Aka vysoka skola ?
Aka vysoka skola ?
No buduci rok koncim Gympel a rad by som isiel na nejaku vysku venovanu :
Pocitacom (informatika) alebo manazmentu zatial mam na vyhlade tuto skolu:
TU Elektrotechnicka - Informatika (beru 600 ludi, nerobia sa prijimacky, studenti sa prijimaju na zaklade priemeru)
Ake by ste mi este odporucili ine skoly venovane Informatike/Manazmentu SK/CZ ? Ak mozete napiste aj na zaklade coho prijimaju studentov, kolko beru a kolko sa hlasi.
Pocitacom (informatika) alebo manazmentu zatial mam na vyhlade tuto skolu:
TU Elektrotechnicka - Informatika (beru 600 ludi, nerobia sa prijimacky, studenti sa prijimaju na zaklade priemeru)
Ake by ste mi este odporucili ine skoly venovane Informatike/Manazmentu SK/CZ ? Ak mozete napiste aj na zaklade coho prijimaju studentov, kolko beru a kolko sa hlasi.
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
pod k nam na FI 
hlasi sa vela beru skoro vsetkych 
Brno sa ti bude pacit... sama hospa a pekne baby!
Kód: Vybrať všetko
http://www.fi.muni.czBrno sa ti bude pacit... sama hospa a pekne baby!
-
Mike_LeRoi
Light Expert
ja som na fakulte informatiky a informacnych technologii slovenskej technickej univerzity v bratislave
beru okolo 400 ludi, hlasi sa okolo 800
beru na zaklade prijimaciek z matematiky a (informatiky alebo fyziky)
tak ze matematika 50%
inf/fyz 30%
priemer zo strednej 20%
prijimacky boli lahke
ucime sa tu aj manazment=v prvom semestri mame "podnikanie a manazment" v druhom budeme mat "pravo v informacnych systemoch"
beru okolo 400 ludi, hlasi sa okolo 800
beru na zaklade prijimaciek z matematiky a (informatiky alebo fyziky)
tak ze matematika 50%
inf/fyz 30%
priemer zo strednej 20%
prijimacky boli lahke
ucime sa tu aj manazment=v prvom semestri mame "podnikanie a manazment" v druhom budeme mat "pravo v informacnych systemoch"
-
Matush-hko
Medium Expert
Ech t0m4s3 to vyzerá zaujímavo som si to tam pokukal, len keby som nebol lama z matiky. Lebo ja a matematika to nejde dokopy. No porozprávaj niečo viac t0m4s3 kua, nach viem čo a ako:)t0m4s3 napísal:pod k nam na FI
hlasi sa vela beru skoro vsetkychKód: Vybrať všetko
http://www.fi.muni.cz
Pekne je to len sa mi nepaci ze musim ist na Bakalara (3roky) a potom sa mozem az prihlasit na Magistra (Bc + 2 roky) ja by som najradsej isiel rovno a Ingt0m4s3 napísal:pod k nam na FI
-
frederick123
Star
-
Hippiek
Medium Star
ja tento rok koncim.. a rozmyslam nad nejakou VS ale z matiky som tupi ako poleno.(.iked informatika mi ide...ale bez matiky nemam sancu..
ale to by ani nevadilo lebo mam nieco co ma viac bavi..
)
Neviete pliis volakto o volakej VS ktora sa zaobera fotografovanim alebo volacim s tym spojenym? Lebo nikde neviem nic najst..som nasiel len jednu vysoku umelecku skolu v BA ale neverim ze je len jedna taka na Slovensku.
DIKY
ale to by ani nevadilo lebo mam nieco co ma viac bavi..
Neviete pliis volakto o volakej VS ktora sa zaobera fotografovanim alebo volacim s tym spojenym? Lebo nikde neviem nic najst..som nasiel len jednu vysoku umelecku skolu v BA ale neverim ze je len jedna taka na Slovensku.
DIKY
na MuFI chodil jeden z mojich kamošov ... nemá s tým moc dobré skúsenostit0m4s3 napísal:pod k nam na FI
-
Traktorista
Guru
-
q-parser
Professional
Ja neviem, co tu vsetci lamentuju s matikou. Nehovorim, ze to je nieco obvzlast lahke, ale ked xcete studovat informatiku kdekolvek, tak sa tomu nevyhnete! A fyzika sadne jak by dal, hlavne pri grafike. Ja som na FPV v B. Bystrici. Je to celkom dopohody az na nejakyx xytenyx profakov, ktori robia problemy, ale ved taky sa najdu uplne vsade.
-
Jesen
Light Expert
ach jaj, ja som prvym rokom na UCM v TT, Politologia, nic ine by som si asi ani nevybral...a je to aj tak jedno, s hocijakym diplomom zo Slovenska si aj tak nula v zahranici, takze moje studium je len o tom, aby som nemusel robit a aby bola haluz, lebo skola je velmi fajn vec v zivote a to mi nikto nevyvrati 
2jesen:
ako, tvoje zmyslanie som vobec nepoxopil..., to akoze sa ma kazdy hrabat do zahranicia alebo co? ...ved nie kazdy chce iba zabit par rokov studiom a potom sa venovat niecomu uplne inemu...
niekto chce aj skolu taku, aby ju neskor vyuzil... [aj ked nenahovarajme si ...VS je z velkej casti o riadnom vymyvani mozgov]
ako, tvoje zmyslanie som vobec nepoxopil..., to akoze sa ma kazdy hrabat do zahranicia alebo co? ...ved nie kazdy chce iba zabit par rokov studiom a potom sa venovat niecomu uplne inemu...
niekto chce aj skolu taku, aby ju neskor vyuzil... [aj ked nenahovarajme si ...VS je z velkej casti o riadnom vymyvani mozgov]
-
DarthVader
Medium Star