Policajti

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Mate Radi Polišov?

ANO
29
7%
NIE
76
19%
NEZNAŠAM ICH
75
19%
JE MI TO JEDNO
64
16%
ROBIA SVOJU PRACU
147
38%

Celkom hlasov: 391

deblasco
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deblasco »

nestiham sa cudovat kolko je tu odbornikov na policajny zbor!?:shock:
frodimir1
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa frodimir1 »

fuuha no ozval sa ujo, teda fiiizel.... no diki, hej ale co robia preto, aby bol poriadok na ulici ??? prechadzaju sa a nic viac dalsi skoro szbytocnyy ludia v tomto systeeeme !!!
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Hm, akurat vcera som zastal pri hoteli Carlton (par metrov od vjazdu na hotelove parkovisko), kde som mal len vyzdvihnut kamosa, pricom som nikomu nezavadzal. Nestihol som sa po kamosovi ani poriadne obzriet a uz vedla mna zaflekovali fizli, aby som si to isiel odparkovat na parkovisko (okrem hoteloveho parkoviska a plateneho parkoviska pod namestim tam ziadne parkovisko nie je). Ja mu hovorim, ze tu mam len vyzdvihnut znameho a idem dalej a on ze ci som mu rozumel, aby som si to isiel riadne odparkovat. Uplne ma zabil tym, ked uplne od veci zahlasil, ze videl ako som porusil zakazy. Ked som sa ho s usmevom opytal ake zakazy som porusil, nezmohol sa na viac ako mi treti krat pripomenut, aby som si to odparkoval na parkovisko. V tom samozrejme dosiel kamos, sadol do auta a isli sme si po svojom. Jednoducho obycajna buzeracia, kedze nikde nebola znacka zakaz zastavenia. Nechcem hadzat vsetkych fizlov do jedneho vreca, ale podobnych skusenosti mam viac.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

whiteronie
Expert
Expert

A.C.A.B.

Príspevok od používateľa whiteronie »

matus121
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: A.C.A.B.

Príspevok od používateľa matus121 »

whiteronie napísal:A.C.A.B.
http://www.fizli.szm.sk/
... to je dobre :hehe: ,no ale to su len vynimky :wink:
Retsko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Retsko »

Hm... ja mam zatial s policajtmi len dobre a neutralne zazitky... Som rad ze su tu, ved si len robia svoju pracu... Zatial som sa s nimi stale vedel dohodnut, niekolko krat ma uz zastavili...

Ked som bol mensi, v parku sme sedeli, spoluziak dost spity, isli okolo fizli, tak zacal pokrikovat... Mysleli si ze to ja tak ma prisli skontrolovat... Som ich presviedcal ze to nie ja, potom som trochu s<>val spoluziaka...

Vencil som psa, siel som z normalnej "prechadzky" ale nezapol som si ho na voditko. Prisli ku mne ze nech si ho uviazem, ze nema co robit bez voditka, ze tu je to zakazane. Povedali mi presne kam s nim mam chodit, urcili vsetky venciace lokality na sidlisku kde sa ma vencit pes a doriesili to pohovorom... Este skontrolovali znamku psovi a poslali ma prec...

Podobny pripad, kedy som s kamosskou vencil znova v "zakazanom" uzemi a zastavili pri nas, skontrolovali, spravil som sa hlupy, tak som opat mal vysvetlene kam mam chodit vencit a znova to riesili pohovorom...

Siel som s mojou stodvacinou domov a z hlavnej som odbacal na vedlajsiu, odkial chceli vyjst policajti... Mal som pustene stierace, lebo prsalo, vetranie aby sa mi okna nerosili, svetla aby som videl a vyhodil som rychlost pred odbockou... A ako tak vsetko zralo energiu, na smerovku neostala stava a tak som odbocil bez smerovky, hoci som si uvedomoval ze ani raz neblikla... Nasledoval asi 15-min. pohovor s policajtmi, presviedcanie, vysvetlovanie, skusanie vsetkych svetiel,... Chceli mi aj technicak zobrat, 1000,- pokutu dat a dalsie $ by som platil pri vybavovani noveho technicaku... Nakoniec sa to dobrym slovom skoncilo slovnym dohovorom, viacmenej nasrati ma poslali prec kym si to nerozmyslia...

S kazdym sa da dohodnut, len treba chciet...
Curtis Jackson
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Curtis Jackson »

to sme všetci radi ze maš len dobre zažitky ano tešima to :? :D
H5ck2r
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa H5ck2r »

Mne to je uplne jedno..Nech si robia svoju pracu..
MisguidedAngel
Star
Star

Príspevok od používateľa MisguidedAngel »

Ale vlastne keď si tak spomínam, raz sme išli autom a oco si nevšimol stopku lebo tam nebola dlho. No a zastavili nás, a dali nám pokutu pár mizerných šupiek, keď videli, že sa vezieme v Oltcite. Kľudne nám mohli dať aj liter dva, takto sme platili 2-3 stovky. Fotrík si to priznal, a išli sme ďalej.
Alebo zákon o ochrane nefajčiarov. Kamarát nefajčil 4 metre od zastávky, ale rovno na nej. Došiel k nemu poliš. Obzrel sa a povedal: nemáš oheň? Takže sú aj dobrí aj pakovia.
trion
Star
Star

Príspevok od používateľa trion »

niekedy si clovek za to moze aj sam. Napr. niekomu vykradli auto na parkovisku. Ten dotycny zavolal policiu, ze ukradli kabelku a nejake drobnosti a chvilu na to mu ohlasia, ze mu vykradli byt. Teraz, kto je na vine? Ja si myslim, ze dost bolo spominane, aby sa veci nenechavali na ociach zlodejov v aute. No su aj poniektori policajti co za kazdu cenu vytiahnu od cloveka pokutu a pritom na velke ryby sa ani nepozru.
Curtis Jackson
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

su tp proste swine
matus121
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matus121 »

Curtis Jackson napísal:su tp proste swine
tak by si nemal hovorit :hehe: ... ked ich budes potrebovat, tak potom hovor, ci su to swine :roll:
Thovt
Star
Star

Príspevok od používateľa Thovt »

Policajti nie sú o nič iný ľudia ako ostatní.
Sú medzi nimi dobrí a sú aj svine. Tak ako medzi nami tu.
stans
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa stans »

Thovt napísal:Policajti nie sú o nič iný ľudia ako ostatní.
Sú medzi nimi dobrí a sú aj svine. Tak ako medzi nami tu.
... a preto sa pýtam: "Je tu nejaká sviňa?" :lol:
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

stans napísal:... a preto sa pýtam: "Je tu nejaká sviňa?" :lol:
garantujem ti ze je :)
Curtis Jackson
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

MystiQ napísal:tak by si nemal hovorit :hehe: ... ked ich budes potrebovat, tak potom hovor, ci su to swine :roll:
ja fizlov nigdy potrebovat nebudem všetko si urobym sam lebo aj tak ti nepomôžu (a to prisaham ak to odserem tak si odhryznem s prsta)
The Devil
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa The Devil »

Curtis Jackson napísal:ja fizlov nigdy potrebovat nebudem všetko si urobym sam lebo aj tak ti nepomôžu (a to prisaham ak to odserem tak si odhryznem s prsta)
Nikdy nevieš, čo sa ti môže stať. Čo keď vám vykradnú byt alebo ukradnú auto či bicykel? Čo urobíš? Áno, zavoláš políciu. Tak nikdy nevrav to čo nemôžeš naisto vedieť. :evil: :evil:
Falcoxxx
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Falcoxxx »

The Devil napísal:Nikdy nevieš, čo sa ti môže stať. Čo keď vám vykradnú byt alebo ukradnú auto či bicykel? Čo urobíš? Áno, zavoláš políciu. Tak nikdy nevrav to čo nemôžeš naisto vedieť. :evil: :evil:
Presne tak su neodelitelnou sucastou statu. Vies Curtis Jackson aky by bol bez nich chaos??? Aj ked niektory su naozaj policajtmi iba preto aby mohli ostatnych buzerovat ale najdu sa medzi nimy celkom v poho tipkovia. :D
Dappled_man
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Dappled_man »

Curtis Jackson napísal:ja fizlov nigdy potrebovat nebudem všetko si urobym sam lebo aj tak ti nepomôžu (a to prisaham ak to odserem tak si odhryznem s prsta)
Na pomoc tu mas kamosov z xclanu! :smt067 :D
Napísať odpoveď