sony ericson k700i
sony ericson k700i
Prosim poradte mi mam mooc velky problem !!! Mam na mobil program ktory sa vola mobil edit a nejde mi cez neho davat hry z pc do mobilu preco ? Lamentujem nad tym uz asi mesiac kua tak mi poradte co s tym je ! dik moc
Re: sony ericson k700i
a cez čo to posielaš irda, bt,alebo data kabel??spidoss napísal:Prosim poradte mi mam mooc velky problem !!! Mam na mobil program ktory sa vola mobil edit a nejde mi cez neho davat hry z pc do mobilu preco ? Lamentujem nad tym uz asi mesiac kua tak mi poradte co s tym je ! dik moc
skus radsej program FMAspidoss napísal:Prosim poradte mi mam mooc velky problem !!! Mam na mobil program ktory sa vola mobil edit a nejde mi cez neho davat hry z pc do mobilu preco ? Lamentujem nad tym uz asi mesiac kua tak mi poradte co s tym je ! dik moc
tak, tak používam dlhší čas sa je to naj... soft pre SEStopa napísal:skus radsej program FMA
Kód: Vybrať všetko
http://fma.sourceforge.net/index2.htmChlopi poradte mi, skusal som si stiahnut java hru cez usb data kabel ale dosla na hovno - jedine moznosti ktore sa s nou daju robit su sprava suborov (ziadna instal. nic), informacie, odstranit, premenovat, oznacit viac! Okrem toho sa to da este odoslat. Neviem, mozno robim chybu v tom ze to stahujem do priecinka ine, ale ked do inych to podla mna nepatri, hmmm???Poradte, please....... 
-
Pufo Callo
Star
- Kontaktovať používateľa:
-
mikkimikki
Medium Professional
Odbornik 
Ak nevies, tak K700i nema s pamatovkami nic spolocne
Ja odporucam Sony Ericsson File Manager - je aj na cd k se, alebo aj My Phone Explorer.
Staci to preniest do Ine a v mobile nainstalovat - instaluj len *jar, a ak treba aj *jad subory
Ak hru nechcelo nainstalovat, tak ju mobil pravdepodobne nevedel rozoznat,alebo to bol chybny subor, pripadne,nebola vhodna na tvoj mobil
Ja odporucam Sony Ericsson File Manager - je aj na cd k se, alebo aj My Phone Explorer.
Staci to preniest do Ine a v mobile nainstalovat - instaluj len *jar, a ak treba aj *jad subory
Ak hru nechcelo nainstalovat, tak ju mobil pravdepodobne nevedel rozoznat,alebo to bol chybny subor, pripadne,nebola vhodna na tvoj mobil
-
dair
Guru wannabe
My Phone Explorer
Tak ten phon explorer je fakt super.Normal software co je pri phone je na tom oproti tomu dost blbo.johny17 napísal:Ja pouzivam My Phone Explorer je pekne po slovensky vyborne aj po vizualnej strannke.Vrelo doporucujem
Btw nema niekto skusenosti s tou K700 webcam?
-
mikkimikki
Medium Professional
ja viem ze k700 nama z pamet.kartamy nic spolocne, ja som to myslel celkovo u vsetkych MT nie len u K700Quo napísal:Odbornik
Staci to preniest do Ine a v mobile nainstalovat - instaluj len *jar, a ak treba aj *jad subory![]()
-
dair
Guru wannabe
ozaj vo FMAcku mi nejde stahovat fily z mobilu (iba do), ta ikonka je out. mam nieco zle nastavene alebo co? Na phon exploreri to ide super ale zase to nema Floatove vyhody a podrobnosti...Stopa napísal:skus radsej program FMA