Hip-Hop - všeobecne

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa -AA- »

haliegro napisala uplnu pravdu :)

radsej si pustim negrov ako 2paca ako tych blbeckov co sa na to hraju..
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

ja slovenský, ale dá sa aj iný. ešte by som tam ale pridal francúzsky ktorý je v poslednej dobe celkom rozšírený a nemáš ho tam. a navyše je zle že sa nedá zahlasovať za dva
MisguidedAngel
Star
Star

Príspevok od používateľa MisguidedAngel »

Ako tu nejde len o farbu pleti. Ja si radšej vypočujem názor slováka ako 50centa ktorý repuje o tom ze si kupi boty za 7000$ , Hamburger za 400$, milkshake za 75$,, ze sa tam rozvaza na maserati za 1.5m$... este vsade tam musi mat cenovky..
Curtis Jackson
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Curtis Jackson »

gggggg-unit
matus121
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matus121 »

mne sa paci anglicky/americky :)
The Devil
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa The Devil »

Commander napísal:mne sa paci anglicky/americky :)
Aj mne. A hlavne taký, čo je bohatý na basy. :smt020
frodimir1
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa frodimir1 »

Viete vam pride na rozum ked vidite cernocha ??? JAsne rep a preco ???
Pozerate moc telku ja uznavam ameriku najmäa WU(teda najmä method) ale vies o com repuje ludacris ???? Je to n3gr!k a ??? a nic viac jeho rep stoji za p!cu teda jeho flow je na ko****+ no hlas ma dobry a to nevie vyuzit, pritom ma lowa a lowa, no je to jedno americky rep je uplne nieco ine ako slovensky, teda ako europsky, vsak sa pozri francuzi cista pecka, francuzsky som sa ucil, ale p!cu z nej viem hej, ale ked uz si to vezmem nemci maju podobny styl ako slovaci cesi a rusy, teda ja som si to vsimol na hocicom inom, teda rep, ktory by sme mali tvorit, by mal byt o zivote, mal by to byt dennikom repera a nie blbe vymysli, co vznikli v neakej tej zhulenej mysli, tak laskavo nech to vsetci pochopia !!! Mam rad ameriku, preco nie ale ta ich kultura a zivot stoji za nic !!! A zivot v afrike ludia chudaci, nevravim, ze si 50 cent neprezil vela za zivot, ale to co on prezil za par rokov, prezivaju v afrike ludia cely zivot, nevravim, ze ich rodiny predavaju drogy, ale viem Vam povedat, ze tyyy ludia v afrike keby dostali aspon 1/2 majetku vsetkych americkych hviezd, by pochopili aspon to, co znamena byvat v dome co ma splachovaci zachod, vodovodne potrubie a cistu studenu a teplu vodu, nehovorim za ziadnu organizaciu ani za nikoho ineho, ale hovorim sam za seba pre mna za mna sa postavte za za nazor niekoho ineho, ale ja mam pravdu, aspon pravdu, ktoru som si sam vymyslel, ale ktora je faktom a neda sa to vymazat ziadnym pretaktom si pretaktujte hlavy ....a cisty chov r3sp3ct.... kde bolo tam bolo zil raz maly jano dostal sa do finale, islo to vsetko samo :D ..... MIER ludia a to nie len zo srandy ale preto, ze ho chce vela ludiii co im vojna, ci neake tie atentaty vzali neakeho znameho, ci pripadne majetok, alebo poznacili ich zdravie !!!!
Takze :::M:::I:::E:::R:::
frodimir1
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

mysliste si, ze by som dokazal napisat takuto pravdu keby som bol sfetovany, to asi nie prosim a ak neviete ludia nic o hip hopovej kulture, teda ani o jeho jednom elemente(myslimrap, djing, breakdance, grafity) je zbytocne, aby som sa tu zapodieval vasimi sprostymi nazormi na to, ze ked clovek nieco pi*e po polnoci je sfetovany ??? NIe moji mily teda ja zijem cely tivt, a nechcem prespat 1/3 zivota !!! Ak tomu chapete !!!
Na vase nazory serem a co mi zivot dava to si od neho beriem...tomexx diki za podporu !!!!
matus121
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

The Devil napísal:Aj mne. A hlavne taký, čo je bohatý na basy. :smt020
no hej,tento je najlepsi,ma nieco v sebe,take , co neviem opisat
MisguidedAngel
Star
Star

Jo, rep má okrem iného vystihovať život. Slovenský rep by mal vystihovať život na Slovensku. Americký v amerike. Preto by nám mal byť slovenský rep bližší. Svojimi názormi, postojmi a skutočnosťami. Preto mám rád veci od A.M.O., Drvivej Menšiny, Čistého, Veca... Vyjadrujú názor a ten ma predovšetkým zaujíma. Keď si pustím niake vecičky od Fiftiho, Lloyda Banksa, Ludacrisa, Twistu a pod. tak preto, že ma zaujme flow, podmaz atď. Ale nie kôli tomu o čom repujú.

btw: poväčšine suhlasim s frodimirom
Fortune
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fortune »

Rap nemam rad, este zvladnem tak Outkast lebo je to dakedy vtipne, ale taky americky rap je hnus a najma ak este zhliadnem klip + taky Kontrafakt v nejakom klipe ako ukazuju kolko maju prachov, zeny, 350 aut, kamaratov "vyhulene hlavy" no odpad... :roll:
MisguidedAngel
Star
Star

Hej ale to neber ako kompletný profil hudby zvanej rep, príp. kultúry hip-hop.
frodimir1
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Jasne ludia vacsinou, rep a celu hip hopovu kulturu posudzuju len podla toho co vidia na MTV, v Deke na music boxe, sorka za reklamu, alebo, ze niekto v televiznych novinach povie, ze reper zastrlil svoju mamu, pripadne neviem co, vykradol banku, je to len mala hrstka ludi, ktora zije len z toho, z coho moze, teda reperi na ulici nemaju sa ako uzivit, kradnu a tak vsak aj iny ludia kradnu a pri tom maju domov, teda par slove este k niecomu, ze mali by ste ludia zazit ulicu a zivot len na ulici a vedeli by ste o com reperi hovoria v textoch, ale nielen o ulici, ale aj o tom co sa v zivote vyskytlo, prihodilo, kto koho zabil, kto ako pomohl k mieru, totiz zivot nieje len o vojnach a tak....
A este nieco k vzniku repu, su dve verzie, jednou je to, ze cernosi, teda otroci si spievali pri pracach a z toho sa casom vyvinul rep a druha verzia je vznik uz v dobach shaolineov !!! proste je to hudba, co ma davne korene ....
MIER
MisguidedAngel
Star
Star

No jo, kuknite si 8mile (eminem) alebo Get rich or die tryin' (50cent). malo by sa to opierať o autentické udalosti zo života.
A čo sa týka vzniku repu, čeknite

Kód: Vybrať všetko

http://www.zdruzenie.info/index.php?id=1092
frodimir1
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

jasne som to cital !!!
Je to tam dobre rozobrate mala by sa tu rozvinut tema celkovo 4 elementy !!!
Takto o repe to nieje zle, ale tam sa to moze este lespie diskutovat na temu....
a zakladatel je DJ Kool Hertz v 70. rokoch, teda vtedy sa hovori prvykrat o hudbe ako repe !!!
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Aryan Angel napísal:Co je tam take super, to co nechapem, to "zmyselneee"......... :)
To co nema skoro ziadna hudba a 99% rapu to ma - zmyselne texty, kt. o niecom hovoria.
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

Slovensky a par skupiniek v amerike :)
matus121
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

p4ra napísal:KF je velmi dobri. Vy tam vidite len tie slovak k***t, p**a i a podobne, ale o tom to nie je.
no to mas pravdu,ale ked toto je na tom najvyraznejsie :(
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Commander napísal:no to mas pravdu,ale ked toto je na tom najvyraznejsie :(
Ja tomu rozumiem, ale to je ich flow, na tom si stavaju a ako je vidiet, ludia im to zeru. Keby aj vsetci rapperi boli rovnaki, nebolo by to ono. Ja si ich preto cenim a vazim, lebo idu stale svoje..
MisguidedAngel
Star
Star

Presne toto ma najviac štve. Ľudia vidia klip Kontrafaktu, ich štýl a automaticky škatuľkujú rep do nadávok a pod. To je ich štýl, ľudom sa páči, aj keď väčšinou sú to 14 babenky, ktoré zároveň počúvajú komerčné sra*ky ako Lobo, Superstarovski tpackovia a pod. Zoberte si iné kapely - A.M.O., Drvivá Menšina, prípadne MC's ako Vec, Cisty atd. Každý text je o niečom, niečo nám hovorí, názor alebo tak...

Rep nie je hudba? Ver že je.
Robiť rep nie je až také jednoduché. Robiť podmazy tiež nie. Musí to mať šmrnc, musí to do seba zapadať, treba to vedieť. Aj lyrika, všetko to má mať zmysel, možno aj vtip. Je to proste umenie ako každé iné a kto si to nemyslí, tak to je len a len jeho mínus.
Napísať odpoveď