radsej si pustim negrov ako 2paca ako tych blbeckov co sa na to hraju..
Hip-Hop - všeobecne
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
MisguidedAngel
Star
-
Curtis Jackson
Expert
-
frodimir1
Star
Viete vam pride na rozum ked vidite cernocha ??? JAsne rep a preco ???
Pozerate moc telku ja uznavam ameriku najmäa WU(teda najmä method) ale vies o com repuje ludacris ???? Je to n3gr!k a ??? a nic viac jeho rep stoji za p!cu teda jeho flow je na ko****+ no hlas ma dobry a to nevie vyuzit, pritom ma lowa a lowa, no je to jedno americky rep je uplne nieco ine ako slovensky, teda ako europsky, vsak sa pozri francuzi cista pecka, francuzsky som sa ucil, ale p!cu z nej viem hej, ale ked uz si to vezmem nemci maju podobny styl ako slovaci cesi a rusy, teda ja som si to vsimol na hocicom inom, teda rep, ktory by sme mali tvorit, by mal byt o zivote, mal by to byt dennikom repera a nie blbe vymysli, co vznikli v neakej tej zhulenej mysli, tak laskavo nech to vsetci pochopia !!! Mam rad ameriku, preco nie ale ta ich kultura a zivot stoji za nic !!! A zivot v afrike ludia chudaci, nevravim, ze si 50 cent neprezil vela za zivot, ale to co on prezil za par rokov, prezivaju v afrike ludia cely zivot, nevravim, ze ich rodiny predavaju drogy, ale viem Vam povedat, ze tyyy ludia v afrike keby dostali aspon 1/2 majetku vsetkych americkych hviezd, by pochopili aspon to, co znamena byvat v dome co ma splachovaci zachod, vodovodne potrubie a cistu studenu a teplu vodu, nehovorim za ziadnu organizaciu ani za nikoho ineho, ale hovorim sam za seba pre mna za mna sa postavte za za nazor niekoho ineho, ale ja mam pravdu, aspon pravdu, ktoru som si sam vymyslel, ale ktora je faktom a neda sa to vymazat ziadnym pretaktom si pretaktujte hlavy ....a cisty chov r3sp3ct.... kde bolo tam bolo zil raz maly jano dostal sa do finale, islo to vsetko samo
..... MIER ludia a to nie len zo srandy ale preto, ze ho chce vela ludiii co im vojna, ci neake tie atentaty vzali neakeho znameho, ci pripadne majetok, alebo poznacili ich zdravie !!!!
Takze :::M:::I:::E:::R:::
Pozerate moc telku ja uznavam ameriku najmäa WU(teda najmä method) ale vies o com repuje ludacris ???? Je to n3gr!k a ??? a nic viac jeho rep stoji za p!cu teda jeho flow je na ko****+ no hlas ma dobry a to nevie vyuzit, pritom ma lowa a lowa, no je to jedno americky rep je uplne nieco ine ako slovensky, teda ako europsky, vsak sa pozri francuzi cista pecka, francuzsky som sa ucil, ale p!cu z nej viem hej, ale ked uz si to vezmem nemci maju podobny styl ako slovaci cesi a rusy, teda ja som si to vsimol na hocicom inom, teda rep, ktory by sme mali tvorit, by mal byt o zivote, mal by to byt dennikom repera a nie blbe vymysli, co vznikli v neakej tej zhulenej mysli, tak laskavo nech to vsetci pochopia !!! Mam rad ameriku, preco nie ale ta ich kultura a zivot stoji za nic !!! A zivot v afrike ludia chudaci, nevravim, ze si 50 cent neprezil vela za zivot, ale to co on prezil za par rokov, prezivaju v afrike ludia cely zivot, nevravim, ze ich rodiny predavaju drogy, ale viem Vam povedat, ze tyyy ludia v afrike keby dostali aspon 1/2 majetku vsetkych americkych hviezd, by pochopili aspon to, co znamena byvat v dome co ma splachovaci zachod, vodovodne potrubie a cistu studenu a teplu vodu, nehovorim za ziadnu organizaciu ani za nikoho ineho, ale hovorim sam za seba pre mna za mna sa postavte za za nazor niekoho ineho, ale ja mam pravdu, aspon pravdu, ktoru som si sam vymyslel, ale ktora je faktom a neda sa to vymazat ziadnym pretaktom si pretaktujte hlavy ....a cisty chov r3sp3ct.... kde bolo tam bolo zil raz maly jano dostal sa do finale, islo to vsetko samo
Takze :::M:::I:::E:::R:::
-
frodimir1
Star
mysliste si, ze by som dokazal napisat takuto pravdu keby som bol sfetovany, to asi nie prosim a ak neviete ludia nic o hip hopovej kulture, teda ani o jeho jednom elemente(myslimrap, djing, breakdance, grafity) je zbytocne, aby som sa tu zapodieval vasimi sprostymi nazormi na to, ze ked clovek nieco pi*e po polnoci je sfetovany ??? NIe moji mily teda ja zijem cely tivt, a nechcem prespat 1/3 zivota !!! Ak tomu chapete !!!
Na vase nazory serem a co mi zivot dava to si od neho beriem...tomexx diki za podporu !!!!
Na vase nazory serem a co mi zivot dava to si od neho beriem...tomexx diki za podporu !!!!
-
MisguidedAngel
Star
Jo, rep má okrem iného vystihovať život. Slovenský rep by mal vystihovať život na Slovensku. Americký v amerike. Preto by nám mal byť slovenský rep bližší. Svojimi názormi, postojmi a skutočnosťami. Preto mám rád veci od A.M.O., Drvivej Menšiny, Čistého, Veca... Vyjadrujú názor a ten ma predovšetkým zaujíma. Keď si pustím niake vecičky od Fiftiho, Lloyda Banksa, Ludacrisa, Twistu a pod. tak preto, že ma zaujme flow, podmaz atď. Ale nie kôli tomu o čom repujú.
btw: poväčšine suhlasim s frodimirom
btw: poväčšine suhlasim s frodimirom
-
MisguidedAngel
Star
-
frodimir1
Star
Jasne ludia vacsinou, rep a celu hip hopovu kulturu posudzuju len podla toho co vidia na MTV, v Deke na music boxe, sorka za reklamu, alebo, ze niekto v televiznych novinach povie, ze reper zastrlil svoju mamu, pripadne neviem co, vykradol banku, je to len mala hrstka ludi, ktora zije len z toho, z coho moze, teda reperi na ulici nemaju sa ako uzivit, kradnu a tak vsak aj iny ludia kradnu a pri tom maju domov, teda par slove este k niecomu, ze mali by ste ludia zazit ulicu a zivot len na ulici a vedeli by ste o com reperi hovoria v textoch, ale nielen o ulici, ale aj o tom co sa v zivote vyskytlo, prihodilo, kto koho zabil, kto ako pomohl k mieru, totiz zivot nieje len o vojnach a tak....
A este nieco k vzniku repu, su dve verzie, jednou je to, ze cernosi, teda otroci si spievali pri pracach a z toho sa casom vyvinul rep a druha verzia je vznik uz v dobach shaolineov !!! proste je to hudba, co ma davne korene ....
MIER
A este nieco k vzniku repu, su dve verzie, jednou je to, ze cernosi, teda otroci si spievali pri pracach a z toho sa casom vyvinul rep a druha verzia je vznik uz v dobach shaolineov !!! proste je to hudba, co ma davne korene ....
MIER
-
MisguidedAngel
Star
No jo, kuknite si 8mile (eminem) alebo Get rich or die tryin' (50cent). malo by sa to opierať o autentické udalosti zo života.
A čo sa týka vzniku repu, čeknite
A čo sa týka vzniku repu, čeknite
Kód: Vybrať všetko
http://www.zdruzenie.info/index.php?id=1092-
MisguidedAngel
Star
Presne toto ma najviac štve. Ľudia vidia klip Kontrafaktu, ich štýl a automaticky škatuľkujú rep do nadávok a pod. To je ich štýl, ľudom sa páči, aj keď väčšinou sú to 14 babenky, ktoré zároveň počúvajú komerčné sra*ky ako Lobo, Superstarovski tpackovia a pod. Zoberte si iné kapely - A.M.O., Drvivá Menšina, prípadne MC's ako Vec, Cisty atd. Každý text je o niečom, niečo nám hovorí, názor alebo tak...
Rep nie je hudba? Ver že je.
Robiť rep nie je až také jednoduché. Robiť podmazy tiež nie. Musí to mať šmrnc, musí to do seba zapadať, treba to vedieť. Aj lyrika, všetko to má mať zmysel, možno aj vtip. Je to proste umenie ako každé iné a kto si to nemyslí, tak to je len a len jeho mínus.
Rep nie je hudba? Ver že je.
Robiť rep nie je až také jednoduché. Robiť podmazy tiež nie. Musí to mať šmrnc, musí to do seba zapadať, treba to vedieť. Aj lyrika, všetko to má mať zmysel, možno aj vtip. Je to proste umenie ako každé iné a kto si to nemyslí, tak to je len a len jeho mínus.