Madari nas zachrania!

Diskusie na politické témy...

Suhlasite so mnou?

Vacsinou ano
53
11%
Vacsinou nie
429
89%

Celkom hlasov: 482

Les
King
King
Používateľov profilový obrázok

Madari nas zachrania!

Príspevok od používateľa Les »

Ako viete, tak KDH vystupuje z koalicie. Mam zarucene informacie podla ktorych (ale aj podla %) ma byt novym predsedom parlamentu Bela Bugar z SMK. Nebojte sa Slovac, tento Madar nam este vsetkym ukaze, ze ako sa robi normalna politika. Na miesto ministra vnutra by mal nastupit Miklos Duray. Len oci budeme otvarat, ako to ti Madari vedia, presne ti, ktorych tu stale kritizujete. Dalsi clovek z SMK Gylua Bardos by mal byt ministrom spravodlivosti. Ale toto este nieje 100% iste. Hovorim vam uz roky, ze madari vedia na urovni jednat, su profesionali a ani so spravanim sa nemaju ziadne problemy ako napr. Janko Slota, alebo Moric.
Okrem toho, na rozdiel od spominanych "panov" aj hovoria spisovnou slovencinou. Takze uz ziadne - "šou som, hen, pooranô, s pasťú, kýho máriju, andela tvýho, chleba ze solú, veter, sňach, čil som hen išóu, čilek, gazduvat, kerýho, keruvat, daj mi mrkve, podaj mi ho (handru)" a tak dalej...

Chvalabohu era primitivov konci. Aj ked nie som rad, ze sa koalicia rozpadla tak blizko k terminu riadnych volieb.

MOR HO PROLETARA !
maslo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa maslo »

:hehe: tak to uz hej :-)
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

les ked si myslis ze duray nam ma co ukazovat tak si rovnaky retard ako ti co podporuju SNS. duray je taky isty extremista a "nacionalista" ako janko slota. takze nie si o nic lepsi ako ta biedna slovac. fuuuj hanba ti, si rovnaky :smt096
Les
King
King

Príspevok od používateľa Les »

Ja si nemyslim, ze Slovac je biedna.
fuCKYou
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fuCKYou »

tak na slovensku sa budete mat lepsie a ty sa smejes? :?
Falcoxxx
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Falcoxxx »

ee, mam riesenie madari za ciaru :D nemam ich rad a stale som nepochopil preco sa nam tu roztahuju??? Roztahujeme sa snad my v madarsku??? Vsak by nas od tial hnali tak preco nezenieme zo Slovenska aj my ich??? :( / a to nie som rasista /
ZenniX
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ZenniX »

Falcoxxx napísal:ee, mam riesenie madari za ciaru :D nemam ich rad a stale som nepochopil preco sa nam tu roztahuju??? Roztahujeme sa snad my v madarsku??? Vsak by nas od tial hnali tak preco nezenieme zo Slovenska aj my ich??? :( / a to nie som rasista /
moje slova
The Devil
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa The Devil »

ZenniX napísal:moje slova
Nič proti nim nemám, ale s týmto názorom súhlasím. A navyše nemám rád, keď ma na ulici osloví nejaká babka po maďarsky.
frodimir1
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa frodimir1 »

do p!ce zas tenkkt ma chce asi naj3bat, mad4rov zo srdca neznasam, tak co tu dava ten hlupak sem taketo temy, j3bni lock, lebo ked ma tu bude chciet niekto nasr4t tak bude inyyy bordel !!!
Falcoxxx
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Ale mna to naozaj se...bla bla...re, ze to sme slovaci a nevieme si na vlasnom uzemi spravit poriadok???? :( Pozrite sa USA robi poriadok aj mimo kontinentu a mi nedokazeme vo vlasntnom state??? Boze to sa naozaj budeme musiet ucit po madarsky aby konecne niekto s tym nieco urobil??? Toto je do neba volajuce !!!!! :(
ZenniX
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ZenniX »

The Devil napísal:Nič proti nim nemám, ale s týmto názorom súhlasím. A navyše nemám rád, keď ma na ulici osloví nejaká babka po maďarsky.
tak jej povedz ... dievca moje zlate hovor po slovensky inak chod do **** :lol:
The Devil
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa The Devil »

Falcoxxx napísal:Ale mna to naozaj se...bla bla...re, ze to sme slovaci a nevieme si na vlasnom uzemi spravit poriadok???? :( Pozrite sa USA robi poriadok aj mimo kontinentu a mi nedokazeme vo vlasntnom state??? Boze to sa naozaj budeme musiet ucit po madarsky aby konecne niekto s tym nieco urobil??? Toto je do neba volajuce !!!!! :(
Kto s tým niečo bude robiť? Žeby Slota? :lol: :lol:
ZenniX napísal:tak jej povedz ... dievca moje zlate hovor po slovensky inak chod do **** :lol:
Aj tak by mi nerozumela.
maslo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa maslo »

mastermind napísal:les ked si myslis ze duray nam ma co ukazovat tak si rovnaky retard ako ti co podporuju SNS. duray je taky isty extremista a "nacionalista" ako janko slota. takze nie si o nic lepsi ako ta biedna slovac. fuuuj hanba ti, si rovnaky :smt096
akurat rozdiel je v tom ze slota ide za nas a duray za madarov :lol:
Falcoxxx
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

sorry uz tu pisem 3 krat :D ale on by to mozno konecne vyriesil. Politika ma uz nudi vsetci vsetko slubuju a ked sa tam dostanu skutek utek.
Na Ing. Slotu ako Zilincan nadavat nemozem ako primator spravil pre Zilinu vela, a ja verim ze keby vo vlade bolo viac ludi s jeho narodnym citenim nebol by tu viac taky bordel. Aj ked ma svoje nedostatky ale nikto nie je :D dokonali ide o to vybrat si to mensie zlo a to v MK urcite nevidim!!!!!!! :D
Magic
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Magic »

Stale lepsie ako by mali byt predcasne volby a vladnut by nam malo Hzds so Smerom alebo este lepsie komunisti. Neobavam sa zeby Madari mohli narobit z vladnych postov privela skody...
T.o.m
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa T.o.m »

Ono, problém je v tom, že Slovací nevedia spraviť poriadok sami zo sebou :( :( :?
ganja_rk
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ganja_rk »

nemam rad madarov uz len preto ako sa roztahuju na nasom uzemi a est preto ze pri hraniciach s madarskom sa clovek nedorozumie svojim vlastnym jazykom a vo vzdialenosti vyse 50km od hranic ma clovek tiez tazkosti sa dorozumiet,resp. uz pocuje ten pre mna odpodzujuci madarsky prizvuk
Falcoxxx
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Magic napísal:Stale lepsie ako by mali byt predcasne volby a vladnut by nam malo Hzds so Smerom alebo este lepsie komunisti. Neobavam sa zeby Madari mohli narobit z vladnych postov privela skody...
No tak to si myslis zle!!!!!!! Ked nam budu vladnut tak tu zas bude uhorsko!!!!!
Ale ako som si vsimol KDH sa chce vratit do cias stredoveku a bude upalovat neveriacich tak preco by tu potom nemohlo byt aj uhorsko???
Ale to uz je asi dneska moderne sa vracat spat. :( :aasmile19:
ale my uz asi vydrzime vsetko :smt064
zupanok
Medium Star
Medium Star

Re: Madari nas zachrania !

Príspevok od používateľa zupanok »

Les napísal:Ako viete, tak KDH vystupuje z koalicie. Mam zarucene informacie podla ktorych (ale aj podla %) ma byt novym predsedom parlamentu Bela Bugar z SMK. Nebojte sa Slovac, tento Madar nam este vsetkym ukaze, ze ako sa robi normalna politika. Na miesto ministra vnutra by mal nastupit Miklos Duray. Len oci budeme otvarat, ako to ti Madari vedia, presne ti, ktorych tu stale kritizujete. Dalsi clovek z SMK Gylua Bardos by mal byt ministrom spravodlivosti. Ale toto este nieje 100% iste. Hovorim vam uz roky, ze madari vedia na urovni jednat, su profesionali a ani so spravanim sa nemaju ziadne problemy ako napr. Janko Slota, alebo Moric.
Okrem toho, na rozdiel od spominanych "panov" aj hovoria spisovnou slovencinou. Takze uz ziadne - "šou som, hen, pooranô, s pasťú, kýho máriju, andela tvýho, chleba ze solú, čil som hen išóu, čilek, gazduvat, kerýho, keruvat, daj mi mrkve, podaj mi ho (handru)" a tak dalej...

Chvalabohu era primitivov konci. Aj ked nie som rad, ze sa koalicia rozpadla tak blizko k terminu riadnych volieb.

MOR HO PROLETARA !
je to len špekulovanie, rozpad koalície nebude taká jednoduchá a jednoznačná záležitosť
Dragan
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Dragan »

Falcoxxx napísal:ee, mam riesenie madari za ciaru :D nemam ich rad a stale som nepochopil preco sa nam tu roztahuju??? Roztahujeme sa snad my v madarsku??? Vsak by nas od tial hnali tak preco nezenieme zo Slovenska aj my ich??? :( / a to nie som rasista /
Ty kokos to su presne moje myslienky---> si moj clovek 8) :D
Napísať odpoveď