POsielanie suborov cez BT
-
mikkimikki
Medium Professional
POsielanie suborov cez BT
Da sa nejako poslat obrazok, melodia, a pod .. z motoroly cez Bluetooth alebo sa daju iba prijimat dik (konkretne SLVR L7 ale ja myslim ze to maju vsetky MOTO. s BT rovnake)
Re: POsielanie suborov cez BT
tak naco tam ma potom ten BT???mikkimikki396 napísal:Da sa nejako poslat obrazok, melodia, a pod .. z motoroly cez Bluetooth alebo sa daju iba prijimat dik (konkretne SLVR L7 ale ja myslim ze to maju vsetky MOTO. s BT rovnake)
podla mna ked ma mot. BT tak urcite sa da....a ked si nenasiel v mobile nijaku taku pollozku ze odoslat zec bt tak to moze byt kludne aj softverikom.....si myslim
-
mikkimikki
Medium Professional
Re: POsielanie suborov cez BT
to BT je v tej MOTO. asi hlavne na bezdrotove BLUETOOTH Sluchadlo, a inac nasiel som iba poslat v spravemateu napísal:tak naco tam ma potom ten BT???
podla mna ked ma mot. BT tak urcite sa da....a ked si nenasiel v mobile nijaku taku pollozku ze odoslat zec bt tak to moze byt kludne aj softverikom.....si myslim
-
mikkimikki
Medium Professional
no vidis,,,,,,tak ja som si myslel ze to bude len tak dajak zablokovane niekde.....mikkimikki396 napísal:uz som to odosielanie nasiel - nebolo to ale v ziadnej sekcii odoslat cez BT- ale som musel dat KOPIROVAT > BLUETOOTH
, riadna sprostost
, MOZETE LOCKnut
PS: ja budem mat teraz novy phone tak som zvedavy ci nebudem mat podobny problem
uvidime-
-
mikkimikki
Medium Professional
kartu si mozes dokupit, a inac oni ti dat kartu nemozu, o tom orange nerozhoduje, bud ju MOTO da do zakladneho balenia alebo mas smolufrodimir1 napísal:No jo to MOTO ma pekne blbo vymyslene menu, ale nic v zlom....
A akoze mohli dat v Oranei aj neaku tu pamatovu kartu k tomu, vsak 5 MB ti je prd platnyyych.....
ty tu co spletas ? orange da motorole poziadavku ako ma telefon vyzerat ako ma vyzerat krabica atd ... a motorola to doda pomarancu ...frodimir1 napísal:no sak ale to balenie co davaju v orangei nieje origi MOTO, to je ich z pomarancu.... a sak de sa daju kupit lacnoi tie karty ???
si myslis ze motorola preda pomarancu dajme tomu 1 000 000 telefonov a pomaranc kazdy telefon rozbali a prebali do svojej krabice ? sa uvedom...