Nazor ano, ale slusne podany?mastermind napísal:je to jeho nazor podany myslim dost slusne.
Co si myslite o karikature MOHAMMEDA a reakcii na to
-
fuCKYou
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
lebo ja viem ako tomu vy na slovensku hovorite ...p4ra napísal:Ako jeden je svaty bojovnik a nepouziva sa Mudzahed, ale Mudzahedin.
pre niekoho je toto slusne -->p4ra napísal:Nazor ano, ale slusne podany?
a vies co vyslo? neviem co za poslednych 500 rokov ale urcite .. napriklad take cisla su arabske (1,2,3,4,5,6,7,8,9,0) ... bez toho sa neobides ked si taky mudrucky .. stavim sa ze ani jedneho moslima nepoznas osobne a nadavas .. su to super ludia aj ked niektory robia to co robia .. ale nie vsetci.preco uz niekto nepovie nahlas, ze su to prasce? obycajny pokrytci? ked tak nemaju radi zapadnu kulturu, preco ich tu ziju miliony? preco nejdu domov? do iranu? ved tam im bude aj s tym svojim uchylnym prorokom vyborne. je to banda tupych hlav.co pozitivneho vyslo z moslimskeho sveta za poslednych 500 rokov?
-
mastermind
VIP
-
mastermind
VIP
-
fuCKYou
Medium Professional
nejsom mimo ale citam.
Pravidlo 6:
Urážky, osočovanie, rasistické a vulgárne vyjadrovanie, ďalej hanobenie národa, rasy alebo etnickej skupiny a akákoľvek národná, rasová alebo náboženská nenávisť, ktorá predstavuje podnecovanie k diskriminácii, nepriateľstvu alebo násiliu, musí byť zakázaná zákonom a bude znamenať vylúčenie z fóra (ban).
on tam porusil kompletne vsetko. tam neni odpsravedlnenie. ked som ja len tak povedal ze "no tak mi daj basu" tak som tam sedel 24h. ale on za toto nema nic.
Super
mozno vam to bude zniet blbo ale ja si ich budem obranovat stale .. poznam ich dost na to aby som mal k tomu dovod. neraz mi pomohli. este raz opakujem aby ste ich nehadzali do jedneho vreca.
Pravidlo 6:
Urážky, osočovanie, rasistické a vulgárne vyjadrovanie, ďalej hanobenie národa, rasy alebo etnickej skupiny a akákoľvek národná, rasová alebo náboženská nenávisť, ktorá predstavuje podnecovanie k diskriminácii, nepriateľstvu alebo násiliu, musí byť zakázaná zákonom a bude znamenať vylúčenie z fóra (ban).
on tam porusil kompletne vsetko. tam neni odpsravedlnenie. ked som ja len tak povedal ze "no tak mi daj basu" tak som tam sedel 24h. ale on za toto nema nic.
Super
mozno vam to bude zniet blbo ale ja si ich budem obranovat stale .. poznam ich dost na to aby som mal k tomu dovod. neraz mi pomohli. este raz opakujem aby ste ich nehadzali do jedneho vreca.
-
mastermind
VIP
no jo smola. holt zivot je tazky.^Nevermind napísal:nejsom mimo ale citam.
Pravidlo 6:
Super
-
psycho
Medium Star
ano presne to iste si myslia aj oni. Preco ked ich tak neznasate tak su tam vasi vojaci preco nicia ich dediny preco zabijaju ich ludi? Su schopny vypalit celu dedinu koli jednemu cloveku, z kludnym svedomim mucia veznov, bopmbarduju mesta, puzivaju zakazane zbrane a ine ktore neexistuju hladaju. Kde je ta kultura co pred tymto vsetkym zatvara oci?zelovoc napísal:preco uz niekto nepovie nahlas, ze su to prasce? obycajny pokrytci? ked tak nemaju radi zapadnu kulturu, preco ich tu ziju miliony? preco nejdu domov? do iranu? ved tam im bude aj s tym svojim uchylnym prorokom vyborne. je to banda tupych hlav.co pozitivneho vyslo z moslimskeho sveta za poslednych 500 rokov? nic. je to stado, ktore nam este len urobi problemy.som zvedavy dokedy chce Europa ustupovat. naco im posielaju miliony dolarov ako pomoc? nic im nedat. ked chcu bojkot nech ho maju. ked su schopni kamenovat zeny zato ze v sebaobrane pred znasilnenim zabili muza, tak potom mi nestoja ani za nic. zvierata sa spravaju lepsiea maju vyssiu kulturu. nikto ich nema rad a nikto im nic nepovie lebo kazdy pred nimi zatvara oci. som rad ze na SVK ich je minimum a dufam zesatu ziadna poondiata mesita nepostavi. uz vidim ze za tento rasisticky prispevok dostanem basu a IP ban ale to uz je doba politickej korektnosti.
ale na zaver:![]()
![]()
![]()
![]()
-
fuCKYou
Medium Professional
p4ra: neviem ako VY na slovensku .. ja som neni slovak a slovencinu viem minimalne .. hlavne je to ze ste pochopili a ze bolo porusene pravidlo 6
psycho:musim suhlasit momentalne. obe strany maju zle aj dobre stranky ...
4All: keby ste boli taky isty ako oni a prisli by vam americania bojovat na slovensko tak by ste robili to iste. lenze vy si to neviete predstavit ani s jednej ani s druhej strany lebo ste vojnu nezazili na vlastnom tele.
psycho:musim suhlasit momentalne. obe strany maju zle aj dobre stranky ...
4All: keby ste boli taky isty ako oni a prisli by vam americania bojovat na slovensko tak by ste robili to iste. lenze vy si to neviete predstavit ani s jednej ani s druhej strany lebo ste vojnu nezazili na vlastnom tele.
-
mastermind
VIP
akekolvek nasilie je odsudenia hodne. tak isto ako odsudzujem tych ktori sa tam teraz buria, nicia a rabuju odsudzujem aj to akym sposobom sa zakrocuje proti "terorizmu"psycho napísal:ano presne to iste si myslia aj oni. Preco ked ich tak neznasate tak su tam vasi vojaci preco nicia ich dediny preco zabijaju ich ludi? Su schopny vypalit celu dedinu koli jednemu cloveku, z kludnym svedomim mucia veznov, bopmbarduju mesta, puzivaju zakazane zbrane a ine ktore neexistuju hladaju. Kde je ta kultura co pred tymto vsetkym zatvara oci?
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
hmm, horsie jeto zeto speje k vojne. ani jedna strana neveri tej druhej. za seba mozem povedat ze ani ja im neverim. ked hovorite ze nehadzte ich vsetkych do jedneho vreca... no dobre, ale preco potom nas hadzu do jedneho vreca? co sa tyka tych arabskych cislic, tie uz existuju asi 1000 rokov a nepopieram ze v tej dobe to bola vyspela kultura, centrum vzdelanosti, ibaze teraz to je niekde uplne inde. teraz zopar karikatur rozhneva polku sveta. ze vraj mame byt ohladuplny voci nim. a oni kedy budu voci nam? btw, viete kto vyvolal tieto spory? sami si nakreslili obrazky ako pes tr*ka mohameda, pravdupovediac toto je celkom zaujimave, uz ked sa citia tak dotknuty ako ich moze vobec napadnut to, ze nakreslia svojho skveleho, nedotknutelneho proroka ako ho obcuje pes?
aspon viete kto vyvolal tie spory. a preto ich nemam rad. jednak preto ze sa tam najde zopar debilov ktori to chcu vyvolat a dalsia tupa banda, ktora im to uveri 
Kód: Vybrať všetko
http://gatewaypundit.blogspot.com/2006/02/islamic-society-of-denmark-used-fake.htmlsice v teme o pospolitosti s tebou nesuhlasim, ale sme v inej teme a tak si myslim ze si to pekne napisal, je to odpad ludstva, nemaju to v hlave vsetko v poriadkuzelovoc napísal:preco uz niekto nepovie nahlas, ze su to prasce? obycajny pokrytci? ked tak nemaju radi zapadnu kulturu, preco ich tu ziju miliony? preco nejdu domov? do iranu? ved tam im bude aj s tym svojim uchylnym prorokom vyborne. je to banda tupych hlav.co pozitivneho vyslo z moslimskeho sveta za poslednych 500 rokov? nic. je to stado, ktore nam este len urobi problemy.som zvedavy dokedy chce Europa ustupovat. naco im posielaju miliony dolarov ako pomoc? nic im nedat. ked chcu bojkot nech ho maju. ked su schopni kamenovat zeny zato ze v sebaobrane pred znasilnenim zabili muza, tak potom mi nestoja ani za nic. zvierata sa spravaju lepsiea maju vyssiu kulturu. nikto ich nema rad a nikto im nic nepovie lebo kazdy pred nimi zatvara oci. som rad ze na SVK ich je minimum a dufam zesatu ziadna poondiata mesita nepostavi. uz vidim ze za tento rasisticky prispevok dostanem basu a IP ban ale to uz je doba politickej korektnosti.
ale na zaver:![]()
![]()
![]()
![]()
hm....kur3vsk3 respektovanie rozdielov z ich strany:psycho napísal:na to ze vas to netrapi tu vyjadrujete pozoruhone rozhorcenie nad ich reakciou ktora je uplne logicka, odhliadnuc od vyjadreni typu seci moslimovia su kkti, nemaju to v hlave v poriadku, islam je urazka zdraveho rozumu a podobne.
Inac netusim ci tym chcel povedat.
To ze vnimaju urcite veci osbne a reguju na ne by nemal byt podnet k provakacii ale k vzajomnemu respektvaniu rozdielov
Kód: Vybrať všetko
08.02.2006 23:56 - ISLAMABÁD
Afganské islamské hnutie Taliban vypísalo odmenu 100 kilogramov zlata za zabitie autora "rúhačských" karikatúr proroka Mohameda.
Pre islamskú tlačovú agentúru AIP to v stredu v telefonickom rozhovore potvrdil mulla Dadullah, ktorý vedie protivládny odboj Talibanu v Afganistane. Prisľúbil tiež odmenu 5 kilogramov zlata za každého mŕtveho dánskeho, nórskeho alebo nemeckého vojaka. Mulla Dadullah potvrdil, že od zverejnenia karikatúr sa rozšíril zoznam záujemcov o samovražedné útoky-
mastermind
VIP
hmm tu odmenu vyplatia aj nemoslimovi?kinjeril napísal:...niet co dodatKód: Vybrať všetko
08.02.2006 23:56 - ISLAMABÁD Afganské islamské hnutie Taliban vypísalo odmenu 100 kilogramov zlata za zabitie autora "rúhačských" karikatúr proroka Mohameda. Pre islamskú tlačovú agentúru AIP to v stredu v telefonickom rozhovore potvrdil mulla Dadullah, ktorý vedie protivládny odboj Talibanu v Afganistane. Prisľúbil tiež odmenu 5 kilogramov zlata za každého mŕtveho dánskeho, nórskeho alebo nemeckého vojaka. Mulla Dadullah potvrdil, že od zverejnenia karikatúr sa rozšíril zoznam záujemcov o samovražedné útoky
-
mastermind
VIP
Francúzi majú ďalšie karikatúry
PARÍŽ - Francúzsky satirický týždenník Charlie-Hebdo sa včera rozhodol napriek celosvetovým protestom moslimov proti karikatúram Mohameda znovu zverejniť 12 kontroverzných obrázkov. Pridali aj vlastnú titulnú stranu, na ktorej je prorok s hlavou zaborenou v dlaniach s titulkom: Je ťažké byť milovaným hlupákmi.
Už o niekoľko hodín francúzsky prezident Jacques Chirac zverejnenie obrázkov odsúdil ako zjavnú provokáciu a vyzval médiá, aby slobodu slova využívali zodpovedne. Polícia po výhražných telefonátoch zabezpečuje ochranu redakcie.
Európski politici sa snažia situáciu upokojiť. Vysoký predstaviteľ Európskej únie pre zahraničnú politiku Javier Solana odcestoval rokovať s predstaviteľmi Organizácie islamskej konferencie. Španielsky premiér José Zapatero sa včera stretol s predstaviteľmi moslimskej menšiny, ruský prezident Vladimir Putin si myslí, že Dánsko by malo požiadať o odpustenie.
Najbúrlivejšie protesty boli včera v Afganistane, pri útoku sfanatizovaného davu na americkú základňu polícia zastrelila troch ľudí.
Zdroj: Reuters