sony ericson k700i

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
spidoss
Amateur
Amateur

sony ericson k700i

Príspevok od používateľa spidoss »

Prosim poradte mi mam mooc velky problem !!! Mam na mobil program ktory sa vola mobil edit a nejde mi cez neho davat hry z pc do mobilu preco ? Lamentujem nad tym uz asi mesiac kua tak mi poradte co s tym je ! dik moc
Hossa1881
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hossa1881 »

ja mam trocha iny problem, ze ked mam na k700i animaciu (gif) na PC, do mobilu mi to automaticky da jpg a je to staticky obrazok...
Matej18
Light Professional
Light Professional

Re: sony ericson k700i

Príspevok od používateľa Matej18 »

spidoss napísal:Prosim poradte mi mam mooc velky problem !!! Mam na mobil program ktory sa vola mobil edit a nejde mi cez neho davat hry z pc do mobilu preco ? Lamentujem nad tym uz asi mesiac kua tak mi poradte co s tym je ! dik moc
a cez čo to posielaš irda, bt,alebo data kabel??
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

spidoss napísal:Prosim poradte mi mam mooc velky problem !!! Mam na mobil program ktory sa vola mobil edit a nejde mi cez neho davat hry z pc do mobilu preco ? Lamentujem nad tym uz asi mesiac kua tak mi poradte co s tym je ! dik moc
skus radsej program FMA
stans
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa stans »

Stopa napísal:skus radsej program FMA
tak, tak používam dlhší čas sa je to naj... soft pre SE

Kód: Vybrať všetko

http://fma.sourceforge.net/index2.htm
johny17
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johny17 »

Ja pouzivam My Phone Explorer je pekne po slovensky vyborne aj po vizualnej strannke.Vrelo doporucujem
pepek5
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pepek5 »

A mas ten MobilEdit registrowany? Lebo demo je len na citanie, a logicky nejde zapisowat. :wink:
Hossa1881
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hossa1881 »

Hossa1881 napísal:ja mam trocha iny problem, ze ked mam na k700i animaciu (gif) na PC, do mobilu mi to automaticky da jpg a je to staticky obrazok...
mne by dakto nevedel pomoct?':cry:'
projector
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa projector »

Chlopi poradte mi, skusal som si stiahnut java hru cez usb data kabel ale dosla na hovno - jedine moznosti ktore sa s nou daju robit su sprava suborov (ziadna instal. nic), informacie, odstranit, premenovat, oznacit viac! Okrem toho sa to da este odoslat. Neviem, mozno robim chybu v tom ze to stahujem do priecinka ine, ale ked do inych to podla mna nepatri, hmmm???Poradte, please....... :?
Pufo Callo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pufo Callo »

nepatri to do ziadneho, pretiahni to akoby si mal otvoreny na pc adresar moje dokumenty a chcel to dat priamo tam nie to podzlozky.. enjoy ak toto nepochopis tak si lol :P
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mikkimikki »

na posielanie SUBOROv do MT je najlepsi bud IrDA , Bluetooth alebo Citacka Pamatovych kariet - na to nepotrebujes ziadny SOFT , a co si do MT poslete ci je to uz animacia, hra , apod tak vsetko to tam budete mat take ako ste to poslali ... kabel je na dve veci
Quo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Quo »

Odbornik :D
Ak nevies, tak K700i nema s pamatovkami nic spolocne :D
Ja odporucam Sony Ericsson File Manager - je aj na cd k se, alebo aj My Phone Explorer.
Staci to preniest do Ine a v mobile nainstalovat - instaluj len *jar, a ak treba aj *jad subory :wink:
Ak hru nechcelo nainstalovat, tak ju mobil pravdepodobne nevedel rozoznat,alebo to bol chybny subor, pripadne,nebola vhodna na tvoj mobil :wink:
kanes
Novice
Novice

Príspevok od používateľa kanes »

program MobilEdit je ok, no K700i fici najlepsie cez IrDA alebo Bluetooth posles hocico cez klasicke bezdrotove spojenie netreba ani program. hry, temy, aplikacie nie je problem vsetko fici ako ma.........
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

My Phone Explorer

Príspevok od používateľa dair »

johny17 napísal:Ja pouzivam My Phone Explorer je pekne po slovensky vyborne aj po vizualnej strannke.Vrelo doporucujem
Tak ten phon explorer je fakt super.Normal software co je pri phone je na tom oproti tomu dost blbo.
Btw nema niekto skusenosti s tou K700 webcam? :?:
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mikkimikki »

Quo napísal:Odbornik :D
Ak nevies, tak K700i nema s pamatovkami nic spolocne :D
Ja odporucam Sony Ericsson File Manager - je aj na cd k se, alebo aj My Phone Explorer.
Staci to preniest do Ine a v mobile nainstalovat - instaluj len *jar, a ak treba aj *jad subory :wink:
Ak hru nechcelo nainstalovat, tak ju mobil pravdepodobne nevedel rozoznat,alebo to bol chybny subor, pripadne,nebola vhodna na tvoj mobil :wink:
ja viem ze k700 nama z pamet.kartamy nic spolocne, ja som to myslel celkovo u vsetkych MT nie len u K700
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

Stopa napísal:skus radsej program FMA
ozaj vo FMAcku mi nejde stahovat fily z mobilu (iba do), ta ikonka je out. mam nieco zle nastavene alebo co? Na phon exploreri to ide super ale zase to nema Floatove vyhody a podrobnosti...
Napísať odpoveď