Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
ja chodim do fitka 3 rok. do teraz som chodil len tak ze som nemal co robit a chcel som mat ako taku kondicku a dako lepsie vyzeret. no teraz som slapal 2 mesiace totalk tvrdy trening. vsade som mal taku vahu, aby som spravil 6 - 4 opakovani a mal som 6 serii. bral som susene bielka pred a po treningu a pred spanim tvaroh. jedol som tak, aby som mal dennde aspon 200g bielkovin a vysledok? celkom slusny. len na prsa som siel za 2 mesiace o 10kg hore a vahovo som pribral 5kg. teraz mam 2 - 3 tyzdne pauzu nech si klby oddychnu a potom pojdem zas
v tom pripade z teba nic nebude. lahke treningy su len na odreagovanie a na formovanie a tazke na objem. a co mozes formovat ked nemas objem ??? 2 mesiace tvrdeho treningu, potom tyzden jemneho a nakoniec 2 - 3 tyzdne pauzy. toto zopakovat 2 - 3 krat a potom mozes formovatBehemoth napísal:tak to máš tréning na objem ... ale je dobré striedať tréningy jeden ľahší a druhý tažší týždeň ...
-
Behemoth
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
koľko ľudí toľko názorov nemôžem ti tvoj názor vyvrátiť v určitom zmysle máš pravdu ale tak isto aj ja. Záleží koľko ľudí ti povie to a ono ... a koľko vecí sa o tom dozvieš na každého človeka zaberá niečo iné niekto môže cvičiť ako drak a nenabere ani prd niekto môže ísť 2 krát do posilky za týždeň a vyzerá ako rambo = genetika ....drakeman napísal:v tom pripade z teba nic nebude. lahke treningy su len na odreagovanie a na formovanie a tazke na objem. a co mozes formovat ked nemas objem ??? 2 mesiace tvrdeho treningu, potom tyzden jemneho a nakoniec 2 - 3 tyzdne pauzy. toto zopakovat 2 - 3 krat a potom mozes formovat
-
mastermind
VIP
suhlasim mam kamosa ma 60kg a 175cm na prsia vytlaci 70kg, ale absolutne to na nom nevidiet je vychrtnuty ako smrtka a ani pribrat nevie a to uz bral b12 a aj mu pichali nejaku latku od, ktorej by mal pribrat, ale nic.Behemoth napísal:koľko ľudí toľko názorov nemôžem ti tvoj názor vyvrátiť v určitom zmysle máš pravdu ale tak isto aj ja. Záleží koľko ľudí ti povie to a ono ... a koľko vecí sa o tom dozvieš na každého človeka zaberá niečo iné niekto môže cvičiť ako drak a nenabere ani prd niekto môže ísť 2 krát do posilky za týždeň a vyzerá ako rambo = genetika ....
a na mne a mojom sparing partnerovi je vidiet ze uz par mesiacov cvicime (75kg 183cm)
-
Behemoth
Light Star
nieje to len o tréningu ale aj o strave .. denne musíš prijať 2g bielkovín na 1 kg tvojej hmotnosti a papať len také veci kde je čo najmenej tuku a veľa spať aby sa ti svaly zregenerovali .... ja som teraz začal poriadne jesť ako sa má uvidím ako to pôjde ale dávam do toho poriadnu nádej tuniak ryža kuracie prsia bravčové mäso musli jogurty .. to všetko som jedával aj pred tým ale teraz sa snažím jesť len veci v ktorých je najviac proteinov a sacharidov a čo najmenej tukovdrakeman napísal:pokial som cvicil lahko a pripadne aj striedavo, velky vysledok som na sebe nevidel. ale zatieto 2mesiace fakt tvrdeho treningu objdem aj sila
-
matus121
Light Professional
Re: Posilovanie
na cvicenie a priberanie hmoty musis ist pomaly.Pomaly zvysovat zataz a tak.Ked to, nedajboze, prezenies tak ti to urcite neprinesie ucinok,skor naopak, budes mat problem v buducnosti so svalmipom napísal:mozete dat nejake tipy? posiloval som dozadu asi 3 roky kazdy rok max 3mesiace. tento rok zas posilujem uz som v 4tom mesiaci. potreboval by som nejake dobre tipy v cviceni aby som sa do toho viac obul a neprestal s tym. tento rok som sa dost znicil(vela praty a chlastu) musel som zacat cvicit s 50kg na prsa a teraz som este len na 65kg a maximalne vytlacim raz 75kg
poradte ako cvicite VY! plz
tu je jedna dost dobra strankaKód: Vybrať všetko
http://www.eas.com/training/animations.asp
POSILOVANIE
JA SOM ZACAL ASI PRED MESIACOM A UZ DVIHAM OKOLO TICH 65 KILOU KAMOS MI PORADIL ZE MAM JEST PREVAZNE BIELKOVINY,NIC MASNE A TAK, A ZE MAM PIT BIELKO Z VAJICKA-A TO JE DOST NECHUTNE
Posilovat ci neposilovat? hm... podla toho, kto a co od toho ocakava. Mozes sa nadrapovat v posilke 7 dni v tyzdni, 24 hodin denne, ale ked na to tvoj organizmus nema, budes stale trieskou. Mam kamosa, ktory zral kreatin a ine veci tomu podobne na kila, cvicil vazne poctivo, ale keby ma nakaka a fuknem mu tak by som ho rozlamal jak keksHolubar napísal:Ked som robil 30 klikov,vyzeral som jak trieska
-
Holubar
Darca
No to teda je o inom. Ja necvicim preto,aby som niekoho lamal, popravde som este vaznejsiu bitku nezazil,ani nechcem...ale to je jedno. Doba klikov bola asi pred 2-3 rokmi,od stvrtaku na gympli chodim do posilky, co boli v septembri uz 2 roky. Nemozem sice povedat, ze to bolo obdobie super poctiveho drenia,zaciatky neboli lahke, mal som aj vypadky,ale za to obdobie som nabral 10kg a ked si spomeniem na moje zufalstvo pri priberani spred tohto obdobia,tak som tomu docela rad. Som dost vyrazny ektomorf (viac o tomto deleni najdes napr tu: http://www.fitnesscentra.cz/trenink1_3.php )
Svaly mi zrovna ako z vody nerastu,ale zato sa viem z kazdeho noveho prirastku tesit. Posilovnu som si velmi oblubil, v sucasnosti je to asi moja jedina sportova cinnost. Dovolila mi spoznat moje telo, dodala mi sebavedomie, citim sa o hodne lepsie...
Takze posilovat ci nie?Jednoznacne ano.To je asi jediny sposob,ktory poznam,co mi dovoli bojovat s genetikou a ja jej to este ukazem
Svaly mi zrovna ako z vody nerastu,ale zato sa viem z kazdeho noveho prirastku tesit. Posilovnu som si velmi oblubil, v sucasnosti je to asi moja jedina sportova cinnost. Dovolila mi spoznat moje telo, dodala mi sebavedomie, citim sa o hodne lepsie...
Takze posilovat ci nie?Jednoznacne ano.To je asi jediny sposob,ktory poznam,co mi dovoli bojovat s genetikou a ja jej to este ukazem
posilovat/posilňovat... rozhodne ano, je to super na telo a aj psychicky to dost pomaha, ja osobne cvicim radsej so svojim telom ako s cinkami, predsalen pattrim medzi tych co si radsej daju naraz 50 klikov nasiroko na pastiach ako 10x s 50kg na benchi... tvaruje to prsia skoro rovnako. co sa tyka bicepsu/tricepsu, radsej sa zavesim na hrazdu ako pouzivat cinky, ale toto je vsetko individualne, povacsine sa tvrdi,ze s cinkami naberes objem a s vlastnym telom skor vyrysujes svalstvo, neviem co je natom pravdy... ja osobne cvicim takto...
PONDELOK - doma - kliky,brucho,drepy,lytka...
UTOROK - trening - aikido
STREDA - posilka - ruky,chrbat,nohy
STVRTOK - trening - aikido
PIATOK - posilka
SOBOTA - doma, ale iba brucho a potom na plavaren(1500-2000m)
NEDELA - oddych alebo lahky trening komplexne
od septembra som takymto stylom zhodil asi 9kg(mam 67kg,177cm) a pomerne dobre som nabral svalstvo,ktore sa samo od seba zacina pomerne pekne rysovat...
samozrejme som vysadil sladke,slane,mastne jedla, bublinkave napoje a aj alkohol iba prilezitostne.. a mozem povedat iba tolko,ze to je aj dost o psychike, ak si veris, dokazes toho vela, nemusis zrat kreatin ako neviem... iba ti to napumpuje do svalstva vodu a doda energiu, ale ked to prestanes brat, nikdy nevies co sa s tebou stane.. prinajlepsom iba unava a ochabnutie svalstva....
TRENOVAT CISTO A POCTIVO
PONDELOK - doma - kliky,brucho,drepy,lytka...
UTOROK - trening - aikido
STREDA - posilka - ruky,chrbat,nohy
STVRTOK - trening - aikido
PIATOK - posilka
SOBOTA - doma, ale iba brucho a potom na plavaren(1500-2000m)
NEDELA - oddych alebo lahky trening komplexne
od septembra som takymto stylom zhodil asi 9kg(mam 67kg,177cm) a pomerne dobre som nabral svalstvo,ktore sa samo od seba zacina pomerne pekne rysovat...
samozrejme som vysadil sladke,slane,mastne jedla, bublinkave napoje a aj alkohol iba prilezitostne.. a mozem povedat iba tolko,ze to je aj dost o psychike, ak si veris, dokazes toho vela, nemusis zrat kreatin ako neviem... iba ti to napumpuje do svalstva vodu a doda energiu, ale ked to prestanes brat, nikdy nevies co sa s tebou stane.. prinajlepsom iba unava a ochabnutie svalstva....
TRENOVAT CISTO A POCTIVO
-
Holubar
Darca
Kreatin je fajn, mam s nim len dobre skusenosti, kazdy cyklus mi da okolo 2kg,ktore mi pri spravnej zivotosprave po vysadeni aj ostanu.Akurat sa trochu zmensi objem, kedze uz nieje vo svaloch tolko zadrzanej vody,ale hmotnost aj sila vacsinou ostavaju. Samozrejme ked s vysadenim kreatinu neprestane clovek zaroven aj jest a cvicit.
A to o cviceni bez ciniek:je to urcite lepsie ako nic,ale asi by ma nebavili drepy,keby som na chrbte nemal ziadne zelezo a vseobecne cviky, ktore su skor na vydrz svalov ako na objem a silu
A to o cviceni bez ciniek:je to urcite lepsie ako nic,ale asi by ma nebavili drepy,keby som na chrbte nemal ziadne zelezo a vseobecne cviky, ktore su skor na vydrz svalov ako na objem a silu