moj nazor: o zene mozem povedat ze je pekna len ak je UPLNE bez mejkapu, ocnych farieb, ruzu apod. somarin...zeny ktore to prehanaju z mejkapom su u mna automaticky odfajcene, nech su akokolvek pekne pod tym
a co sa mi na niektorych zenskych vobec nepaci ked maju take riadne obocie.. proste huste obocie ako vodca Breznev (kua vsak uz ked sa nemaluje tak nech si aspon pinzetu osvoji)
zeny by sa mali malovat len na nejake prilezitosti, a nie ako to je teraz ze ked ide dajaka uplna skrata do skoly co si mysli ze je modelka a nahodi na seba kilo makeupu+neviem este jaky kentus, pri sexe neni potrebne aby zenska bola namalovana ja byt zenskou tak urcite nebudem vyhadzovat tolko love a sediet hodiny pred zrkadlom kvoli tomu aby to bolo este horsie ako to je pred namalovanim
mne sa nagebrene bany nepacia. sme taký aky sme a mame sa radi preto aky sme a nie preto ako vyzerame. preto makeup nevyzadujem, ale paci sa mi, pokial nie je prehnany
drakeman napísal:mne sa nagebrene bany nepacia. sme taký aky sme a mame sa radi preto aky sme a nie preto ako vyzerame. preto makeup nevyzadujem, ale paci sa mi, pokial nie je prehnany
no to bz dopadlo keby sme sa ešte aj my gebrili
ale aj tak len tak decentne a jemne nalicena slečinka vyzera určite omnoho lepšie ako nejaka čo jej nevidiš na xicht cez make-up
takze aby ste tu mali aj babsky nazor: cez den do prace si dam len maskaru (fakt sem-tam aj ceruzku na oci) a vtedy som taka siva myska, chlap si ma vsimne len ak do mna narazi, alebo ak mu v rade oci padnu na moj zadok (tym nechcem povedat, ze je nadrozmerny). aaaaaale, vecer, ked sa chystam von, pridam k make-upu aj ocne tiene a lesk na pery a vysoke podpatky, odrazu sa za mnou otacaju vsetky hlavy. tak co prirodzena krasa? BULL SHIT