POsielanie suborov cez BT

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

POsielanie suborov cez BT

Príspevok od používateľa mikkimikki »

Da sa nejako poslat obrazok, melodia, a pod .. z motoroly cez Bluetooth alebo sa daju iba prijimat dik (konkretne SLVR L7 ale ja myslim ze to maju vsetky MOTO. s BT rovnake)
mateu
Medium Star
Medium Star

Re: POsielanie suborov cez BT

Príspevok od používateľa mateu »

mikkimikki396 napísal:Da sa nejako poslat obrazok, melodia, a pod .. z motoroly cez Bluetooth alebo sa daju iba prijimat dik (konkretne SLVR L7 ale ja myslim ze to maju vsetky MOTO. s BT rovnake)
tak naco tam ma potom ten BT???

podla mna ked ma mot. BT tak urcite sa da....a ked si nenasiel v mobile nijaku taku pollozku ze odoslat zec bt tak to moze byt kludne aj softverikom.....si myslim :?
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

no co som ja mal Motorolu V500 tak tam sa dali posielat obrazky, zvonenia, mp3 cez BT a o co som cital recenzie tohto telefonu tak som sa nikde nestretol s tym zeby bol problem pri posielani foto, videa, hudba cez BT ... cize skor sa s tym len viac pohraj :) a urcite prides nato preco to "nejde"
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional

Re: POsielanie suborov cez BT

mateu napísal:tak naco tam ma potom ten BT???

podla mna ked ma mot. BT tak urcite sa da....a ked si nenasiel v mobile nijaku taku pollozku ze odoslat zec bt tak to moze byt kludne aj softverikom.....si myslim :?
to BT je v tej MOTO. asi hlavne na bezdrotove BLUETOOTH Sluchadlo, a inac nasiel som iba poslat v sprave :cry: , skusim hladat dalej
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional

uz som to odosielanie nasiel - nebolo to ale v ziadnej sekcii odoslat cez BT :? - ale som musel dat KOPIROVAT > BLUETOOTH :D , riadna sprostost :lol: , MOZETE LOCKnut
mateu
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa mateu »

mikkimikki396 napísal:uz som to odosielanie nasiel - nebolo to ale v ziadnej sekcii odoslat cez BT :? - ale som musel dat KOPIROVAT > BLUETOOTH :D , riadna sprostost :lol: , MOZETE LOCKnut
no vidis,,,,,,tak ja som si myslel ze to bude len tak dajak zablokovane niekde.....

PS: ja budem mat teraz novy phone tak som zvedavy ci nebudem mat podobny problem :lol:
uvidime- :shock:
frodimir1
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa frodimir1 »

No jo to MOTO ma pekne blbo vymyslene menu, ale nic v zlom....
A akoze mohli dat v Oranei aj neaku tu pamatovu kartu k tomu, vsak 5 MB ti je prd platnyyych.....
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional

frodimir1 napísal:No jo to MOTO ma pekne blbo vymyslene menu, ale nic v zlom....
A akoze mohli dat v Oranei aj neaku tu pamatovu kartu k tomu, vsak 5 MB ti je prd platnyyych.....
kartu si mozes dokupit, a inac oni ti dat kartu nemozu, o tom orange nerozhoduje, bud ju MOTO da do zakladneho balenia alebo mas smolu
frodimir1
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

no sak ale to balenie co davaju v orangei nieje origi MOTO, to je ich z pomarancu.... a sak de sa daju kupit lacnoi tie karty ???
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

frodimir1 napísal:no sak ale to balenie co davaju v orangei nieje origi MOTO, to je ich z pomarancu.... a sak de sa daju kupit lacnoi tie karty ???
ty tu co spletas ? orange da motorole poziadavku ako ma telefon vyzerat ako ma vyzerat krabica atd ... a motorola to doda pomarancu ...
si myslis ze motorola preda pomarancu dajme tomu 1 000 000 telefonov a pomaranc kazdy telefon rozbali a prebali do svojej krabice ? sa uvedom...
frodimir1
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

nabuduce rozmyslaj pred tym nez nieco napises a az potom pis ...
bud rad ze nemas basu ...
/ob3l1x
Napísať odpoveď