SLOVANET
SLOVANET
Zdravim -
Tuto temu zakladam ako VAROVANIE pre tych co by si niekedy v buductnosti chceli dat internet a poskytovatela Slovanet - ja som sa tiez nechal zlanarit a nechal som si zapojit linku od slovanetu - program TOTAL FUN 1024/256 - agregacia 1:40 - do teraz bolo vsetko fajn rychlosti sa pohybovali medzi 80 KB az 30 KB co sa este dalo - potom prisiel december kde rychlost neprekrocila 15 KB a poseldne dva tyzdne bola rychlost mojej 1Mbit. linky nieco medzi 5 KB - ale to som mohol byt este spokojny pretoze to zaslo este do vacsich extremov ( *vid prilohu). Skusal som pisat maily do technickeho strediska ze asi nieje nieoc v poriadku .. nedockal som sa odpowedi ani po 3 maily . skusal som preto volat na HOTLINE linku kde to pre istotu nikdo nedvihal .. Vybral som sa preto osobne do pobocky v BB kde som im powedal v com je problem - odpowed : AGREGACIA - neviem mozno si myslel ten co mi odpowedal ze som nejaky debilek a neviem co to slovo znamena a tak asi po polhodinovej hadke pri ktorej mi na kazdu otazku odpowedal : AGREGACIA toho debilka so mna naozaj urobil . Ked som mu powedal aby skontroloval moju pripojku odpowedal ze to nemusi ze je to agregacia - nakoniec mi poradil aby som zmenil program a platil z powodnych 1050 sk 2500 sk - a tak som v podstate nevybavil nic moj vysokorychlostny internet ide asi 5 krat pomalsie ako DIAL UP !!!!! Viazanost 2 roky v zmluve mi sposobuje zaludocne vredy -
Tento prispevok je ako varovanie aby sa neopakovalo to co sa stalo mne !!!!
Tuto temu zakladam ako VAROVANIE pre tych co by si niekedy v buductnosti chceli dat internet a poskytovatela Slovanet - ja som sa tiez nechal zlanarit a nechal som si zapojit linku od slovanetu - program TOTAL FUN 1024/256 - agregacia 1:40 - do teraz bolo vsetko fajn rychlosti sa pohybovali medzi 80 KB az 30 KB co sa este dalo - potom prisiel december kde rychlost neprekrocila 15 KB a poseldne dva tyzdne bola rychlost mojej 1Mbit. linky nieco medzi 5 KB - ale to som mohol byt este spokojny pretoze to zaslo este do vacsich extremov ( *vid prilohu). Skusal som pisat maily do technickeho strediska ze asi nieje nieoc v poriadku .. nedockal som sa odpowedi ani po 3 maily . skusal som preto volat na HOTLINE linku kde to pre istotu nikdo nedvihal .. Vybral som sa preto osobne do pobocky v BB kde som im powedal v com je problem - odpowed : AGREGACIA - neviem mozno si myslel ten co mi odpowedal ze som nejaky debilek a neviem co to slovo znamena a tak asi po polhodinovej hadke pri ktorej mi na kazdu otazku odpowedal : AGREGACIA toho debilka so mna naozaj urobil . Ked som mu powedal aby skontroloval moju pripojku odpowedal ze to nemusi ze je to agregacia - nakoniec mi poradil aby som zmenil program a platil z powodnych 1050 sk 2500 sk - a tak som v podstate nevybavil nic moj vysokorychlostny internet ide asi 5 krat pomalsie ako DIAL UP !!!!! Viazanost 2 roky v zmluve mi sposobuje zaludocne vredy -
Tento prispevok je ako varovanie aby sa neopakovalo to co sa stalo mne !!!!
- Prílohy
-
- vrrrr.jpg (134.56 KiB) 1523 zobrazení
-
- rrrrrrrr.jpg (72.65 KiB) 1506 zobrazení
-
- grrr.jpg (187.88 KiB) 1506 zobrazení
-
- brrr.jpg (96.51 KiB) 1521 zobrazení
-
- ....jpg (73.97 KiB) 1557 zobrazení
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
neviem v ST je stornovaci poplatok 3000 Sk, ak je aj tam u SLOVANETU taka moznost, tak by som to zaplatil vynadal im a dal si chello, alebo ST alebo hocico ine...neviem ci mozes mat chello asi nie inac by si ho uz mal 
ST DSL DATA FLAT[BASiC ci jak sa to vola proste to najsupackejsie
]
oficialny shaping 512/128 agregacia 1:50 a takto to vypada v praxi:

ja nevjem co maju seci s tym slovanetom...saq st sa mi javi ovela ovela lepsie
...ale mozno len ja mam take skusenosti. btw ta rychlost je taka uz asi rok co mam dsl...
P.S.: SToji ma to 970 Sk aj s danou mesacne...
alebo 940? tak nejak 
ST DSL DATA FLAT[BASiC ci jak sa to vola proste to najsupackejsie
oficialny shaping 512/128 agregacia 1:50 a takto to vypada v praxi:

ja nevjem co maju seci s tym slovanetom...saq st sa mi javi ovela ovela lepsie
P.S.: SToji ma to 970 Sk aj s danou mesacne...
-
mastermind
VIP
-
Falcoxxx
Light Professional
len to mas iba jednu vec.peter9cipa napísal:tak to ste ma teda nepotesiliChcel som si dat ST DSL DATA FLAT je to za 500,-Sk neobmedzene, ale agreg. 1:50 Nejde mi nejak o stahovanie, ale ak mi rychlost klesne az na takuto hodnotu, tak zbohom.
K DSL potrebujes dve veci
1. poskytovatela DSL linky /ST/
2. providera pristupu /toho si mozes vybrat/
takze musis zaplatit dva poplatky opravte ma ak sa mylim
serte na slovanet aj ST, prejdite na lokalnych providerov pretoze ti jedini maju vlastne linky a vedia co mozu uzivatelom zarucit, kez to taky slovanet zije na linkach ST a ked sa tam daco stane tak trpia zakaznici, inak ako mozes ist podla zmluvy ked si ju podpisal na garantovanu rychlost 1 Mbit - to znamena ze porusili zmluvne podmienky a kym ty zato platis vznika ti skoda pretoze hadzes peniaze rovno do kosa
doporucujem aby si rozpraval s niekym vyssim ako kancelarskou krysou co predava internet 
-
uplink
VIP
ST ma vypadky? Kedy?deblasco napísal:je vseobecne zname ze SLOVANET robi FUP, ja ho mam vo firme a na maily, bezne browsovanie a pracu napr cez ssh, telnet, rdp bohate postacuje a hlavne nemavaju ziadne vypadky ako ST...
ja som bol na ST cez 2 roky, byvam v Petrzalke, problemy boli min 1x do mesiaca, bud priamo s linkou, ustrednou a ked nic ine tak DNS servre...uplink napísal:ST ma vypadky? Kedy?jak je rok dlhy tak som nezazil
...myslim si ze to zalezi od oblasti kde clovek byva.
najhorsie bolo ze ked nieco neslo tak mi oni tvrdili ze u nich je vsetko OK, raz som ich nachytal na tom ze ked bol vypadok, ja som surovo odpojil router z linky a volal som tam ze preco nie som online, typek mi bohorovne tvrdil ze ja online som a ze ma vidi, sa pozeral tak mozno psovi do zadku a nie do "link monitora" vtedy som si povedal ze dost... odvtedy mam doma chello a v robote slovanet, ak mi daco nejde, brnknem skacu 2,30 a do 30min mam vsetko ok...
neviem co sa stalo, ale asi 3dni mi ide slovanet uplne na <>u
Rýchlosť Vašeho pripojenia je 153.1 Kbps (Kilobitov za sekundu) alebo tiež 19.1 KB/sec (Kilobytov za sekundu).
a to je teraz vela.. doteraz tak 62 Kbps.
kamarat ma 512 od SLOWNETU a ide mu tak 380kbps a ja platim za 1mbit a ide mi tak ako ide.. byva o do mna asi 50m vzdusnou ciarou.. proste... dufam ze to nepotrva dlho
ako na ssh a tak mi to staci, ale viete, plati sa za 1mbit a ide to 60, mozem si kupit dialup..
Rýchlosť Vašeho pripojenia je 153.1 Kbps (Kilobitov za sekundu) alebo tiež 19.1 KB/sec (Kilobytov za sekundu).
a to je teraz vela.. doteraz tak 62 Kbps.
kamarat ma 512 od SLOWNETU a ide mu tak 380kbps a ja platim za 1mbit a ide mi tak ako ide.. byva o do mna asi 50m vzdusnou ciarou.. proste... dufam ze to nepotrva dlho
ako na ssh a tak mi to staci, ale viete, plati sa za 1mbit a ide to 60, mozem si kupit dialup..
-
jjj
Guru wannabe
to preto ze v slovanet su ku*vy a pi*e najhrubsieho zrna ak prekrocis urcity objem dat pri flatku alebo cez vikend ked mas akoze neobmedzene tak ti je*nu taku agregaciu ze sa stane co sa stalo ..pouzivaju tzv FUP a nemozes im nist bo si podpisoval papiere kde je to spomenute ....
Preto vravim kto chce tahat bez obmedzenia a FUPu tak nech ide k ST tam sa takymi zbytocnostami ako je FUP nezaoberaju

Preto vravim kto chce tahat bez obmedzenia a FUPu tak nech ide k ST tam sa takymi zbytocnostami ako je FUP nezaoberaju