Policajti
-
mastermind
VIP
-
Curtis Jackson
Expert
- Kontaktovať používateľa:
-
mastermind
VIP
-
Curtis Jackson
Expert
-
MisguidedAngel
Star
No ja si pamatám, ako furt niekoho buzerujú. Ideme s kamarátom, a vidím zaparkované flojdovské auto. Ideme vedľa neho, ono ide pri nás. Potom vystúpia dvaja fízli, a že občianske preukazy. Kukáme čo? A oni že sedí na nás popis - biele tričko a šortky. Tak to overovali či čo a potom sme mohli ísť het.
Sedí na nás popis - LOL to je dobré
-
Nymphested
Zablokovaný
policajti, taxikári, zmrzlinári,... zopár ich poznám, a tiež sa o nich nemôžem vyjadrovať s chválou
ale je jasné, že zo seba robia, riadnych keď majú moc a gun... ale kamošovi sa stalo proste...s vlastnym autom si zaparkoval pred vlastnú garáž a odbehol si, keď sa vrátil, mal tam bločik na 1000,- potom druhý si na ulici umyl svetlá : 1000,- daľší keď dofajčil, odhodil špak so koša a netrafil sa, keď si ho išiel zodvihnuť a hodiť do koša, pán policajt mu vypisoval šek na 100,-
čo už s nimi
čo už s nimi
co sa ti na tom nepaci??? ja by som ich pochvalil ze si robia svoju pracu zodpovedne... ano kludne mohli mat popis a mohli hladat nejakych podobnych trupikov ako je curtis s tymi napadmi hadzat jogurty do aut...[hawkeye] napísal:No ja si pamatám, ako furt niekoho buzerujú. Ideme s kamarátom, a vidím zaparkované flojdovské auto. Ideme vedľa neho, ono ide pri nás. Potom vystúpia dvaja fízli, a že občianske preukazy. Kukáme čo? A oni že sedí na nás popis - biele tričko a šortky. Tak to overovali či čo a potom sme mohli ísť het.
-
Curtis Jackson
Expert
-
Kaldzer
Amateur
nemam ich rad..stalo sa mi zaparkoval som subezne s chodnikom, nebola tam ziadna znacka, jedina chyba len ze to nebolo v smere mojej jazdy(teda po pravej strane)ale po lavej...z toho dovodu ze som viezol moju tetu ktora mala chore baby(1-rocne)straasne plakalo a ona potrebovala ist rychlo po lieky do lekarne..prsalo takze bolo jasne ze zastanem najblizsie pri lekarni...flojdi o 30 sekund boli pri mne ze ako to stojim..vravim dobry uz odchadzame mam tu mamu s chorym dietatom .......pan vodic za 1000..vravim nemam tu tolko...flojd:a kolko tu mate??400...takze za 400 to mate..paradox.predo mnou stali takto este dve auta..ani jedno nemalo papucu....takze suhlas A.C.A.B(cest vynimkam) lebo vtedy ma riadne nasrali..

-
frodimir1
Star
Ked vy nieco spravite, alebo nebodaj prejdete cez prechod ked nemate, su tam zelenaci raz dva ale ked nieco vy potrebujete, kym sa tam doj3buuu v pondelok tak pomaly pridu v nedelu, ja ich nechapem ... Vykradnu vas, nic nevysetria, zatial z mojej skusenosti..... nikdy nic nezistili !!!! Darmo si pozerate NCIS alebo coa viem co, take veci nasi nikdy nebudu mat, sak sa pozrite oni ake veci riesia a nasi nevedia ani zlodeja vypatrat, a ked aj niekoho maju potrebuju vseliake p!coviny... proste ludia by zili rovnako s nimi aj bez nich !!!!
aha, chlapcek trpi kriticizmom, fsetko kritizuje a nic nenavrhne... nic nezmeni... nic... preco? pretoze zatial zrejme prd dokazal a nevie ako to v realnom zivote chodi... preber sa aj ty...frodimir1 napísal:same fotmality formality, hov4diny a ziadne ciny !!!
robia co sa da... nemozes takto hrubo zovseobecnovat, ver ze keby tu niesu, tak by boli vacsie problemy...
rozpravas tak ako keby si v nejakom obchode kupis plesnivy jogurt a vyhlasis vsetko MLIEKO je na <>...