Madari nas zachrania!
Madari nas zachrania!
Ako viete, tak KDH vystupuje z koalicie. Mam zarucene informacie podla ktorych (ale aj podla %) ma byt novym predsedom parlamentu Bela Bugar z SMK. Nebojte sa Slovac, tento Madar nam este vsetkym ukaze, ze ako sa robi normalna politika. Na miesto ministra vnutra by mal nastupit Miklos Duray. Len oci budeme otvarat, ako to ti Madari vedia, presne ti, ktorych tu stale kritizujete. Dalsi clovek z SMK Gylua Bardos by mal byt ministrom spravodlivosti. Ale toto este nieje 100% iste. Hovorim vam uz roky, ze madari vedia na urovni jednat, su profesionali a ani so spravanim sa nemaju ziadne problemy ako napr. Janko Slota, alebo Moric.
Okrem toho, na rozdiel od spominanych "panov" aj hovoria spisovnou slovencinou. Takze uz ziadne - "šou som, hen, pooranô, s pasťú, kýho máriju, andela tvýho, chleba ze solú, veter, sňach, čil som hen išóu, čilek, gazduvat, kerýho, keruvat, daj mi mrkve, podaj mi ho (handru)" a tak dalej...
Chvalabohu era primitivov konci. Aj ked nie som rad, ze sa koalicia rozpadla tak blizko k terminu riadnych volieb.
MOR HO PROLETARA !
Okrem toho, na rozdiel od spominanych "panov" aj hovoria spisovnou slovencinou. Takze uz ziadne - "šou som, hen, pooranô, s pasťú, kýho máriju, andela tvýho, chleba ze solú, veter, sňach, čil som hen išóu, čilek, gazduvat, kerýho, keruvat, daj mi mrkve, podaj mi ho (handru)" a tak dalej...
Chvalabohu era primitivov konci. Aj ked nie som rad, ze sa koalicia rozpadla tak blizko k terminu riadnych volieb.
MOR HO PROLETARA !
-
mastermind
VIP
-
Falcoxxx
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ale mna to naozaj se...bla bla...re, ze to sme slovaci a nevieme si na vlasnom uzemi spravit poriadok????
Pozrite sa USA robi poriadok aj mimo kontinentu a mi nedokazeme vo vlasntnom state??? Boze to sa naozaj budeme musiet ucit po madarsky aby konecne niekto s tym nieco urobil??? Toto je do neba volajuce !!!!! 
-
The Devil
Medium Professional
Kto s tým niečo bude robiť? Žeby Slota?Falcoxxx napísal:Ale mna to naozaj se...bla bla...re, ze to sme slovaci a nevieme si na vlasnom uzemi spravit poriadok????Pozrite sa USA robi poriadok aj mimo kontinentu a mi nedokazeme vo vlasntnom state??? Boze to sa naozaj budeme musiet ucit po madarsky aby konecne niekto s tym nieco urobil??? Toto je do neba volajuce !!!!!
Aj tak by mi nerozumela.ZenniX napísal:tak jej povedz ... dievca moje zlate hovor po slovensky inak chod do ****
akurat rozdiel je v tom ze slota ide za nas a duray za madarovmastermind napísal:les ked si myslis ze duray nam ma co ukazovat tak si rovnaky retard ako ti co podporuju SNS. duray je taky isty extremista a "nacionalista" ako janko slota. takze nie si o nic lepsi ako ta biedna slovac. fuuuj hanba ti, si rovnaky
-
Falcoxxx
Light Professional
sorry uz tu pisem 3 krat
ale on by to mozno konecne vyriesil. Politika ma uz nudi vsetci vsetko slubuju a ked sa tam dostanu skutek utek.
Na Ing. Slotu ako Zilincan nadavat nemozem ako primator spravil pre Zilinu vela, a ja verim ze keby vo vlade bolo viac ludi s jeho narodnym citenim nebol by tu viac taky bordel. Aj ked ma svoje nedostatky ale nikto nie je
dokonali ide o to vybrat si to mensie zlo a to v MK urcite nevidim!!!!!!! 
Na Ing. Slotu ako Zilincan nadavat nemozem ako primator spravil pre Zilinu vela, a ja verim ze keby vo vlade bolo viac ludi s jeho narodnym citenim nebol by tu viac taky bordel. Aj ked ma svoje nedostatky ale nikto nie je
-
Falcoxxx
Light Professional
No tak to si myslis zle!!!!!!! Ked nam budu vladnut tak tu zas bude uhorsko!!!!!Magic napísal:Stale lepsie ako by mali byt predcasne volby a vladnut by nam malo Hzds so Smerom alebo este lepsie komunisti. Neobavam sa zeby Madari mohli narobit z vladnych postov privela skody...
Ale ako som si vsimol KDH sa chce vratit do cias stredoveku a bude upalovat neveriacich tak preco by tu potom nemohlo byt aj uhorsko???
Ale to uz je asi dneska moderne sa vracat spat.
ale my uz asi vydrzime vsetko
Re: Madari nas zachrania !
je to len špekulovanie, rozpad koalície nebude taká jednoduchá a jednoznačná záležitosťLes napísal:Ako viete, tak KDH vystupuje z koalicie. Mam zarucene informacie podla ktorych (ale aj podla %) ma byt novym predsedom parlamentu Bela Bugar z SMK. Nebojte sa Slovac, tento Madar nam este vsetkym ukaze, ze ako sa robi normalna politika. Na miesto ministra vnutra by mal nastupit Miklos Duray. Len oci budeme otvarat, ako to ti Madari vedia, presne ti, ktorych tu stale kritizujete. Dalsi clovek z SMK Gylua Bardos by mal byt ministrom spravodlivosti. Ale toto este nieje 100% iste. Hovorim vam uz roky, ze madari vedia na urovni jednat, su profesionali a ani so spravanim sa nemaju ziadne problemy ako napr. Janko Slota, alebo Moric.
Okrem toho, na rozdiel od spominanych "panov" aj hovoria spisovnou slovencinou. Takze uz ziadne - "šou som, hen, pooranô, s pasťú, kýho máriju, andela tvýho, chleba ze solú, čil som hen išóu, čilek, gazduvat, kerýho, keruvat, daj mi mrkve, podaj mi ho (handru)" a tak dalej...
MOR HO PROLETARA !
Ty kokos to su presne moje myslienky---> si moj clovekFalcoxxx napísal:ee, mam riesenie madari za ciarunemam ich rad a stale som nepochopil preco sa nam tu roztahuju??? Roztahujeme sa snad my v madarsku??? Vsak by nas od tial hnali tak preco nezenieme zo Slovenska aj my ich???
/ a to nie som rasista /