát mojej priateľky a úplne s ňou súhlasím: "Ženy si nerozumejú ani ony sami." Preto niet divu, že im nerozumieme my.
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

jj, možno sama nevie čo chce, prípadne čo cíti, no a nezabudni , že ženy si s nami radi zahravajú...
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drakeman »

medzi vami to nebude nikdy dobre klapat, max tak v posteli, ale to nie je vsetko. bud s nou dobry kamarad.
matus121
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

mozno mi date za pravdu,ze zeny to maju v ziskani partnera lahsie ako my muzi,vsak :wink:
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

Commander napísal:mozno mi date za pravdu,ze zeny to maju v ziskani partnera lahsie ako my muzi,vsak :wink:
zaleží prípad od prípadu, ale vo všeobecnosti si myslím že ano
ava
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ava »

Commander napísal:mozno mi date za pravdu,ze zeny to maju v ziskani partnera lahsie ako my muzi,vsak :wink:
smiem vediet ako si na toto prisiel?
mambo55
Star
Star

Príspevok od používateľa mambo55 »

určite si mzslim, že baby to maju vyhrate, už len kvoli tomu, že ak je nejaka PJ tak na nejkaeho cikaca ymurkne a chlapec je y nej KO...asi tak...bohuzial mi smrtelnici sa musime snazit...
matus121
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

ava napísal:smiem vediet ako si na toto prisiel?
ty si zena,vsak....tak zeny su take cielavedomejsie,lepsie prepracovana taktika a tak...vedia ako na to....aj tak muzi sa väcsinou nechaju "unasat prudom" :)
ava
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ava »

Commander napísal:ty si zena,vsak....tak zeny su take cielavedomejsie,lepsie prepracovana taktika a tak...vedia ako na to....aj tak muzi sa väcsinou nechaju "unasat prudom" :)
no aj muzi to vedia. ale to o tych babach je dost individualne. a este stale tu pretrvava nazor, ze ked holka nieco skusi, je automaticky lahka zenska. tak si hold vyber. ty by si si co myslel? len si spominal partnera, a to je trochu tazsie. keby mi ide o nieco ine, vojdem do prveho baru a mam "nakupene". vas naozaj nie je tazke zbalit. ale nie vsetci ste taki chvalabohu.
Napísať odpoveď