toxi napísal:Kedze poznam Atreya tak viem ze ziadny mix pult nema a este asi ho mat ani dlho nebude. Tak potom kde inde by chcel hudbu robit on ako v pc. Fruity loops ma as tak netrapi ja sa skor zameriavam na grafiku, ale par samplov dokazem aj ja nahadzat aby to davalo rytmus. Co sa tyka textov tak tie sa daju skombinovat s duchaplnejsou hudbou ako je ta rapova. Mozno ze niekde existuju aj duchaplne texty, ale ja som vela takych nepocul. A keby si cital trocha vyssie tak som tam pisal ze mne sa skor paci zlozitejsia hudba a ked je k tomu aj duchaplny text tak je to len lepsie. Podla mna rap nie je pre mna natolko zaujimavy aby som ho pocuval. Ale len posuvajte svet s komercnymi rapermi do pr(dele)edu.
Fruity Loops? Keď už na compe tak Reason a pod. To, že to dáva rytmus nie je žiadna výhra, to je to najmenej, to dokáže aj cvičená opica.
To, že si mal šťastie na neduchaplne texty, za to ja nemôžem. V textoch sa rozoberajú všemožné témy. Nie všetko je kontrafakt. Ak ti rep nie je zaujimavy, tak ho jednoducho nepocuvaj. Nikto tu nikoho do nicoho nenuti. A poviem ti, radšej rep, než väčšina nezmyselných komerčákov, čo robia hudbu výlučne PRE PENIAZE a nie pre ľudí. Lebo tí nevedia ani čo spievajú, prečo spievajú, im ide len o zisk a predajnosť. Ak sa ľudom budú páčiť texty o prdení, tak budu spievať o prdení len preto, že je to teraz v móde.
toxi napísal:pre mna hip-hop nema zmysel, ale ako chces ket sa ti to paci tak ti to neberiem ale podla mna to nie je hudba ale iba rytmus.
Ale Atry ty aj tak nemas pravdu
Ako mozes o niekom povedat ze proste nema pravdu. To mozem povedat aj ja o tebe, to nie je diskusia na urovni taketo veci hovorit.