podla mna chlap by mal svoju vyvolenu spoznat najprv bez make-up.haliegro napísal:takze aby ste tu mali aj babsky nazor: cez den do prace si dam len maskaru (fakt sem-tam aj ceruzku na oci) a vtedy som taka siva myska, chlap si ma vsimne len ak do mna narazi, alebo ak mu v rade oci padnu na moj zadok (tym nechcem povedat, ze je nadrozmerny). aaaaaale, vecer, ked sa chystam von, pridam k make-upu aj ocne tiene a lesk na pery a vysoke podpatky, odrazu sa za mnou otacaju vsetky hlavy. tak co prirodzena krasa? BULL SHIT
Makeup vs. prirodzena krasa
-
matus121
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
Holubar
Darca
Haliegro to napisala dost vystizne
Na gympli som mal spoluziacku, ktora sa cele tri prve roky vobec nemalovala a teda nic moc.Jedine,co som si na nej vsimol bol jej genialny zadok, ktory vyzeral dobre snad vo vsetkom,co si obliekla. No a vo stvrtaku objavila krasu make-up a ja som z nej nemohol v noci spavat. 
ak je raidne skareda nepomoze jej ani plastika z gitu!!drakeman napísal:no ved to kua, ale pokial je skareda aj z dialky a v tme, tak nech si da na seba aj gybel ...
-
audiotrack
VIP
-
rammstein333
Novice
sice neviem o čo ti ide, ale bolo to k teme... ta baba je uz dost skareda bez make-upu takze jej to nepomoze...kapišto?Retsko napísal:Tu by to trebalo trochu precistit, ako tak pozeram, lebo niekto si z toho spravil triedny pokec...
ale aj tak sa zastávam názoru, že taký jemny make-up je uplne prijemny, a vyzera uplne pekne na hoc akej slecinke