USA

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
fuCKYou
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fuCKYou »

chlapci a potencionalni chlapci pocuvajte ma ...

kazda krajina ma svoje + a ma aj svoje - tak si nemusite skakat po hlavach koli tomu kto kde byva, co je a aky ma narod ... neni to jedno? ludia su ludia ... niekomu bolo za "komacov" dobre a niekomu ani nie tak uz si dajte pohov a diskutujte ako normalny ludia ...

Csajka a aby som nezabudol ... ty nikdy nebudes repovat ako ja ... a vis preco? Lebo mi zavidis

OnTopic4Csajka: A co ked som spomenul norsko ... mam to teraz upravit? a mianus nema 4 rodiny .. ma viac ludi ako BA ... tak ak nevies geografiu tak si najdi inaksi sposob ako sa dat vysmiat :)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Nevermind > o geografii ide poucovat clovek co byva v Norsku a povie mi ze najseverjnejsie mesto je Lillehammer? :-)

Co sa tyka rypania do inych krajin. Mas pocit ze by mal niekto potrebu rypat do Ameriky, nebyt Lesovych cielenych provokaterskych prispevkov? Alebo si mame nechat "skakat" po hlave ako dve storocia dozadu (hodne obrazne povedane)
fuCKYou
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fuCKYou »

t0m4s3 napísal:Nevermind > o geografii ide poucovat clovek co byva v Norsku a povie mi ze najseverjnejsie mesto je Lillehammer? :-)
No co , sekol som sa .... ani si nevies predstavit kolko ...hammer-ov/hammer... mame .. a to nielen mesta ale aj tie mensie veci :? a uz som vysvetlil preco ... ok ... mesto ktore je najsevernejsie je Hammerfest :P si spokojny? clovek robi chyby a zato nemusis vytahovat mesiac stare veci :? dakujem
Csajka
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Csajka »

^Nevermind napísal:No co , sekol som sa .... ani si nevies predstavit kolko ...hammer-ov/hammer... mame .. a to nielen mesta ale aj tie mensie veci :? a uz som vysvetlil preco ... ok ... mesto ktore je najsevernejsie je Hammerfest :P si spokojny? clovek robi chyby a zato nemusis vytahovat mesiac stare veci :? dakujem
AAAAaaaaaaaaaa......... Odpadnem
tak clovek sa snazi setret mna, a miesto toho bol sam setrety.
niesom skodoradostny clovek, a ked mozem, tak dobtym ludom zdy pomozem, ale teraz som taaaaaky raaad
LLLIILLLEEHhhAAAAAaaaaaaammmmEEErrrrrrrrr
Odpadnem
a ja byvam potom v najjuznejsom ceskom meste KRUSOVICE hehe
--najjuznejsie preto, lebo juh je dole, a na dlazke po 11 krusoviciach som v podstate na juhu.
a co sa tyka tvojho rapu,
tak ma nes3re co ty davas, ked sa s bimbaskom na zachodiku :smt022 hravas, pred skolkou cele dni stavas, male dievcatka omacavas . :!:
ale aj ta k rap nemam rad, ale basne, a poeta, to je moem jak pre gamblera stroje. :aasmile5:
kurna nehaj tak. nerymujem....nemozem....nejde mi.....vieeem. nevrav mi
//mastermind: prispevok upraveny.to musis za kazdym napisanym riadkom 2 volne vynechat? ved sa to neda citat
Hawkey
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Hawkey »

t0m4s3 napísal: zaujimave ze taketo veci sa deju len v Amerike nie? Skazeny narod.. nehovoriac o pocte vrazd strelnou zbranou, sa tam vystrielajte ako opice..

vazne, sa pozri ako je to v takej Brazilii. tam je 17 milionov strelnych zbrani, sak tam kazdu chvilu niekoho zabiju strelnou zbranou. cital som, ze vela ludi ich ma na sebeobranu. :!:
Csajka
Light Expert
Light Expert

Hawkey napísal:t0m4s3 napísal: zaujimave ze taketo veci sa deju len v Amerike nie? Skazeny narod.. nehovoriac o pocte vrazd strelnou zbranou, sa tam vystrielajte ako opice..

vazne, sa pozri ako je to v takej Brazilii. tam je 17 milionov strelnych zbrani, sak tam kazdu chvilu niekoho zabiju strelnou zbranou. cital som, ze vela ludi ich ma na sebeobranu. :!:
pocopitelne na sebaobranu
---Babicka,preco ste ma napadli tou kabelkou ked som si chcel pozicat par $ ???
teraz sa musim branit.
---ujo, ale ja som ju nechcel zastrelit naozaj.... ujo, preco idete ku mne tak rychlo... uja, ja sa musim branit....UJOOOOOOOOoooo...... :smt068
Hawkey
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Hawkey »

Rubiki napísal:USA jasne vedie v zabiti strelnymi zbranami, cize tych zbrani tam je dostatok!

K teme zbrani a USA vam vrele doporucujem dokument "Bowling for Colombine". Je to od americkeho rezisera ktory natocil aj slavny Farenheit 9/11.
Farenheit 9/11 je film plny klamstiev
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Hawkey napísal:Farenheit 9/11 je film plny klamstiev
Konkretne akych? "Klamstiev" o zjavnom prehliadani jasnych signalov o chystajucom sa utoku, o kontaktoch Bushovcov so saudskoarabskou oligarchiou, o svedeckych vypovediach z vojny v Iraku, o nahlas vyslovenej otazke, koho by zaujimal Irak, keby tam nebolo druhe najvacsie nalezisko ropy na svete atd.? Tento dokument mozno je tendencny, no plny klamstiev? Dokument "plny klamstiev" by len tazko mohol ziskat na MFF v Cannes Zlatu palmu za najlepsi film roka.
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

Bush je hajzel a obcania Ameriky za to nemozu... som pozeral Fahrenheita 9/11 poriadne davno. Jasne Bush je blby, vymyslel si dovod vojny a zautocil na Irak i ked sa tam nenasli ziadne "zbrane hromadneho nicenia"

1. rodina bushova podporovala usama bina ladina (teraz Al-kajda)
2. Utok na New York bol zfalsovany a zfilmovany
3. Takisto aj na Pentagon a biely dom to bol fasa blbost...
4. Utok na Irak bol politicko-blby dovod : ropa a moc
5. Uz si pomaly myslim, ze pojdu aj na Iran ... nabuduce to bude India?
Rubiki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Rubiki »

Ano a ty to samozrejme nevies dokazat, pozname.....
Curtis Jackson
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Curtis Jackson »

no podla mna je usa najlepsia country na svete.sice Bush je fakt debil ale čo už.A ten text na začiatku to je fakt huste
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

8_ocny zasran, tak toto je uz sila...
Osemročný americký chlapec strieľal v detskej družine na sedemročné dievča.

WASHINGTON - Osemročný chlapec spôsobil v utorok strelou z pištole zranenia sedemročnému dievčaťu, ktoré predtým chcel okradnúť v areáli detskej družiny mesta Germantown. Píšu o tom dnešné noviny Washington Post.

V súvislosti s incidentom zadržala americká polícia viackrát trestaného otca za to, že dostatočne neskryl pištoľ pred svojím dieťaťom, ktoré sa v minulosti raz už objavilo v škole so strelnou zbraňou.

Príslušníci bezpečnostných síl si najprv mysleli, že šlo o nešťastný incident, ale v rámci vyšetrovania zistili, že sa nespratný tretiak pred použitím zbrane pokúsil malej druháčke odobrať cenné predmety. Stav atakovaného dievčaťa, zraneného na pravom ramene a prevezeného do nemocnice vo Washingtone, je podľa lekárov uspokojivý.

Zroj: TASR
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

Tomasito, Amici su postrach sveta :roll:
Csajka
Light Expert
Light Expert

Dem0n napísal:Tomasito, Amici su postrach sveta :roll:
TAK JE!!!!!!!!

A na Hiroshimu kazdy zabudol? :nuked: :nuked: :nuked: :nuked: :nuked:
robia bordel de sa objavia.
ale su to zabavny ludia.

minule tu jeden taky bol u nas na hudobnej akcii, a nerobilo problem ist okkolo neho a p/covat do nho ked sa pri tom clovek tvaril milo, tak sa amik usmieval.
bolo mi ho luto, ale masl sa ucit po SLOVENSKY :aasmile27:
--a este jeden starsi vtip----dufam ze neporusujem ziadne pravidlo, lebo ak hej, tak ho neuverejnite, alebo respektyve zmazte---
NOVINAR sa pyta Steewieho Wondera
---Steevie... nebvadi vam ze ste slepY?
---NIE! aspon ze niesom neger :hehe:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Dem0n napísal:Tomasito, Amici su postrach sveta :roll:
Jasne, zato terorizmus, hladujuci Rusi a vlastne my blbi Europania sme spasa pre svet. :roll:
Csajka
Light Expert
Light Expert

p4ra napísal:Jasne, zato terorizmus, hladujuci Rusi a vlastne my blbi Europania sme spasa pre svet. :roll:
a v amerike nieje terorizmus? a hlad? ablbci?
u nich sa to akurat kombinuje, takze neklamal----POSTRACH SVETA
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Csajka napísal:a v amerike nieje terorizmus? a hlad? ablbci?
u nich sa to akurat kombinuje, takze neklamal----POSTRACH SVETA
Priklad terorizmu v Amerike? (neplet si to s teroristickym utokmi z 11.9.), hlad je vsade a blbci tiez. Ale nehovor o tom, ze USA je postrach sveta, lebo sam nevies, co rozpravas.
Csajka
Light Expert
Light Expert

p4ra napísal:Priklad terorizmu v Amerike? (neplet si to s teroristickym utokmi z 11.9.), hlad je vsade a blbci tiez. Ale nehovor o tom, ze USA je postrach sveta, lebo sam nevies, co rozpravas.
mi ces povedat ze v amerike nieje TERORIZMUS?
terorizmus je sade. aj na nasej skole
AKURAT ze TAM MAJU SETKY PREDOM MENOVANE FAKTORY ZOSKUPENE V DOST HOJNOM POCTE. a nie nemylil som si to s 11 septembrom
niesom idiot---teda aspon taky velky nie
hubertus
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa hubertus »

Dem0n napísal:Bush je hajzel a obcania Ameriky za to nemozu... som pozeral Fahrenheita 9/11 poriadne davno. Jasne Bush je blby, vymyslel si dovod vojny a zautocil na Irak i ked sa tam nenasli ziadne "zbrane hromadneho nicenia"
no bush nic nevymyslel..on moc nemysli.utok na irak a celu politiku vymyslel wolfowitz,perle a rumsfeld...
hmm..lool..tak to nejak podloz..som fakt zvedavy.

k teme>>amerika je podla mna fakt ze super krajina,nevidim dovod nadavat na nu...magori su pri moci vo washingtone..nie vsade v USA..
Csajka
Light Expert
Light Expert

p4ra napísal:To som ja nepovedal, ale si ma rozosmial, fakt. :lol:
je to mozne.
ja som vtipny clovek
na mna sa staci pozret , a uz sa smeje kazdy okolo 8-)
Napísať odpoveď