Co si myslite o karikature MOHAMMEDA a reakcii na to
Preco sa tomu divis? Ved jedinou ideovou naplnou tohto naroda je zabijanie "nevercov"... Mame ich za to milovat, alebo ich respektovat, ak zujimaju taky postoj? Jedine co vedi aje bojovat. Od malych deciek su vedene k tomu , aby zabijali druhych... ten narod nieje normalny!p4ra napísal:Pretoze mas na moj vkus az moc agresivne posty ohladom ineho naroda.
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Prosim ta, na toto si kde prisiel? Poznas nejakeho Moslima osobne?kinjeril napísal:Preco sa tomu divis? Ved jedinou ideovou naplnou tohto naroda je zabijanie "nevercov"... Mame ich za to milovat, alebo ich respektovat, ak zujimaju taky postoj? Jedine co vedi aje bojovat. Od malych deciek su vedene k tomu , aby zabijali druhych... ten narod nieje normalny!(cest vynimkam)
ktoru krajinu mas akoze mysli???hezo napísal:moje posty su opodstatnene. je to chora krajina. myslis ze by sa takto spravali aj ine krajiny ?
ktory narod mas akoze na mysli ???kinjeril napísal:Preco sa tomu divis? Ved jedinou ideovou naplnou tohto naroda je zabijanie "nevercov"... Mame ich za to milovat, alebo ich respektovat, ak zujimaju taky postoj? Jedine co vedi aje bojovat. Od malych deciek su vedene k tomu , aby zabijali druhych... ten narod nieje normalny! (cest vynimkam)
sry, spatne vyjadrene...myslel som moslimske etnikum, tam dole po europou...viem, ze su aj v europe "civilizovany" moslimovia, ale to, co robia v iraku, irane etc. .... to je uz moc 
....to jo, akurat som to precital... menim nazor, i my, niektori "civilizovany europania", sme riadne udy...dpc, o co ide vlastne niektorym novinarom?!^Nevermind napísal:dansko sa ospravedlnilo .. taktiez aj norsko a francuzi zase zacinaju .. uz ma seu aj europania aj ti "muslimovia" ..
co akoze ma byt mosllimske etnikum????kinjeril napísal:sry, spatne vyjadrene...myslel som moslimske etnikum,
etnikum - národnostné, národné spoločenstvo
moslim - vyznávač islamu, mohamedán
co ma akoze narod spolocne s nabozenstvom .... ked uz narod tak Arabi (aj ked to je taky narod ze .... ) .... ibaze medzi Arabmi su napr aj krestania tak ako medzi Slovakmi su moslimovia .... takze sa napr terajsie nepokoje nedaju vztahovat na narod .... bacha na to
Dobre vies, co mam na mysli, tak sa tu nechytajme za slovicka. Mam na mysli radikalov, napr. co su ukazovany v TV. Nehadzem vsetkych moslimov do jedeho vreca. Viem, ze islam je mierumilovne nabozenstvo. To, co je teraz z neho robene, je ucelove a ubohe. A sprosty su ti, krotri s tymto vykladom suhlasia. A tym, ze stym suhlasia len doakazuje ako su blby! tot sio..
taq nehovor o narode ... niekto to moze zle poxopitkinjeril napísal:Dobre vies, co mam na mysli, tak sa tu nechytajme za slovicka. Mam na mysli radikalov, napr. co su ukazovany v TV. Nehadzem vsetkych moslimov do jedeho vreca. Viem, ze islam je mierumilovne nabozenstvo. To, co je teraz z neho robene, je ucelove a ubohe. A sprosty su ti, krotri s tymto vykladom suhlasia. A tym, ze stym suhlasia len doakazuje ako su blby! tot sio..
Ja to zacinam vnimat ako snahu vtiahnut Europu do konfliktu medzi Arabskym (konr. moslimskym) svetom a USA/Izraelom. Europa je z medzinarodno-politickeho hladiska povazovana za akehosi sprostredkovatela medzi tymito dvoma "svetmi". Takymito provokaciami sa vsak Europa stava v ociach Arabskeho sveta nedoveryhodnou a to zrejme niekomu ide. Preto ma tesi, ze ludia ako Chirac, Putin etc. sa snazia situaciu diplomaticky ukludnovat (vid. posledne citovany clanok). BTW. prekvapuje ma, ako poniektori podliehaju naladam hromadneho odsudzovania moslimov bez toho aby vnimali okolnosti- presne to je imho ucelom tejto provokacie.
PS to kinjeril (Ad. 14:39): Vidis, ze sa to da napisat aj normalne...
PS to kinjeril (Ad. 14:39): Vidis, ze sa to da napisat aj normalne...
Vyhlasili ze budu odmenovat zlatom toho kto zabije norskeho,danskeho atd.. vojaka alebo prislusnika a takisto ked zabiju cloveka zodpovedneho za karikaturu....Sa tam vsetci hadzali o zem ako totalni psychopati a mlatili si do hlavy..
Cely blizky vychod az na par vynimok povazujem za to najhorsie zlo ake existuje na tejto zemi..Podla mna hlavne kvoli tymto ludom na 100 % bude v buducnosti minimalne 3 svetova vojna.Povedzte aky prinos, vyznam alebo nejaku kladnu pozitivnu vec prinasa tento narod do svetoveho spolocenstva. ZIADNU !!!!
preco ostatne narody dokazu zit normalne bez toho aby niekoho obmedzovali alebo o nich bolo kazdy den pocut v spravach.Investuju do vyvoja a rozvijaju sa..
teraz som pocuval TA3 a prve 4 reportaze boli o terorizme a o vychode.. a to kazdy den.... Je mi z toho zle
-Keby USA malo reagovat po utoku na dvojicky takymto neprimeranym sposobom ako oni, tak je dnes na tomto uzemi jeden obrovsky niekolko 1000 kilometrovy krater a o tomto narode by sa pisalo uz iba v encyklopediach
Cely blizky vychod az na par vynimok povazujem za to najhorsie zlo ake existuje na tejto zemi..Podla mna hlavne kvoli tymto ludom na 100 % bude v buducnosti minimalne 3 svetova vojna.Povedzte aky prinos, vyznam alebo nejaku kladnu pozitivnu vec prinasa tento narod do svetoveho spolocenstva. ZIADNU !!!!
preco ostatne narody dokazu zit normalne bez toho aby niekoho obmedzovali alebo o nich bolo kazdy den pocut v spravach.Investuju do vyvoja a rozvijaju sa..
teraz som pocuval TA3 a prve 4 reportaze boli o terorizme a o vychode.. a to kazdy den.... Je mi z toho zle
-Keby USA malo reagovat po utoku na dvojicky takymto neprimeranym sposobom ako oni, tak je dnes na tomto uzemi jeden obrovsky niekolko 1000 kilometrovy krater a o tomto narode by sa pisalo uz iba v encyklopediach
Hm, poniektori sa tu "tvaria", ako keby sa tu krajiny blizkeho vychodu, resp. prevazne moslimske krajiny objavili zo dna na den pred tyzdnom... 
PS: Preco bol do "isteho" obdobia (9/11) relativny klud a preco je tomu odvtedy inak? Kto ma zaujem na tom, aby boli moslimovia- bez rozdielu- vykreslovani ako nab. fanatici a banda teroristov?
PS: Preco bol do "isteho" obdobia (9/11) relativny klud a preco je tomu odvtedy inak? Kto ma zaujem na tom, aby boli moslimovia- bez rozdielu- vykreslovani ako nab. fanatici a banda teroristov?
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Asi vieme vsetci kam mieris. Zla Amerika, zla. Mali by sme ju vyhodit do luftu.Tomasito napísal:Hm, poniektori sa tu "tvaria", ako keby sa tu krajiny blizkeho vychodu, resp. prevazne moslimske krajiny objavili zo dna na den pred tyzdnom...
-
mastermind
VIP
Genau so....kazdu krajinu, narodnost, skupinu ludi...hocico mozme milovat a nenavidiet..maju plusy a minusi....lenze cim popularnejsia a lepsia tym ma viac nepriatelov a musi celit vacsej zavisti ako ostatny....ale takisto aj amerika ma svoje minusi napriklad to ako niekedy bojuje proti terorizmu...teraz su aj taki, ktori hadzu moslimov do jedneho vreca tak isto ako americanov...a to mozno prave vdaka vlade USAp4ra napísal:Pretoze si myslim, ze kopec ludi ich nenavidi a ani nevie preco. Skor mi to pride, ako modny trend. Ale to sme od temy. Na temu USA uz tu jeden topic mame.